10tilføjet af

Hormonspiral><p-stav?

Hej!
Jeg vil gerne høre, om nogle af Jer har erfaringer med hormonspiral og/eller p-stav. Jeg er, desværre, i den situation, at jeg ikke må blive gravid, da jeg er syg, og min krop vil ikke kunne klare en graviditet, så jeg vil dø, hvis jeg bliver gravid. Derfor skal jeg have noget prævention, som virkelig beskytter.
For 5 år siden fik jeg en hormonspiral, som jeg har været utrolig glsd for. Den blev skiftet for et par uger siden, men den røg ud. Den anden sidder lidt langt nede, men en scanning viser, den umiddelbart skulle sidde så den virker. Mit probem er dog, at da jeg ikke har født, så er det virkelig smertefuldt at få lagt en spiral op. Og min krniske sygdom, Lupus, gør, at jeg efterfølgende ligger mede 39-40 i feber i nogle dage, og har virkelig voldsomme smerter i underlivet. Jeg har derfor lidt overvejet, om jeg næste gang, eller hvis denne spiral ogs falder ud, skulle tage en p-stav. Men ved ikke, hvad I siger?
Håber på nogle svar - tak :o)
tilføjet af

har du overvejet

en sterilisation?
tilføjet af

Hvad med

at bruge kondom ?
tilføjet af

Sterilisation

Ja, det har jeg. Men pga. min Lupus, er mine læger ikke meget for, jeg skal gennem en opr. Og mentalt tror jeg bare ikke, jeg er klar til det, da jeg altid har haft et utroligt stort ønske om at få børn.
tilføjet af

Det var som...

Prøv at høre her om de har noget anvendeligt.
http://www.kondomland.dk/
Endelig, hvis Du har den samme livledsager kunne han også komme under kniven.
tilføjet af

Tak.

Jeg prøver hjemmesiden. Og sjovt - det med han kunne komme under kniven har jeg overhovedet ikke tænkt på... Men det var jo selvfølgelig også en mulighed. Så mange tak :o)
tilføjet af

ER DK LØBET TØR FOR LÆGER?

Siden du spørger os om det her?
tilføjet af

Næ...

Nej - jeg har skam læger, og rigeligt af dem. Men deres hldninger er jo faglige og proffesionelle. Jeg ville gerne høre, hvad andre har af oplevelser med de to præventionsformer. Hører det fra folk, der selv har brugt det. Både de gode og negative ting.
tilføjet af

Hormonspiral

Hej,
Hvis du er interesseret i en hormonspiral, har jeg én, jeg ikke skal bruge alligevel..
tilføjet af

sv.

Hej.
Mange tak for det, men jeg har allerede købt en. Men det var pænt af dig at skrive :o)
tilføjet af

Svar til jr1976

Hej.
Jeg har allerede købt en, så ellers tak. men det var rigtig sødt af dig at skrive :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.