5tilføjet af

Giv kritik på hjemmesiden http://www.sportnu.dk/

Jeg er igang med at udvikle hjemmesiden http://www.sportnu.dk/
Hjemmesiden er en guide og oversigt over sportsmuligheder i Danmark. I den forbindelse har jeg brug for at få noget feedback, samt kommentarer på hjemmesiden. Håber i vil bruge 2-5 min på at klikke jer rundt og derefter give mig jeres kritik her på siden.
På forhånd tak
Mvh
Jakob
Sportnu.dk
tilføjet af

Links til hjemmesider?

Ellers en flot side, som er nem at navigere rundt i.
tilføjet af

Fx andre landsdele angivet

Den ser god og ligetil ud. Dog kunne man fx også give muligheden for at slå op hvor en given sportsgren også findes, efter at man har fundet den for et bestemt postnummer.
Godt initiativ
tilføjet af

flot - men

Hej Jakob
Rigtig flot side - overskuelig, visuelt let tilgængelig (jeg bryder mig ikke om den blå skinnende farve lige i øjenhøjden - den gør at det skær lidt i øjnene når man læser). MEN'et kommer fordi oplysningerne ikke er fyldestgørende. Jeg ved ikke hvor langt henne du er i projektet eller hvor du trækker dine oplysninger fra - men selv er jeg een der ALTID går efter steder hvor informationen er omfattende. Altså - hvis jeg vil vide om der er en ishocey klub i mit lokalområde - så skal den vises hvis der er een - og den viser ikke den der er her, ligeså med sejlklubben etc.
Og så bør der være links til hjemmesiderne i klubadresserne - ikke kun mailadresser. På klubbernes hjememsider vil man kunne se åbningstider, kalendere osv osv
well - det var et par skud fra hoften...........
god arbejdslyst
;-) 1-2-3
tilføjet af

pænt arbejde

Siden ser rigtig flot ud. Men jeg syntes den der under-menu et eller andet sted virker lidt uoverflødig. For man bruger den jo ikke, da man har en mere visuel tilgang med de forskellige ikoner.
eller? :)
tilføjet af

sportnu.dk??

Hvorfor har jeg ik set den hjemmeside før!
Nå men nu er jeg starte til fodbold :P haha..
Men siden ser rigtig godt ud. I kunne måske godt tænke på at få billeder på søgeresultatet - altså når man søger, at der kommer nogle billeder osv op. Som det er nu, så får man bare vist en lang liste med navne på klubber.. Men det er måske noget I arbejder på?? :)
Tror nok sportnu.dk skal blive til noget - kontakt evt. kommunerne og hør om de er interesseret i at hjælpe jer..
Held og lykke herfra :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.