6tilføjet af

Han vil ikke!

Hjælp mig gutter....
Jeg har en kæreste, som ikke har lyst til sex. Hvad skal jeg gøre? Jeg mener selv, at jeg næsten har gjordt alt, hvad der er menneskeligt mulig for at få ham til at kunne lide sex. Men han mener at sex er ulækker og besværligt.
Der skal nok lige siges, at jeg er to år ældre en ham, og har derfor en del mere erfaring ( er det skræmmende når det er kvinde, som er erfaren og tager initiativet?)
tilføjet af

sex

ja der er nogen der ikke kan lide sex men er dejlige så er der kun et at gøre få en elsker ellerflere jeg har samme poblem bare med min kone så jeg løser det ved at få det jeg skal ha ude i byen ved elskerinder mvh ben
tilføjet af

Hvor

Hejsa - jeg kender det - hvor i landet bor du, og hvor gammel er du?
tilføjet af

svar

Jeg bor i norjylland og er 20 år
tilføjet af

han vil ikke

du skal se at få ham skiftet ud. I har åbenbart ikke det sammme syn på sex. Det er nok fordi at fyre er længere bagud udviklingsmæssigt seksuelt end kvinderne er.. Jeg har selv kendt til problemet med min første kæreste. Vi havde ellers kommet sammen siden skoletiden.

Skift ham ud.
tilføjet af

Skip ham...

Hvis det seksuelle er gået i stykker allerede i den alder, så find en anden - NU!
tilføjet af

Nødvendigt ?

Hej Woman,
Jeg vil sige at mange fyre bliver meget skræmte af at kvinden er mere erfaren, eftersom det er det i bund og grund der er drivkraft for mange fyre. det er jo de de går og blære sig med.
Når han har den indstilling allerede nu, skal du nok kigge dig efter en anden... det er meget sjældenere at en fyr ikke har lyst end at en kvinde ikke har.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.