3tilføjet af

Guide og anbefaling..

Hej kære sol brugere/poker spillere ;)
Jeg vil lige komme med en lille anbefaling. Som nogle af jer nok godt ved, er det muligt at få rakeback diverse steder. Til jer der ikke ved hvad "rake" betyder, så er det den del af potten pokersitet tager for deres tjeneste, det er 5% af potten, dog max 3$.
Diverse rakebacksider er ofte uoverskuelige, og lider hårdt af en ekstremt dårlig service, men der er håb derude for jer der ønsker rakeback, eller gerne vil vide lidt mere om det.
Klik ind på http://www.nutsrakeback.com/ og find hvad du mangler, du kan få helt op til 35% på de største sider, og deres support afdeling er også i top, så bare spørg løs hvis der skulle være noget.
Velbekomme!
tilføjet af

jaja..det er flot

Det er sikkert din egen side. Spammer..
tilføjet af

som du vil..

Hvad skulle jeg få ud af at skrive det på det her forum, hvis jeg ejede siden? det er jo ikke ret stort i forhold til så mange andre.
Men som du vil, det var bare for hjælpe.. du kan jo selv bedømme hvilken side du synes er lettest at bruge http://www.nutsrakeback.com/ eller http://www.raketherake.com/
ses
tilføjet af

hvad du får ud af det ?

"Hvad skulle jeg få ud af at skrive det på det her forum, hvis jeg ejede siden"
At folk klikker sig ind på din forretning så du kan tjene nogle nemme penge. og du skriver vel ikke på andre pokerfora, fordi de sikkert sletter dit SPAM.
Gegge sider du henviser til er grimme og svære at overskue. Nu gider jeg ikke svare mere i denne tråd, da den så bare vil være aktiv og dermed vil jeg hjælpe dig med at spamme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.