3tilføjet af

hva skal jeg gøre

hey jeg et lille problem jeh elsker min x vi var sammen i et år og i dag er det som om vi vi ikke kan komme vider vi ses meget tit og er sammen næsten være gang vi ses det er et ethalvt år siden at vi gik fra hianeden og jeg kan ikke komme vider jeg har prøvet men det går ikke men vi tør ikke komme sammen igen hjælp mig
tilføjet af

Er det din x?

Er du sikker på at det er din x og ikke din nuværende kæreste du taler om? Det lyder ikke på mig som om i er færdige med hinanden... så hvordan kan du sige at I ikke tør prøve igen? Er det ikke det I har gang i lige nu? Enten er man vel sammen, eller også er man ikke sammen?
Knus Tea
tilføjet af

avs!

hmmm..... måske har i et afhængigheds problem. det er vildt svært at gi slip og turde være alene, men man blir faktisk ret lækker af det når man endelig tør ta skridtet videre. hvis ikke din eks er livets store kærlighed, så kommer du jo heller ikke til at møde den så længe du er involveret i en eks. vil i ikke være kærester må i da få en snak om hvad i så vil være. i holder jo hinanden fuldstændig låst. det er sådan en omgang: "jeg skal vide jeg er dejligst og hun/han må ikke ku li nogen anden" !!! den genkender vi fleste vel. vi vil gerne elskes....men sgu da ikk for enhver pris.
afhængighed er ikke lig med kærlighed! afhængighed er en af egoismens skygger.
håber du finder svar i DIT hjerte
tilføjet af

min løsning

jeg var også sammen med en fyr engang og vi var sammen i et år og da vi slog op begyndte vi at ses som "hygge" venner fordi han ville ikke komme sammen med mig igen fordi han ville have sin frihed. det stod på ca et halv år, hvor han så også scorede piger ved siden af når han var i byen, men jeg havde nok i ham, indtil jeg mødte den sødeste fyr og sagde til min eks at vi ikke kunne ses mere fordi jeg havde fået kæreste på, da jeg slog op med den nye kæreste 3 mdr senere, kom eks kæresten krybene tilbage med det samme fordi han havde fundet ud af at han ikke kunne undevære mig og der var heller ikke andre som skulle have mig.
Så mit råd er at du skal prøve at gøre ham lidt jalux så han måske opdager hvad han er ved at miste.
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.