15tilføjet af

Herbalife eller Nupo?

Jeg overvejer at prøve en af de to produkter for at opnå et hurtigt vægtttab, og derefter spise sundt og lægge kosten om!
Jeg ved der er mange der vil skrive GLEM de to produkter, men vil gerne høre fra nogen med erfaringer. Hvilket produkt er bedst og er der ikke nogen der har succes historie med deres vægttab - Er det ikke muligt med en stærk vilje at holde vægttabet efterfølgende hvis man spiser sundt.. ?!
tilføjet af

har du overvejet

den trejde mulighed!!
MOTION - eller giver det for meget sved på panden.
Hurtigt vægttab - tjae hvor længe var du om at få det på sidebenene?
tilføjet af

Lad nu være

Lad nu være med den bedrevidende tone, når TS beder om erfaringer fra folk der IKKE har ondt i røven!
Til TS; jeg har hørt en del godt om Nupo som start på et vægttab. Så bdit jeg ved bliver det i alt fald brugt systematisk i forbindelse med meget store vægttab f.eks. op til operationer og den slags. Jeg vil mene at det er et fint supplement til at sætte vægttabet i gang og der er vidst også en hjemmeside med diætforslag; altså både hvordan du bruger pulveret og hvordan du kombinerer det med almindelig mad så du opnår både næring og vægttab.
Herbalife er efter sigende bare kosttilskud som vidst ikke rigtig har nogen indflydelse på et vægttab, andet end at det styrker dit helbred undervejs.
tilføjet af

Jeg bruger nupo

og jeg synes det virker rigtigt godt. Bruger det til at cutte når jeg har styrketrænet i lang tid. Det virker rigtigt godt - jeg taber vel 3 kilo om ugen når jeg ikke spiser andet. Det er ikke særligt hårdt når man først har vænnet sig til ikke at spise andet. Jeg drikker bare en masse vand og spiser tyggegummi for at holde sulten nede.
Man kan dog godt få lidt problemer med fordøjelsen og tarmsystemet, hvilket ikke er rart- det går dog væk efter en uges penge når man er begyndt at spise normalt igen.
Har ikke prøvet herballife, men har fået det anbefalet af en veninde.
Jeg er i hvert fald supertilfreds med at bruge nupo. Tror dog at man skal passe på med at bruge det mere end 3-4 uger af gangen(det skal siges at jeg ikke spiser andet end det i de perioder, selvom der er flere måder man kan bruge det på)
Håber det hjalp
tilføjet af

Tak

Tak for jeres svar !! til dig som bruger Nupo.. Tager du på når du begynder at spise normalt (sundt!!) for det er det mange skriver og derfor har mange fordomme, men med dine erfaringer - er det så ikke et spørgsmål om at holde det sunde liv med motion ved lige??
på forhånd tak..
tilføjet af

Nupo

Hejsa...
jeg ville også lige give min erfahring med i købet :)
Nupo er et skønt produkt, det er baseret på alt det kroppen skal bruge, du får protein, fedt, kulhydrater og alle de vitaminer og mineraler kroppen skal bruge gennem det, derfor tager kroppen ikke skade af at gå på den kur, som den gør af eks suppe kuren hvor man fx mangler protein og man mister muskel masse, eller hvor man mangler fedt og fedt syrerer som gør en dårlig...
et lille regne stykke, en normal kvinde vil i gennemsnit forbrænde 2000 kalorier pr dag.
hvis man indtager mindre end det der bliver forbrændt tærer kroppen på sine fedt depoter. hvis man spiser mere så lagrer kroppen det istedet.
på kuren hvor man KUN tager nupo hele dagen (6 portioner) får man ca 6-700 kalorier. det vil sige du opnår hurtigt vægttab (3-4 kg om ugen, måske mere hvis du har meget at tabe af)...
når du så er færdig på kuren så for at holde vægttabet så går det ikke at gå tilbage til gamle vaner og spise mere end 2000 kalorier! selvom de kalorier kommer fra sunde ting som havregryn, salat osv. det hjælper selvfølgelig at leve "sundt"...
100 kalorier mere om dagen giver i snit for en alm. kvinde + 5 kg om året...
når du har tabt dig, eller vil fortsætte stille og rolig med de sidste kg, kan du bruge www.madital.dk til at indtaste din mad. der kan du så se om din mad indeholder mere end hvad din krop bruger så du tager på i vægt, eller du kan sætte et mål så fortæller programmet dig hvor mange kalorier du må indtage pr dag. og derefter så kan du indtaste din mad og se om du overholder det, hvis du indtaster din mad hver dag, så holder programmet styr over om du får nok af alt ting, og om hvor meget du evt. skulle have tabt dig gennem tiden hvor du bruger programmet🙂www.madital.dk er gratis...
tilføjet af

Nupo vs Herbalife

Min søster var en meget meget stor pige og hun gik på en nupokur. Hun vær stærk og holdt den, og tabte sig en hel masse. Da hun havde tabt det hun ville startede hun stille op med og spise alm mad. Og ja kostvanerne skal lægges om for ellers kan det hele være ligegyldigt. Hun tog lidt på efter stoppet, hvilket jeg tror er ret så normalt. Men det er da nogle år siden og hun er stadig en rigtig fin lille dame nu.
Jeg selv bruger Herbalife. Bruger det dagligt når jeg fx tager et glas mælk laver jeg lige sådan en lille blanding for og få nogle ekstra kcal. Jeg bruger det hovedsageligt fordi jeg elsker smagen. Men også fordi jeg gerne vil tage på. Er den "heldige" ejer af en krop der ligner en pind, fra naturens side, suk.
Jeg synes ikke nupo smager godt?
tilføjet af

Giftig aspartam i NUPO

De fleste NUPO-produkter indeholder det giftige sødemiddel aspartam. Utroligt at der findes helsekostbutikker, der vil sælge det junk. Mere om aspartam her: http://helsekonsulenten.dk/?Giftig_Aspartam
Jeg selv tager minimum et kg. rå grøntsager og frugt dagligt. Det bliver man ikke fed af og så er der ikke plads til meget af det usunde.
tilføjet af

DROP NUPO!

Hej Piger nu blev denne tråd åbnet igen.. Og så synes jeg lige jeg ville tilføje en kommentar i og med det var mig der startede det her indlæg..
Jeg begyndte på NUPO og var på det ..... smagte et BREV og så var jeg overbevist om det ville jeg simpelthen ikke byde mig selv.. Det smager så grimt så grimt så grimt!! _ Men det resulterede i at jeg fik den vilje styrke til at gøre det på den SUNDE måde og måske også lidt langsommere måde, men med et mere langvarigt vægttab.. Jeg har nu tabt mig 3 kilo og flere centimeter rundt omkring. SÅ jeg vil virkelig anbefale MADLOG.dk som er en hjemmeside, hvor du kan taste alt hvad du spiser ind og så beregner den dine kcal og så kan du sætte dit kcal indtag på noget bestemt for at tabe dig.. Derinde kan du også lave grafer og finde opskrifter og alt muligt samt opbakning til dem der behøver.. Det er den bedste måde at tabe sig på og jeg vil ALDRIG RØRE NUPO eller lign. IGEN!!!!
Mange GLADE hilsner fra den sunde kur :)
tilføjet af

Nupo okay..

jeg er selv på nupo kuren lige nu,, og ja det er hårdt
og noget af det smager virkelig dårligt, men kan tilgengæld anbefale
nupo supperne rigtig meget, da de faktisk smager rigtig godt.
tilføjet af

Arbejder med Herbalife

Hej,
Jeg har faktisk lige fået spørgsmålet fra en kunde, og vil dele mit svar med jer ;)
Den store forskel på Nupo og Herbalife, Handler om den mængde energi du har under vægttabet. Med Nupo oplever rigtigt mange at de bliver trætte og irritable, fordi de ikke helt får den energi de skal have - hverken gennem kosten eller mellemmåltidserstatningerne.
En anden vigtig forskel er smagen. Nupos smag har fået rigtig meget kritik!
Og så er der vejledningen. Det er faktisk rigtigt svært for mange at motivere sig til at tabe sig, uden hjælp. Mange giver op igen. Det er derfor vi har en vejleder på hver kunde, - så du altid kan få den hjælp, støtte og motivation, som du har behov for.
Men hvad man foretrækker - det er jo en personlig afgørelse :)
PS: Brug ALDRIG udelukkende kosttilskud! Det optages meget nemt, og din krop skal jo ikke helt glemme hvordan den fordøjer maden :)Max. er at erstatte to måltider.
Elisabeth Scharling
Idealvægt
elis2sch@yahoo.dk
tilføjet af

herbalife

jeg er selv på herbalife har tabt 10 kg siden april. og er rigtig glad for produkten føler mig mæt hele dagen. og har fået mere energi efter at have startet på det.
tilføjet af

Herbalife eller Nupo?

Jeg er selv en glad bruger af Herbalife til dagligt.
Jeg har selv tabt mig 25 kg på 5 måneder.
Her er forskellen på Nupo og Herbalife...
Herbalife har en 30 dages tilfredshedsgaranti, det har NUPO ikke
Jeg synes at Herbalife smager bedre.
Og så har Martin Hedegaard, som har www.DinWellnessGuide.dk, han er en flink forhandler, som hjalp mig til mit gode resultat, uden hans vejledning og støtte kunne jeg ikke have gjort det. 🙂
Martin lagde et personligt program som passede til mig og min økonomi...
Sådan en service har NUPO ikke...
tilføjet af

Herbalife eller Nupo?

jeg ville til en hver tid vælge herbalife, har brugt det i flere perioder når jeg havde taget lidt for meget på og skal igang igen efter mit rygestop 🙂
tilføjet af

Herbalife eller Nupo?

Jeg kender kun til herbalife.... har ikke selv prøvet det, men kender flere der har tabt sig rigtig rigtig meget ved hjælp af herbalife.... synes det er super fedt at man ved herbalife, kan få en personlig hjælper!
tilføjet af

Herbalife eller Nupo?

🙂 Hej Nupo er ok at sætte start på vægttab.
Den er dokumenteret effektiv, men som med alt andet,
altså kun til start på vægttab. Ellers hedder koden:
motion, sund mad, groft, grønt og frugt og vand.
mvh. Merkur
ps. har selv prøvet Nupo men kun som start igangsæter.
Men det andet skal med ellers kan du lige så godt lade
være.
Jeg fik startet for 3 år siden og har holdt vægten pæn
siden med daglig motion og omlægning af kosten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.