4tilføjet af

HJÆLP!! Kvinder og teknik..

Hvorfor er nogle kvinder og mænd bare så dårlige til teknik, vi får sved på panden så snart det elektriske grej ikke virker!! Håber en derude kan hjælpe mig med følgende:
Jeg får mit tv-signal via internettet gennem sådan en digital modtager fra TDC. Jeg har den tilsluttet et scart-stik på mit fladskærms-tv. Det virker!!
Nu har jeg netop købt et Phillips surround anlæg med dvdafspiller. Det har jeg tilsluttet det andet scart-stik på fjernsynet.
RESULTAT: sort skærm, kun lyden fra dvd'en er i højtalerne
Jeg har snart trykket på alle knapper og prøvet alle kombinationer - også at tilslutte surroundanlæget med scart-stik gennem digitalmodtageren.
ØV, der står ellers i brugsanvisningen at det bare er så nemt!
Hvad gør jeg - nogen gode råd eller nogen der kender en "tv-reparatør" i København jeg kan prøve at ringe til i morgen. Tror ikke ligefrem jeg får nogen hjælp ved at henvende mig i El-giganten hvor jeg købte anlægget :))
tilføjet af

Hvorfor et scart-stik?

Hvis du skal trække lyden fra dit fladskærms-tv, så
skal du bruge en højtalerudgang fra tv'et.
Hvorfor læser du ikke brugsanvisningen på dit
fladskærms-tv, før du begynder at pille ved teknikken.
tilføjet af

Hvis det svigter..

Du burde kunne få al den hjælp du mangler hos forretningen som solgte dig anlægget, og den bør de give dig gratis, men du skal npk ikke forvente at de kommer ud og sætter det op for dig helt gratis. Men hvis du henvender dig til butikken og du kan forklare hvad der er i vejen og hvad du har forsøgt, så burde de fandme kunne hjælpe dig.
Jeg ved at begrebet service er et misforstået begreb i mange af de større butikker efterhånden, og det kan være du er så uheldig at have fundet en af dem hvor ekspedienterne intet begreb har om tingene, men det er deres pligt at forklare dig hvad du skal, og det uden beregning.
Det vil være åndssvagt at tilkalde en fremmed reparatør for at han kan hjælpe dig, og det er ikke just billigt nu om dage.
tilføjet af

Måske defekt kabel

Det burde virke.
Jeg tænker at scart-kablet fra surround-anlægget til tv'et er defekt.
Har du prøvet at bytte om på de to scart-kabler, for at se om fejlen flytter med kablet?
tilføjet af

Tak..

Tak for hjælpen - det var dét som var galt!! Heldigvis havde jeg et ekstra kabel liggende, så nu virker det hele som det skal :))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.