22tilføjet af

hjælp, jeg har en spiseforstyrelse!

Hej..
Jeg er en pige på 17 år som gennem et par år nu har lidt af bulimi. Jeg er i behandling, men jeg kunne godt tænke mig nogen at maile med om sygdommen. Enten nogen der selv har bulimi eller har haft det! Jeg har brug for nogen jeg kan snakke med, samtidig med at jeg kan være anonym.
Håber der er nogen der vil hjælp!
"Line"
tilføjet af

...

Jeg har haft bulimi og anoreksi.. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, hvis der er noget. Al mulig held og lykke, det er svært, det ved jeg
tilføjet af

!?!

hej.
jeg er lige startet på behandlingen i mandags jeg har anoraksi som jeg så først indså i mandags..
men vil meget gerne snak med dig det er altid rart at kunne dele noget med andre når man ikk vil se nogen man holder a i øjene og fortælle dem en masse..
tilføjet af

.....

Hej!
Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste...
Lige nu står alting stille for mig.. Jeg ved ikke hvordan jeg skal komme videre.. Jeg er ligesom kommet ind i en vane med at kaste op. Jeg kan simpelthen ikke lade vær... Man føler sig så lettet bagefter..
Jeg har snakket med min psykolog om det.. hun siger at jeg bare må prøve at bryde vanen på en eller anden måde.. Jeg har også forsøgt, men det er fandme svært...
"Line"
tilføjet af

Jeg har også bulimi..

Hej Line..
Jeg er 16år gammel og har haft bulimi i ca 3 år.. inden det havde jeg anoreksi i 2 år.. det er faktisk første gang jeg nogensinde indrømmer det over for nogen og mig selv.. det er nok fordi at jeg hader den onde cirkel som jeg er inde i, og vil gerne ud af den.. jeg ved bare ikke hvordan.. jeg ville aldrig kunne fortælle det til nogen... men jeg vil meget gerne snakke med dig, og høre hvordan du har det..? hvordan fik du hjælp?
Knus den ulykkelige,
Liv
tilføjet af

Kinesolog

Hej! Jeg har fornylig haft kontakt til en kinesolog (dog i en anden forbindelse end en spiseforstyrrelse), han fortalte at man nu har fundet ud af, hvilket stof det er personer med spiseforstyrelser mangler. Altså ved man nu hvorfor nogen lider af denne sygdom, og HVAD man skal gøre for at hjælpe dem.
Dog er det ikke helt "fremme endnu", og læger, sygehusvæsen osv., er som altid skeptiske. Men hvis det hjælper? Det er et tilskud du skal tage, ikke medicin eller noget andet!
Pøj pøj med det hele
Knus Ann
tilføjet af

Den onde cirkel af bulimi!

Hej Line!
Jeg er 20aar, og har haft bulimi i 2aar. Det begyndte med en almindelig slankekur lidt inspireret at anoreksi. Jeg traenede desuden enormt meget, og tabte mig ca.11kg paa en maanede, hvilket jeg var tilfreds med (men stadig ikke var nok). I denne periode foelte jeg mig hammer god, fordi jeg havde kontrollen over hvad jeg spiste, jeg kunne sige fra til alle mulig frestelser, og vigtigst af alt jeg tabte mig, og jeg kunne foele at jeg fik mere opmaerksomhed fra fyrer i byen.
Da jeg begyndte at spise igen, tog maden alt kontrol, og jeg kunne ikke laengere saette en graense for hvor meget jeg indtog. JEg tror grunden til at jeg begyndte at grov aede var, at jeg begyndte at tage paa og dermed fik daarlig samvittighed over det, og derfor dulmede jeg mit selvhad med at spise mere. Saa der gik ikke laenge foer jeg var paa "normal" vaegt igen. Jeg kunne ikke holde ud at taenke paa, at alt det arbejde jeg lage i at tabe mig den gang nu var gaaet til spilde, saa jeg saa kun en ud vej; og det var at kaste op hver gang efter mit aedeflip.
Med tiden er det blever vaerre og vaerre. JEg kaster nu op ca. 3 gange om dagen. Det er den vaerste onde cirkel at vaere inde i og jeg vil naeste goere hvad som helst for at kunne komme ud af den.
Der er ingen der ved om mit problem, jeg toer ikke fortaelle det til nogle, da jeg er bange for at de hele tiden vil ligge maerke til hvordan jeg spiser. Og maaske taenke "saa nu gaar der ikke lang tid foer hun gaar ud paa toilettet og braekker sig; FY FOR FANDEN". JEg er bange for at folk vil se mig som en person der er anderledes.
Jeg vil meget gerne skrive sammen med dig og andre der er i den samme onde cirkel. I haab om at vi kan hjaelpe hinanden med at bryde denne onde sorte cirkel.
tilføjet af

hej

det er rart at vide at man ikke er den eneste der har det svært med det jeg har hatf anoraksi/bulimi de sidste 3 år og er i behandling og har været det i 2 år men gud hvor er det svært, så jeg forstår dig men det er også et meget ømt emne og ekstremt svært at snakke om...
Qnuz
held og lykke håber at du får det bedre pas på at du ikke kommer ud hvor du ikke kan bunde længre det er jeg og det bliver ikke sjovere tro mig...
tilføjet af

Heey! Sorry...

Sorry A jeg skriver saa sent...!
Jeg kan se a d har skrevet det der i marst...
men jeg ledte bare efter noget om anoraksi og bulimi..
for jeg har oSSe Haft det og er bange for a det kommer igen! :´(!..
Er du kommet over det hvis jeg maa spoerge????
Veed ikk hvordan d skulle skriver tilbage hvis det var..
men jeg ville bare lii lade dig vide... at jeg ved hvordan det er.. og at det kan komme alt for langt ud a man risikere sit liv paa det.. jeg var nemlig ret langt ude a det....
HA Det Godt..
tilføjet af

Jeg er i samme situation

Hej Line! Ligesom dig, har jeg også bulimi. Jeg har haft det i lidt over 2 år nu, og er i behandling. Dog er det stadig meget slemt.
Du kan maile til mig på :
Christine@wex.dk
Christine
tilføjet af

Hjælp?!

Hej... JEg er en dreng på 15, jeg er blevet vild med en der har spise forstyrelse? Hvordan kan jeg hjælpe hende..? JEg vil blive meget glad hvis du ville svare... :D
M.V.H Daniel
Danielnielsen@hotmail.com
tilføjet af

Hej Line

Hej Line, jeg kunne meget godt tænke mig at skrive med dig over mail, da dine ord i dit indlæg netop er mine ord - Jeg har det nøjagtigt som du skriver du har det.
Mange hilsner fra mig.
tilføjet af

Jeg har bulimi, men vil egentlig hellere have anoreksi

Hej line og andre der lider af bulimi.
Jeg er en pige på 18 år. Jeg lagde ud med anoreksi, som jeg havde i 1½ år, jeg dyrkede meget motion og spiste minimalt. Den levemåde er jeg meget facineret af. For et halvt år siden, begyndte jeg at få sådan nogle flip. Hvis jeg så meget som spiste en gulerod, var det starten på et ædeflip. ingen vej tilbage hvis jeg begyndte. Jeg begyndte og æde, og jeg kastede ikke op. På det tidspunkt troede jeg ikke jeg var spiseforstyrret. jeg følte at man var da først syg, hvis man kastede op. Men jeg begyndte så at tage på. Alle de mange kilo jeg havde tabt blev indhentet. Jeg var har aldrig været tyk, men jeg havde tabt mig, og jeg var blevet radmager og så tog på til normal vægt igen. jeg følte al min energi og min store indsats var gået til spilde. Det blev umuligt at holde sig fra mad igen, jeg ville ønske jeg bare kunne få anoreksi igen, men det er umuligt. Det er vigtigt at holde sig tynd er vi jo mange der synes, så jeg kaster op nu, og tager afføringsmiddler.. Det er en ond cirkel, og det er meget sværere ind anoreksi synes jeg. Jeg lyver, stjæler så jeg har penge til afføringspiller, jeg sårer min familie, og værst af alt: jeg tænker altid mig selv og mine behov først. Jeg hader mig selv for at være en så stor egoist. Jeg bor hos min mor, sammen med min lillesøster. De ved om det hele, men vi snakker ikke om det. Min mor siger jeg skal på behandlingscenter (det vil jeg ikke), hun siger: hvis jeg ikke stopper eller tager på behandlings center, så skal jeg flytte selv. Det er et ret stort pres, hun siger det er fordi min søster ikke skal være i nærheden af det. Jeg føler mig som et sort får.
Jeg snakker med en psykolog som jeg kan være ærlig overfor, og jeg kan mærke, at hver gang jeg har været hos hende, letter det lidt. Jeg prøver at udgive mig til mine venner som om jeg har anoreksi, fordi jeg synes bulimi er klamt. Men jeg har ikke anoreksi, så jeg vil gerne snakke med andre der lider af bulimi.. Jeg skriver meget åbent om min sygdom, fordi jeg har erkendt den og fordi jeg ved jeg ikke bliver dømt af andre som kende sygdommen. Jeg ville heller ALDRIG dømme dig! Jeg vil meget gerne høre hvordan din sygdom er for dig. Det er godt at vide at andre har det som en selv, selvom man føler sig så alene.
Skriv til mig hvis du vil have min mail, eller giv mig din. Jeg vil meget gerne skrive med dig!
Hilsen Ditte
tilføjet af

Du er ikke den eneste!

Heey line!
Jeg har også lidt af bulimi og har så efter hånden som tiden er gået uviklet anoraksi!!!
Men intet af det hjælp jeg har fået har hjulpet!!!
Hvad for en behandling får du???!!
Knus mille!
tilføjet af

Bulimi

Vi er to på en skole som har om spiseforstyrelser som emne i biologi.
Vi vil meget gerne prøve at hjælpe dig. Vi er bagge to 15 år gamle.
Altså vi har jo læst os frem til at bulimi og andre forsekllige spiseforstyelser. Men det derfor ved vi jo ikke så meget om det. Så, du kan faktisk også hjælpe os. Hvis du vil skrive til os hvordan det har været at have bulimi, så kunne du jo hjælpe os med emnet.
Knuus fra mulvarperne.
tilføjet af

........

min mail er jose26994832@hotmail.com
tilføjet af

Bulimi??

Jeg er lidt i tvivl om jeg har bulimi, jeg tænkte på om du måske kunne svare på det!?
Jeg har siden jeg var omkring 12 år (er 21 år) gået meget op i hvad jeg vejede og har altid være meget tynd.
De sidste 3 år har jeg kastet op ret tit og nu er jeg ude i at kaste op i hvert fald en gang om dag, men mest efter aftensmaden. Men jeg får bare ikke de der ædeflip, spiser en meget normal potion, men jeg føler mig bare ikke tilpas med mad i maven.
Tit og ofte spiser jeg ikke noget før til aften, for aftensmaden er ikke så nem at slippe uden om og jeg vil som dig heller ikke have at andre synes jeg er underlig.
Min kæreste ved det godt og det er faktisk derfor jeg skriver, han har i dag gjort klart for mig at han ikke vil blive ved med at være sammen med en der kaster op hele tiden, men jeg kan bare ikke sådan holde op.
Jeg har snakket med en psykolog for ca 1 år siden, som sagde at jeg var for gamle til at udvikle en spiseforstyrrelse, men tror ikke længere på det.
Håber du eller andre måske kan hjælpe
tilføjet af

Hjælp!

Hej til jer, som har lidt af bulimi. Jeg har en søster, som lider af bulimi. Hun vil ikke snakke om det, men jeg vil gerne prøve at forstå hende. Jeg forstår ikke helt hvordan hun bare kan kaste op ved at stikke fingerne i halsen og afhænger det ikke meget af hvad man har spist? Hvordan kan man fx få grønsager og andre grove ting op? det forstår jeg simpelthen ikke. Vil også gerne vide om jeg skal presse på og snakke med hende, selvom hun bliver sur og nægter det?
tilføjet af

jeg forstår det heller ikke

et er, at man har lyst til at gøre sig selv ondt, men jeg fatter ikke hvordan man kan kaste almindelig mad såsom brød op bare ved at stikke fingerne i halsen. Det må da gøre utrolig ondt i spiserøret, når sådan en klump skal op igen...
tilføjet af

jeg har brug for hjælp!

jeg har bulimi!
hvordan kommer jeg af med det?
tilføjet af

hjælp mig

hej jeg ved ikke om her er nogen, men jeg er en pige på 13 år. som tror jeg har et problem, jeg tænker ikke på andet end hvad jeg spiser. eller ikke spiser, og måske det jeg burde spise. det går ikke så godt for mig, jeg er ryger. og jeg har intet selværd, og tror snart det går galt. hvis ikke jeg snart for hjælp, eller bare snakke, med en som også har det.
tilføjet af

eww

Jeg har selv bulimi og kan ikke fatte at jeg har kastet op hver dag i ca. halvandet år.. Og du har ret, brød for mig, er noget af det mest klammeste at kaste op, får det bare vildt dårligt af at tænke på det, for har nemlig lige selv ja du ved.... Eww.. Så klamt, men jeg får det bare så meget bedre bagefter... Men ville ønske jeg ikke skulle gøre det..
tilføjet af

Kan måske hjælpe...

Hej. Jeg kan se det er lidt tid siden du har skrevet det indlæg, men hvis du stadig har behov for nogen at snakke med om dine problemer så er jeg villig til at lytte og prøve at hjælpe så godt jeg kan. Jeg er 21 år og jeg har selv bulimi,har for nylig erkendt det, men føler at jeg på en eller anden måde har kontrol over det hvis man kan kalde det det. Man har jo aldrig rigtig kontrol over en spiseforstyrelse. Men jeg har haft det i en del år nu, og det har været meget svingende. Jeg kan let genkende det du skriver, og sådan du har det. Jeg skriver min mail her, og du er mere end velkommen til at skrive til mig. Det er andre med dette problem såmend også. Måske kan vi hjælpe hinanden, om end andet så kan vi i hvertfald skrive sammen, så føler man sig ikke så alene med sygdommen. !
Venlig hilsen, og mange gode tanker
Maria
Mariachristensen1988@hotmail.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.