10tilføjet af

Hun har ikke lyst!!!

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, min forlovede gennem snart 2år har mistet lysten, til sex og det meste af det der minder om sex! det startede egentlig godt men efter ca. 6md begyndte hun gradvis at miste sexlysten, og nu er den faktisk helt forsvunden. jeg er meget fortvivlet, er det mig der er noget i vejen med eller har hun en anden, det er der sikket mange der spørger om men hun har været mig utro før, men fordi at jeg elskede så meget(gør stadig) tilgav jeg hende på trods af at jeg altid har sagt jeg aldrig ville kunne tilgive nogen på det grundlag. jeg ved ikk hvad jeg skal gøre,vi har talt om det men hver gang siger hun at hun ikke ve hvorfor, hun betyder alt for mig men jeg bryder snart sammen, hjælp knus kim
tilføjet af

det er op til dig

hej jeg tror at du er nød til at få øjnene op for hvad der sker for dig. jeg er overbevist om at hun får hvad hun skal ha et andet sted og tro mig jeg har selv gjort det samme over for min x mand
så jeg ved hvad jeg taler om .......
PS.hvis man har mistet lysten til sex har man jo heller ikke nogen grund til at være utro for man har jo ikke lyst vel........
tilføjet af

Tag hende med storm

Hejsa.
Da jeg ikke ved hvordan jeres forhold ellers er, vil jeg komme med lidt tankespin.
Min eks. og jeg havde en del "ture" hvor lysten forsvandt. Det viste sig, for det meste, at være fordi vi var blevet for afslappede i vores hverdag.Vi gjorde ikke noget sammen.
Min erfaring er at man bliver nødt til at erobre hinanden engang imellem.
Hvis du er for "slap" og ikke er i stand til at sige din mening, vil hun ikke respektere dig også forsvinder lysten. det samme gør sig gældende hvis man er for konfliktsky og ikke gider småskændes og derfor dukker sig eller bare finder sig i en skideballe som man ikke mener man havde fortjent.
Hvis du holder hovedet højt, er små flabet (med glimt i øjet) og spiller lidt kostbar så kommer der nok gang i den igen.
Hilsen
Nhs
tilføjet af

tak

tak for svaret, dna. jeg har spurgt hende om hun har en anden og det nægter hun jo selfølgelig, men jeg er jo på den anden side også nød til at stole lidt på hende selvom at det er sket før at hun har været utro, men tak for responsen det er sku godt at tale med nogle andre om det!
tilføjet af

skal prøves

tak for svaret det skal da prøves men jeg er ellers ikk konfliktsky, men vi laver ikke rigtig noget til hverdag da hun arbejder i butik og møder fra 9:30-19:30, for så er hun nemlig mege smadret når hun kommer hjem, det er da også forståeligt nok, jeg har det bare sådan at der skal være tid til sex, men jeg vil da prøve dit råd. tak
tilføjet af

Hej Kim

Det lyder ikke til, at du er så gammel, men det kan jeg have misforstået. Jeg tænker, at jo yngre man er, jo mere tvivl og "forstyrrelser" kommer der i ens eget og ens kærestes hoveder. Jeg kan godt se, at det kan have en positiv efftkt at "tage hende med storm", det som bekymrer mig, er at du "falder for hendes undskyldning" - hun arbejder meget og er træt - for træt til at ligge og bliver masseret med varm olie, blive sæbet ind i badet og båret ind i sengen til "måske" sex. At du skal "tage hende med storm" betyder som jeg ser det, at ansvaret er dit. Her er jeg totalt uening. Du har ansvaret for dig og dine behov, hun har ansvaret for at finde ud af, hvorfor hun ikke kan mobilisere sexual energi. Det er hendes ansvar, og BESTEMT ikke på grund af dig. Fald ikke i den grøft, at det er dig der er "forkert". Det er ingen af jer, men I må fordele ansvaret rigtigt, og lad hende så ikke slippe, Giv en dato, og sig, at du vil være tålmodig lidt endnu, men fra den dato af, hedder det sex i et omfang imellem dit og hendes behov. Hvis ikke - så vær SIKKER PÅ hvad du vil gøre. Bruge hånden og lad jeres forhold langsomt men sikkert gå over, eller gå fra hinanden. Sensualiteten og ikke kun sex er det eneste som binder kærester sammen, ellers kunne man jo blot være sammen med sine venner.
tilføjet af

Føler med dig

Hej Kim
Jeg føler med dig, da jeg har de samme problemer, jeg har prøvet med mange overraskelser samt en rejse + meget andet, men ligelidt hjælper. Syntes det er meget godt skrevet af Soes, det tror jeg at jeg vil bruge nu. Måske skulle vi skrive sammen kim og udvæksle erfaringer det kan vi vende tilbage med senere hvis du syntes, held og lykke Kim.
MVH Bo
tilføjet af

Hej Bos

Skriver du også her, hvordan det går, det kunne være rart at vide. Held og lykke Soes
tilføjet af

tak fo svaret

hej bo.
jo jeg vil gerne skrive med dig, her er min mail, så kan vi skrive via den,
lbmt@sol.dk
mvh kim
tilføjet af

Stødstangen

Kære Kim!
Forelskelser er en del af livsglæden, men hvis du virkelig er forelsket i hende, kunne du jo overveje at give hende en gave i form af at være fri for pres om sex - piger bliver let trætte af drenge/mænd, der ikke har andet at give end en stødstang.
tilføjet af

hejsa

hej kim
det du lige har beskrevet lyder lidt som det forhold jeg er i, men jeg er kvinden med en manglende lyst... jeg ved ikke hvorfor jeg mangler den jeg ved bare at jeg mangler den.. når vi har sex gør det ondt og nej jeg har ikke været ved læge endnu da jeg ikke føler mig tryg ved det.. jeg har dog en fornemme af hvad der er gået galt.. vi er begge interesserede i computere og fik efter ca 1 års tid en hver og det er blevet til flere siden.. jeg føler at han ikke laver noget som helst i huset når han har fri (ofte en hel uge ad gangen) og på den måde føler jeg heller ikke at jeg skal tage del i husholdningen.. han ser mange film på sin computer og på den måde ser vi dem ikke sammen, hvilket er trist og når han ser disse film så er han næsten ikke til at komme i kontakt med: jeg skal vinke, hoppe og danse for at han opdager at jeg vil snakke med ham.. jeg har dog ikke mistet lysten til at blive nusset om men selve sexakten er jeg ikke meget for... hvis der er gode råd til mig så send dem venligst på 4loukr@loha.dk ...

nu ved jeg jo kun om jeres hverdag at hun arbejder fra tidligt til sent, men snakker i meget sammen?? tilbringer i meget af fritiden sammen eller hver for sig??
hvis du ikke tror fuld ud på hende med hensyn til utroskabet, så tag fri en uge og skyg hende, for det kan jo være at de der lange dage bliver tilbragt sammen med en anden.. ja det lyder ikke godt men du siger jo selv at hun har været dig utro før så hvorfor skulle hun ikke kunne være det igen??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.