6tilføjet af

Hjælp..tak..

Hejsa..
Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over et halvt år. Jeg bruger ikke p-piller da jeg ikke kan huske at ta dem, som jeg skal og så synes både mig og min mor det er penge ud a vinduet. Mig og min kæreste bruger ikke kondom, da jeg ikke kan tåle det glidecreme der er på kondomer, og det er aveligt i min familie. Nu vil jeg så lige hører om det er sikkert det mig og min kæreste gør. Når vi har sex, "hopper" han ud lige inden han kommer. Den metode har vi brugt i snart 2 måneder, og min mens. kommer altid.. Jeg bliver trist hver gang den kommer, da jeg gerne vil blive gravid.
Kan nogen hjælpe mig?
Kærlig hilsen LovingGirl..
Ps. På forhånd Tak..
tilføjet af

kan man godt

hejsa.... :-)
jeg vil lige sige at man godt kan blive gravid selv om i bruger hop af metoden for lige før en fyr han kommmer der kommer der noget klart væke og det kan også gøre dig gravid da dette er meget nomalt så den metode er ikke sikker heller.
men har du ikke overvejet at på en p-pille stav der kan side i 3 år så man ikke skal huske dem de små pilller
håber dette kunne bruges
Knuzzz babygirl
tilføjet af

lad være

hejsa lovergirl har lige læst dit indlæg og for mig at se så ser det ud som om du gerne vil blive gravid uden din kæreste er med på det, og det synes jeg er en kanon dårlig ide, det er ligesom noget man er to om at bestemme, med mindre der sker uheld, hvilken det ser ud til for mig at du gerne vil ha, dumt dumt, og man kan godt blive gravid selvom han ikke kommer oppe i dig.

MVH Tom
tilføjet af

Tak..

Hej..
P-pille stav? Nå, ja..tror jeg vil diskutere det med min or, og få snakket med lægen om det! Tak for rådet. :o)
tilføjet af

Hmm...

Hej Tom.
Nej min kæreste er med på den!!
Vi har snakket om det før, og han vil gerne da han selv elsker børn lige så højt som jeg selv gør!
Og hvis han ikke var med på den. Havde han nok heller ikke haft sex med mig, UDEN beskyttelse. Han ved godt at "hop ud" metoden ikk er sikker.
Kærlig Hilsen LovingGirl..
tilføjet af

forstår ikke

Der lige en ting jeg ikke rigtig forstår hvis han er med på den hvorfor så ikke bare pøve og se om i kan få et barn istedet for det der hop ud ting, enten vil man eller også vil man ikke...
'
MVH tom
tilføjet af

hallooooooooo

helt ærligt... der vil jeg godt give tom ret. hvis i begge gerne vil være gravide,hvorfor hopper han så ud af dig???? og hvorfor er det så liige at du vil vide om det er en sikker metode. helt ærligt... hvis du prøver at blive gravid bag hans ryg,så ville jeg sgu håbe at han skred fra dig,for det er fuldstændigt utilgiveligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.