5tilføjet af

Er i alle

rød strømper herinde, jeg ved ikke helt om jeg kan være her.. Ho ho.. Hvis jeg nu er bøsse, er det okay.. Spørger bare..
tilføjet af

jeg hopper altid over dine indlæg, normalt

Du virker alt for syret.
tilføjet af

...

bøsser er okay ;)
tilføjet af

Ved jeg sørme ikke,

men der er godt nok mange, som staver som en 10-årig og sætter komma som en englænder. Hvilket ikke er hadsk, men på engelsk skrives færre kommaer end på dansk.
Det er vist inklusive dig! Rødstrømper er i et ord. Så brug Google Chrome, så siger den om du staver rigtigt eller forkert. Dog ville den ikke kunne se dit, da der findes de to ord separate.
tilføjet af

Prutten

Roliig nu, det var for sjov.. Ved at sætte komma, er det så vigtigt.. Du kunne vel opfatte, det som sjov.. To ord fra hinanden, og hvad så.. Og i kan lade vær med at svare tilbage, det er en mulighed.. Med jeg skal nok flygte, herfra.. Det kan være svært, at blive forstået.. Men hygge, med jer, uden at jeg er for syret, og uforståelig for vel nogle af jer.. Hej.
tilføjet af

Ho ho..

Det er ikke kommaer, men punktum, der er flere af...... Det kaldes, at lave, enten tanke pause, eller at grine lidt.. Lær det.. Ho ho, bare for sjov.. Ups, der var den igen.. Jeg tror, jeg skal hele skole tiden om.. Tak for denne konstatering, eller er det skrevet forkert.. Håber ikke i generer, for mange ordblinde, det var en lille sprøg, kan i klare det..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.