3tilføjet af

Har du som så mange andre danskere forstoppelse?

Sådan ved du om du har forstoppelse [ide]
Du har højst sandsynligt forstoppelse:
Hvis du bliver nødt til at presse, til du bliver blå i hovedet, mindst hver fjerde gang du er på toilettet. Det er normalt, at man skal presse en smule, når man går på toilettet, men altså ikke hvis man skal presse kraftigt.
Hvis du har hård afføring, mindst hver fjerde gang du er på toilettet. Hård afføring vil sige, hvis den er hård som marmorkugler. Der findes et skema, der er en grafisk fremstilling af forskellige former for afføring ved navn "Bristol Stool Scale", som du kan finde her. Type 1 og type 2 indikerer forstoppelse, og type tre og fire indikerer "normal afføring".
Hvis du har en fornemmelse af, at du skal på toilettet, selvom at du lige har været der, så har du sandsynligvis også forstoppelse. Nogle mennesker går rundt hele dagen og føler, at de hele tiden skal på toilettet.
Hvis din afføring er normal, men du hver fjerde gang, du er på toilettet, har en fornemmelse af, at noget stopper det, og du dermed ikke kan komme af med det.
Hvis du er nødt til selv at "hjælpe" din afføring på vej, det sige, at du er tvunget til at bruge dine fingre, for at komme af med afføringen. Det er ikke ualmindeligt, at nogen er tvunget til dette, og det er for de fleste forfærdeligt pinligt at tale om ,selv med deres egen læge.
Hvis du har færre end 3 afføringer om ugen, så har du nok også forstoppelse. Man sige, at det normale mønster for hovedparten af alle mennesker er, at man går på toilettet imellem to gange om dagen og tre gange om ugen. Går man på toilettet flere end to gange om dagen, er det for hyppigt, og færre gange end tre toiletbesøg om ugen er for få.
http://go.tv2.dk/kropogsundhed/2014-02-07-test-dig-selv-har-du-forstoppelse
tilføjet af

Har du som så mange andre danskere forstoppelse?

Hvis folk går så meget op i det shit er der vist andet end forstoppelse der er kuk i 😖
tilføjet af

Hvad med smagen ?

Jeg har hørt, at hvis det smager surt, skal man skynde sig ud og købe svesker i større mængder.
tilføjet af

Har du som så mange andre danskere forstoppelse?

Nix!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.