18tilføjet af

GARDERHUSAR?

Jeg er en pige på 21, der har søgt ind til militæret:)
Jeg fik brev igår, at jeg var kommet til Garderhusarregimentet i Slagelse. Jeg havde ellers valgt Holstedbro kaserne... Men det blev det så åbenbart ikke. Jeg ved godt at jeg godt ka få det lavet om. Men nu er jeg blevet interesseret i det her GHR noget... Oz fordi jeg er heste glad:)
derfor ville det være rart hvis der var en/nogen der ku fortælle mig lidt om Garderhusar Regimentet???
tilføjet af

Tillykke

Tillykke med jobbet
Nu skal du nok regne med at en stor del af tjenesten foregår som almindelige Militær tjeneste, d.v.s. du skal ikke regne med at gå at passe heste hele tiden.
Regimentet bliver kaldt "hestepasserne", men er selvfølge moderne kamptropper. Du skal nok være rustet til at tonen er ret hård . Hvis du er i ok fyssisk form bør du kunne klarer dig.
Garderhusarne hørte til i Næstved og har mange traditioner.
Pas nu på sexchikanen.......
tilføjet af

Min far var garderhusar

Og han havde intet med heste at gøre, og det er vist de færreste garderhusarer, der har det. Han kørte kampvogn. Og så vidt jeg ved, så er kampvogne vist garderhusarregimentet hovedopgave.
tilføjet af

Kommer an på så meget.....

Hej, du skriver, at du er kommet ind til Gardehusarregimentet i Slagelse. Hvorvidt du får med heste at gøre eller ej, kommer an på om du er optaget i hesteskadronen eller en eller anden eskadron. Jeg selv var i hesteskadronen da den var i Næstved, og der har man så rigeligt med heste at gøre. Men selvfølgelig, hvis du er kommet ind til fx. en opklaringseskadron, så får du ikke noget med hestene at gøre.
tilføjet af

Held og lykke.

Det er rigtigt, at Garderhuserregimentet er et panserinfanteriregiment, MEN hvis det er noget med heste du vil, så er det primært folk med hesteerfaring de tager til Hesteeskadronen, men hvis du virkelig brænder for det med heste, så sørg for hurtigst muligt og helt endnu hurtigere at gøre opmærksom på, at det er det du helst vil.
Det kan sagtens lade sig gøre at rette direkte henvendelse til regimentet og fremføre dine ønsker, jeg taler ud fra egen erfaring som gammel Garderhusar, dog ikke fra hesteeskadronen, men fra tjeneste i personalesektionen, som var det jeg gerne ville.
Det er et meget stolt regiment du skal gøre tjene i, der er dog en pudsig lille historie, og det er at en del af det engang har været et cykelkompagni, det er der ikke mange der ved, men det har det altså.
Så held og lykke med fremtiden.
Chris
tilføjet af

Glem det!

De fysiske rammer omkring Garderhusarregimentet i Slagelse er perfekte. Fed ridehal, fede stalde, flotte uniformer. Men bag facaden gemmer sig et oldnordisk sammenrend af hjemmeværnsagtige idioter. Du kan ikke bruge uddannelsen til nogetsomhelst og når der endeligt sker noget stort, som et royalt bryllup, så er det de gamle (som ikke kan ride) der får lov at vise julepynten frem. Glem det og find et bedre sted at bruge din tid og evner.
tilføjet af

garderhusar

hej må jeg spørger hvornår skal du ind som garderhusar???
jeg skal også selv ind i slagelse...
tilføjet af

Jeg skal også

Hejsa,
Det kunne jeg os tænke mig at vide, da jeg os skal ind til HESK. Skal starte i aug 2005
tilføjet af

Garderhusar

Jeg skal selv ind som garderhusar fra førsate februar, havde godt nok ikke regnet med jeg skulle rende og passe heste, da jeg er møj bange for dem dog, er jeg ikke så bange for hård fysik træning men dyr der er støre end mig det går ikke :), så vi må håbe du får min plads i hesteregimentet eller hvad det hedder, ikke at jeg går ud fra jeg skal der ind, men bare så vi begge får vores vilje :D
tilføjet af

hejsa

hejsa... Hvis du skal ind til august 2005 så skal vi ind sammen. Du får besked når vi når nærmer der hen omkring april tror jeg nok de sagde til mig...
tilføjet af

Hej til dig os :-)

Det var da hyggeligt. Er du M/K? Har i hvert fald fået brev om at indkaldelsen kommer i starten af marts. Det der kommer i april, er det noget om hvem man skal ind sammen med?
tilføjet af

hejsa...

hejsa. Jeg er en kvinde hvis man kan sige det på snart 19 år... okay jeg ku heller ikke lige huske helt hvad det var de havde sagt den dag.
tilføjet af

mfarver@ofir.dk

Du sku også til slagelse til august ik??? eller er der noget jeg har misforstået...
tilføjet af

jeg skal ind starte i morgen!

hejsa... hvornår ska du starte??? og vhor er du fra???
tilføjet af

SKU DU STARTE I MORGEN???

er du en pige??? Jeg går og er ved at være lidt nervøs... men det er nok mere fordi jeg er lidt bange for at der ikke er nogen piger... hvor er du fra???
tilføjet af

garderhusar

Jeg starter til august og er fra nordsjælland...
tilføjet af

Alle kan komme i HESK

Alle kan søge og komme i HESK, du får et ridekursus derinde... Så alle dem der har lyst til at ride i HESK skal da klart prøve at søge derind!!
tilføjet af

Kvinder

I holder ikke en dag!
tilføjet af

Gardehusar - og ikke garderhusar

Blev du så gardehusar? - Ja, jeg spørger blot af tilfældig nysgerrighed. Jeg er ved at finde nogle navne og adresser i Gardehusarregimentet, og faldt så tilfældigt over din "blog" på Google. Jeg har selv været gardehusar; men det er mange år siden, og det var i Næstved.
Hvis du blev gardehusar, håber jeg du fik lige så gode oplevelser, som jeg fik.
Min hest dengang hed Laura, og det navn går vidst igen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.