17tilføjet af

Hurtig råd søges!!!!!

Det der skete var at:
Igår imens min kæreste var i bad, fik jeg lyst til at gøre et eller andet sødt. Jeg sendte derfor en rigtig sød besked fra min mobil til hans som jeg så ville ligge i hans arkiv på hans telefon, så han en dag når han rodet rundt på den ville finde den.
Da jeg gik ind i arkivet for at gemme den ligger der en besked fra han veninde som han ikke har snakket med i et år, men som han "kort" skrev med her den anden dag fordi hun havde fødselsdag.
Vi plejer som regel at fortælle hinanden, at vi lige har skrevet/snakket med nogen og det har vi altid gjort og været glade for, så der ikke opstår misforståelser.
Nysgerrigheden og "frygten" overtog da jeg så at der lå den her besked fra hende så jeg læsten den, hvilket jeg godt ved at jeg ikke burde havde gjort.
Der stod alle mulige søde ting, og så blev jeg jo ked af det. For hvorfor gemmer han sådan en besked fra hende og hvorfor lyver han og undlader at fortælle mig, at hun har skrevet den???? Det plejer han aldrig at gøre, af hvad jeg ved af, er jo så min tanke nu.
Jeg har tit gemt små beskeder på hans mobil eller sat hans kalender til at ringe på bestemte tidspunkter med søde beskeder, så derfor følte jeg intet galt i at "rode i hans mobil" eller hva man kan sige, for jeg plejer jo ikke at rode rundt og tjekke eller læse ting. Men nu føler jeg, at jeg har gjort noget galt fordi, at der nu lå noget derinde som han "holdte" hemmeligt for mig.
Hvad gør jeg nu? Fortæller/konfrontrer jeg ham med det, da det virkelig gør mig ked af det og går mig på eller hvad? Normalt ville jeg jo ikke føle, at jeg havde gjort noget galt, men nu hvor jeg jo godt kan se, at det ikke var meningen at jeg skulle vide at hun havde sendt den besked eller at han havde gemt den, føler jeg at jeg har gjort noget galt.....
Hjææælllppp.....
tilføjet af

Snak med ham...

Synes helt klart du skal snakke med ham. Hvis du ikke får snakket med ham, går du og tænker over det hele tiden...måske ubevidst, og din tillid til ham smuldrer langsomt. Du skriver, at du mange gange før har lagt søde beskeder til ham, og det virker til at han har været helt med på den, så du må bare fortælle ham sandheden: At du ville lægge en sød besked i hans arkiv og at du stødte på denne her sms fra pigen. Så må du jo se hvad han har at sige...
tilføjet af

Konfronter ham...

Hej Du...
Min ærlige mening er at jeg synes du skal konfronterer ham med det, for de tanker du vil gå med bliver aldrig afklaret hvis du ikke gør det.
Jeg har selv haft en kæreste med nøjagtig den samme situation, og jeg prøvede at fortrænge det, men man bliver næsten sindssyg af at gå rundt med alle tanker som opstår. Så mit råd er at du skal snakke med ham om det...
tilføjet af

altså

du burde bare holde fingerne fra hans telefon men typisk piger!
tilføjet af

nej du skal

du skal give ham vild blowjob og imens skal du spørge om han tænker på dig eller en anden "lige nu"
så kommer sandheden
og DU SKAL IKKE ødelægge jeres forhold ved at snakke om hende
HVIS DU OVER-TILFREDSSTILLER HAM så har han ikke lyst at møde hende
men er han bare lidt sex sulten så vil han opsøge hende
sådan er vi mænd
Jeg har OPLEVET det samme som du!!!!
Michael 25 år
tilføjet af

snak m ham

Jeg synes også du skal snakke med ham om det.
Du har jo ikke gjort noget galt i at kigge i hans fon fordi han ved du altid gør det.
Men spørg ham i samme snak om han gerne vil lave reglen om så du ikke kigger i hans ting.
Det vil nage dig hvis du ikke spørger. Og tænk så på, hvis du ikke spørger ham og der foregår noget, så bliver det jo ikke ligefrem bedre af ikke at få det debatteret straks.
Bare spørg ham. Hvis han bliver meget sur viser det jo bare, at der er noget galt. Bare du ikke er sur. Lad som ingenting, men søg afklaring.
tilføjet af

Jamen.

Jeg kigger normalt ikke i hans telefon....Altså jeg kan godt finde på at gå ind og ligge en besked osv. som jeg også skrev i indlægget, men jeg kunne aldrig drømme om at gå ind og læse hans beskeder osv.
Når jeg har lagt beskeder osv. går jeg ikke ind og kigger i hans indbakke, udbakke etc. kigger heller aldrig hvilket nummer han har på sin mobil eller hvem han har ringet til eller omvendt.
Jeg ligger bare beskederne og intet andet. Derfor føler jeg virkelig, at jeg har gjort noget forkert nu hvor jeg læste den besked, men som sagt nysgerrigheden og "frygten" tog over lige i det sekundt jeg så at beskeden lå der.
tilføjet af

Det skal frem

Der er altså ingen vej uden om.
Du har kigget. Du har set hvad der stod. Du er nødt til at fortælle ham det.
Du har gjort noget der ikke var så godt, men det har han måske også.
Men I bliver altså nødt til at snakke om det. Det er pinlligt. Men det går jo nok. Ingen er fejlfri.
älle dummer sig. Og man må igennem det. Specielt overfor mennesker der virkeligt betyder noget for een.
somme tider får man viden som man ikke skulle have haft. Men min erfaring er at tilstå man og undskylder for sin kvajede opførsel, så forstår den anden altså, at man gerne vil sige undskyld og vil prøve på ikke at dumme sig igen.
kærlig hilsen
the old baker
tilføjet af

åhhhhh

det var en værre een! jeg har selv prøvet det samme, og ved hvor rædselsfuldt du nu har det.
Kan kan undgå at mærke hvordan du har det, og vil han ikke spørge hvorfor?
Fortæl ham det, han ved jo godt at du ikke har snuset, især da du har gjort det før.
Held og lykke med det, du må godt komme tilbage og fortælle hvordan det gik. PØJ-PØJ!
tilføjet af

Tak.

Ja, jeg er rimelig god til, at spille komedie når jeg er bange for at såre andre eller omvendt. Men ham her tror jeg nu nok kan mærke en lille forskel ved mig. Men lov at komme tilbage og fortælle hvad udfaldet bliver.
tilføjet af

Hvis jeg var din fyr

Hvis jeg var din fyr, ville jeg simpelthen have gemt beskeden for ikke at såre dig (og samtidig fordi det stivede mit ego at flirte lidt). Det betyder intet. Men hvis du skaber et problem bliver du "hende der brokker sig", og så ville du helt ærligt gå mig på nerverne, så mit råd må være: Chill, lad det ligge og lad ham have en smule privatliv. Lad hans kalender, pung og mobil være hans personlige område.
tilføjet af

konfrontrer ham hurtigt

jeg var ude for det samme, tjekkede så hans mail og der stod altså ret kraqftige ting, bl.a. havde de haft sex med hinanden og han havde stukket mig den ene løgn efter den anden, at han var hos den og den.
Løgn-løgn-løgn.
Jeg konfronterede ham, han beklage det ikke særlig megt, så jeg smed ham simpelthen ud.
tilføjet af

sikken et dårligt råd

lad ham have en smule privatliv.
Det er hendes kæreste. Kontakt med en anden kvinde skal gemmes under "privatliv".
Så burde de jo leve som singler og ikke som kærester - og hvorfor har han ikke fortalt om det?????
tilføjet af

måske

Men hvis min dame klynkede over en skide sms efter at hun havde rodet i min private telefon, ville jeg bare tænke, at hun var fik som fortjent efter at hun stak sin næse i mine sager - og hvem gider skynde sig hjem til en amatørspion?
Min holdning er, at piger der bitcher og stiller et ultimatum for alt er skide-irriterende. Hvis hun samtidig er jaloux på mine veninder (også dem jeg hang med med, før jeg fik dame på) nærmer det sig fyringsgrund.
Det var en skide sms. Sikkert en uskyldig flirt. Hvis hun absolut vil sige noget, er mit bedste råd: Vent nogle uger og hiv det frem i en anden sammenhæng uden at være specifik. Giv ham hints om at hans hemmelige aktiviteter ikke er ukendte, men at han ikke er i fedtefadet endnu. Loyalitet er noget han selv vælger. Ikke noget man kan tvinge ham til.
Hvis tøser holder tøjlerne for stramt, kæmper vi mere imod. Og hvem synes egentlig, at en tøffelhelt er sexet?
tilføjet af

Hvad er det LIGE du skriver...

Er så sindsygt meget imod din holdning!! Hun snusede jo ikke rundt i hans private ting. Hvis du valgte at læse det hun har skrevet ORDENTLIGT, vil du kunne læse at der står, at hun ofte ligger små søde beskeder til ham på hans mobil, hvilket han er helt underforstået med!! Man skal have lov til at hygge med vennerne/veninderne, men det er ikke ensbetydende med, at man skal skrive frække smser med andre personer.
Udfra det du skriver - det lyder som om du skriver ud fra egne erfaringer og hvad du selv ville gøre i den pågældende situation - ses det at du/personer der har trang til at at flirte med andre, har et utrolig lavt selvværd. Hvis man er glad for den man er sammen med, og man stoler på hinanden, burde disse former for "utroskab" ikke dukke op i et forhold.
tilføjet af

Har snakket med ham :-)

Hejsa. Lovede at komme tilbage og fortælle hvordan det hele faldt ud.
Igår satte jeg mig ned og skrev et brev til min kæreste hvori jeg forklarede hvad der var sket, stillede de spørgsmål jeg havde brug for at få svar på og undskyldte mange gange.
Jeg gav ham så brevet og sad og ventede mens han læste det.
Han tog det rigtig pænt, og kunne sagtens se det fra min side af og hvordan jeg følte det. Han var på ingen måde sur, da han jo godt vidste at jeg aldrig kunne drømme om at rode hans mobil igennem.
Han forklarede hvorfor han havde gemt beskeden osv. og vi har fået det hele på pláds og er igen lykkelige.
Så til alle jer som har så ondt i røven over, at i mente jeg havde rodet igennem hans telefon osv. og som åbenbart ikke havde læst det jeg havde skrevet, kan jo begynde og tænke lidt over om det i har så ondt i røven over ikke er, at i selv skjuler div. ting på jeres mobiler.....og glem alt jeres pis om at mænd er mænd og de har deres "uskyldige" ting, da min kæreste ikke er sådan og kun røvhuller opfører sig sådan. Jeg har intet tilovers for mennesker der skal "mættes" andre steder end derhjemme, i mine øjne er de kun ynkelige (misforstå mig ikke, alle begår fejl, men der er forskel på hvordan man begår dem.)
Til alle jer andre somm faktisk tog sig tiden og læste mit indlæg igennem ville jeg bare sige tusind tak :-)
P.s. SEX LØSER IKKE ALLE PROBLEMER til jer der ikke har opdaget det endnu.
tilføjet af

Har du ik fattet noget????

Denne omtalte veninde er en barndoms ven af hans og jeg selv har også leget med hende som små. Der har aldrig været noget imellem dem og det kommer der heller aldrig til.....Det var jo ligesom ikke der problemet lå for mig, vel?????? Probblemet var hvorfor han havde løget om beskeden og ikke at han havde fået den, så tag dig dog sammen......
tilføjet af

nemlig

Flot svar old baker. Jeg klapper.....
Det er jo ikke så farligt det hele, der er ingen grund til at gå og bekymre sig om man nu skal gøre det ene eller det andet. Få det sagt og ta' den så derfra.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.