5tilføjet af

Hjææælp!

Mig og min kæreste planlægger at flytte sammen til næste år, men her på det sidste har jeg skrevet meget intimt over nettet og over sms med en bekendt. Jeg elsker min kæreste meget højt, og jeg ønsker at være sammen med ham resten af mit liv. Men efter disse flirten med min ven har jeg haft lyst til at prøve noget nyt. Være single igen. Jeg tænker meget på det, men da min eks kæreste var mig urto ved jeg hvor ondt det gør, så jeg vil ikke være ham utro. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på det... Jeg vil så gerne prøve det! Hvordan glemmer jeg det? Jeg har prøvet at glemme vennen. Smide hans nummer ud, men det dukker hele tiden op igen. Hvad skal jeg gøre??
tilføjet af

Utroskab, pas på..!

Det er altid det værste ved at have været sammen med sin kæreste i meget lang tid, (For sådan forstår jeg det)at lysten til at leve single livet pludselig dukker op igen... Og så er man virkelig forvirret...
Jeg er selv lidt sammen med en som har en kæreste, på en måde føler jeg mig som et svin, men på den anden side, JEG har ikke kæreste på, og det med ham og hans kæreste det må han sku selv ligge og rode rundt med. Det var jo ham som sagde ja til at være sammen med mig, hvor han jo kunne have sagt nej. Men det får kun mig til at tro at han ikke har så stærke følelser for hende mere.
Men du siger jo at du elsker ham, så tænk dig rigtig godt om over hvor meget han betyder for dig, og tænk også rigtig godt over hvad DU vil.
Men pas på, for hvis du vil snakke med ham om det så start stille ud, så han ikke misforstår det og bliver sur...
Held og lykke med dit valg
Hilsen Howd
tilføjet af

Enig - pas på!

Det kan kun være dit valg, og livet er svært. Man får nogle valg som er meget svære, og tit kan man ikke overskue konsikvenserne. Er selv i et forhold med en gift mand, indtil nu (1½ år) er det gået godt, men... Jeg ved jeg sårer en i den anden ende, lige som din ekskæreste gjorde ved dig. Min "kæreste" og jeg har det utroligt dejligt, men pas på, og lad for alt i verden være med at rende frem og tilbage. Hvis du er sammen med din ven, samtidig med din kæreste, skal du enten fortryde efter første gang, og holde dig HELT væk fra din ven, eller holde det helt hemmelig og gå med en nagende samvittighed, eller droppe din kæreste.
Husk bare at vi kun lever en gang - nyd det!
Ja, held og lykke
Venligst Fie
tilføjet af

Know all about it

Hej Tvilling,
Kender det alt for godt. Er i et forhold på 3 år. Og er nu begyndt at have den samme træng til singel livet, selv om jeg elsker min kæreste meget. Ved ikke hvad jeg skal svare dig, da jeg heller ikke selv ved hvad jeg skal gøre. Men håber virkelig du finder ud af det. Det siges jo tit, at når det endelig sker, så er det en rus.
Held og lykke
tilføjet af

Find ud af hvad du vil!

Du må gøre op med dig selv, hvad du vil.
Men jeg kan ikke anbefale at du er din kæreste utro, som du selv skriver så har du prøvet at din eks kæreste var dig utro. Og det gør meget ondt at finde ud af, ikk.......
Hvis du finder ud af at du gerne vil være sammen med din kæreste, så forklar din bekendt at han/hun skal stoppe med at kontakte dig, og forklar hvorfor....
Tit så finder man først ud af bagefter, hvad man har mistet
tilføjet af

drop det

da du selv har prøvet en har været utro mod dig så prøv tænk dig om hvordan var den følelse og synes du at en anden som du holder af skal lide den samme skæbne NEJ stop inden du ødelægger en anden og gør så bagefter op med dig selv hvad du vil med dit liv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.