8tilføjet af

Har sin tidligere date på facebook-venneliste

Jeg har datet en dejlig fyr gennem noget tid og vi er nu kærester. Vi fandt hinanden på en datingside. Efter vores date, der udløste at vi kalder os kærester, tog han billedet af sin profil, men beholdt den. Dog uden at besøge den siden. Selv har jeg slettet min profil. Hans computer har været i stykker og han har glemt koden, så han har ikke slettet profil, men heller ikke besøgt den (min veninde er på datingsiden og sagde i går, at hun så hans profil men at den ikke havde været besøgt).
Nå men han virker meget ærlig, men nu er der et par småting jeg er i tvivl om. Han viste mig en masse billeder forleden, og så dukkede et billede af en kvinde op, han siger at det var en han mødte, der bor i nærheden. Jeg spurgte ind og fik at vide, at han havde mødt hende på datingsiden. Han siger, at det ikke kunne kaldes date og at hun var mærkelig.
I dag ser jeg så på hans facebook-side, at han blev venner med hende før mig. Det kan være fra samme dag eller uger før jeg kom ind i billedet.
Men er jeg meget sart når jeg tænker at han bør slette hende som ven? Hvorfor gemme på en ven, der er underlig. Og som han har datet. og hvorfor gemme på hendes billede på tlf. Han siger at billedet på tlf har han ikke tænkt over, men han slettede det ikke da jeg spurgte.
Hans computer har været nede længe, men han var seriøs med mig, før computeren gik i stykker, og allerede da burde han have slettet hende fra facebook?
Vi står ikke i forhold og hverken hun eller jeg har skrevet på hans side, så man kunne gætte at vi har gang i ham. Af hensyn til børnene for mit vedkommende. Men det er nok spørgsmål om dage, før man står i forhold. Men igen: skal sådan en date ikke smides ud, og hvis man ikke selv kan se det, er man så kæreste-materiale?
tilføjet af

Du tænker for meget..

Hvis man hele tiden leder efter problemer, så kan jeg garantere dig for du nok skal finde nogle.
Hvad så om han er ven med "den mærkelige" på facebook? Hvad betyder det for dig?
Du virker lidt som en jaloux type, med lidt for mange "dårlige oplevelser" i bagagen, fra tidl forhold? Du burde lade være med at rende rundt og være evigt bekymrende, om han nu er ven med "den mærkelige" eller hvorfor dit og hvorfor dat.
Kig på det positive, og lad være med at bruge alt dit krudt på at være mistroisk, for så ender det sgu galt. Du fandt jo selv ud af at han talte sandt med den datingside. Så hvorfor bliver du så ved?
Det sgu ikke en særlig god start på et forhold..
tilføjet af

Jeg forstår

Jeg forstår din pointe. Havde ellers valgt ikke at gå op i småting, men han har datet hende før mig og i princippet løjet om det og er ven med hende. Gider ikke se hans tlf og billeder fordi jeg ved at jeg ville blive ked af det hvis der dukkede noget op. Men han viser hendes billede ved en fejl, og jeg kan huske hendes billede fra facebook - og rigtig nok.
Øv.
Så du mener at jeg skal være ligeglad med at han har datet en eller stadig måske dater, imens vi i mellemtiden er blevet kærester?
Da vi ikke står i forhold på facebook og han er ven med hende, hvordan skal jeg så tolke det?
tilføjet af

Siger bare

At du ikke skal se spøgelser over det hele, og være mistroisk. Du skal tænke postivt, og stole på ham..
Ja, jeg siger du skal være ligeglad med om han har en ven på facebook han har datet (eller ikke datet som han siger.)
Hvor længe har i været sammen? Det er ikke alle som skyder sig at ændre i "forholds-oplysninger" på nettet. Kender også MANGE som ikke står som i forhold, og det gælder både kvinder og mænd.
Det jeg egentlig siger er: Tænk postivt, og slap af med det der Sherlock Holmes du har gang i.. I er i et NYT forhold, og derfor burde det hele være godt! du burde stole blindt på ham, og bare tage det hele STILLE OG ROLIGT!
[s]
tilføjet af

Undskyld,

men så længe han ikke har noget kørende med hende, skal du da ikke blande dig i, om han er venner med hende på facebook eller ej...
I øvrigt er der mange, der er venner med nogen på Facebook, som de ikke har særlig meget kontakt til...
Så slap lige af...
tilføjet af

Åh nej

Glem det dog! Lad din kæreste have de venner, han har lyst til, offline som online. Du finder sgu nok ud af, om han er til at stole på.🙂
tilføjet af

Forresten

er jeg selv gode venner med min tidligere kæreste gennem syv år. Vi ses, og vi ringer sammen. Og jeg kan godt sige dig, at hvis min kæreste nedlagde veto mod det - eller mod en anden god ven, jeg har - så var det ham, der blev kasseret, ikke dem. Man bør ikke blande sig i, hvem andre skal se.
tilføjet af

Som du selv skriver: Et par småting

- Jeg tror du skal få luset ud i dine parforholdsmyter og nyde din kæreste som han nu engang er.
tilføjet af

Update

Nu har vi snakket, og hans date var på face for at de langsomt kunne lære hinanden at kende for at se, om der kom følelser. Da det ikke var kærlighed ved første blik.
Så I ville have det fint med at han beholdt hende på, selv om hun er interesseret og de har skrevet lidt? Så de med tiden kunne opbygge noget. Så er I meget tolerente og sætter ikke grænser for jeres kæreste?
Han vil så ikke slette billedet på telefon, da han vil fylde telefon op, før han sletter.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.