7tilføjet af

fortabt?

jeg en ung mand på 20 år, og har aldrig haft en fast kæreste (længste forhold, 3 måneder i folkeskolen)
jeg er typen " du meget sød, men kan vi ikke bare være venner ". Jeg behandler ikke piger dårligt. min bedste ven er en pige.
jeg er normal i udseendet, så det ikke det.
de forhold jeg har haft, er dem hvor man er sammen med en pige i byen. 2 uger til en måned efter, finder man ud af, det ikke lige er det man vil. har jeg været uheldig eller utålmodig? jeg bor i en by med 16.000 måske er det ikke lige her man skal finde kærligheden... jeg ønsker mig en fast kæreste! men jeg ender nok alene.
tilføjet af

Tålmodighed

Kære HTF
Jeg tror ikke du skal være alene resten af dit liv. Vær glad for du er "pigernes ven" det må være ensbetydende med at du er meget følsom.
Hertil vil jeg lige sige en lille ting...hvis du udstråler " det er lidt syndt for mig " eller noget i den retning vil de piger du møder måske falde for dig pga. en slags moderfølelse. Men hvis din selvtillid er i orden og du udstråler " jeg er glad og tilfreds" så kan det være du vil tiltrække en anden gruppe. Tænk over hvad du udstråler og hvad du ønsker. Hvis du overbeviser dig selv om at der ikke er en til dig vil du ikke møde nogen.
Hvad du sender ud kommer tilbage......
tilføjet af

hej hft

først vil jeg gerne sige at jeg er 100% enig med det pigen hun skriver, og jeg snakker af erfaring :-)
der findes ikke nogen fasitliste på ensomhed, nogen gøre det på én måde andre gøre det på deres måde, man noget som er helt sikker er at vi er ikke skabt til at være alene, vi er ligesom dyr, vi skal være i en flok og helst stor, tja
jeg har selv engang syntes at jeg var meget alene, havde ikke nogen venner, der var heller ikke nogen pige der ville have mig og det hele var bare så syndt for mig :-)
nej gu var det da ej, jeg var bare nødt til at sparke mig selv bag i og komme ud og møde andre mannesker
det gjorde jeg efter rimmeligt langt tid, man jeg gjorde det. så fik jeg en kæreste, man der var bare lige en lille problem, hun var 9 år ældre end mig og havde et barn og hun havde en slags mor-rolle for mig, det holdt et års tid indtil jeg fik mere selvtilid og bliv mere moden.
så fik jeg en anden k der var 3 år ynger end mig, så fik jeg en mere og en mere og en mere og nu gider ikke ikke have flere, i øjeblikket :-)
hvor kan man møde andre mannesker, spørger du nok?
tja, det kan du bl.a. gøre når du er ude at handle, smil til kassedamen og sig tak, så ser du at hun smiler igen, et smil koster ikke noget og giver ufatteligt meget, du kunne også begynde og dyrke noget sport, hvor du også møder mange andre.
man det der er ellervigtigst, det er at have styr på sig selv, sine følelser og sine røder, derefter bevæge sig ud i den stor verden

i bund og grund, kom ud, der er ikke nogen piger der lige pludseligt kommer forbi dine dør og banker på :-)

måske kan du bruge mit motto
"dyrk dig selv, elsk dig selv"
held og lykke
//Peter
tilføjet af

NEJ NEJ

Hej HTF!!
Du må ikke være fortabt... Du er jo trods alt kun 20 år ikke, så du skal nok finde dig en sød pige det er helt sikkert... Men det med folkeskolen, sådan nogle piger har man sgu aldrig rigtig kunne stole på!!! På en måde har du nok ikke været for heldig men på den anden side set er du nok lidt for utålmodig, ta det roligt og kig dig godt omkring der er så mange lækre og søde piger i verden.. Jeg kan godt forstå det med den faste kæreste... Held og lykke!!! Knusser
tilføjet af

slap af

Du kan ikke finde kærligheden, den finder dig stol på det!
tilføjet af

når kærligheden bliver forsvær!!

hej HTF!!

hør`lige hvor du klynker af en ung mand at være.
har du glemt hvor stor -danmark enlig er!?..nej det tror jeg ikke du har ...vel...!
du er jo 20 år,så er det sgu`da mærkeligt ,at der ikke er HAVNET en pige i dinne arme.du er jo somsagt i den alder hvor alt skal prøves,alt det sjove man kunne tænke sig ,skulle ske bliver pludselig sjovt,når pigen er der.jeg syntes ikke du skal gå psykisk ned med flaget pågrund af sådan en gimpe.spring ud med flaget forhelved,nyd livet,gå ibyen ser om der er en du netop kan score.for kærlighed er en dejlig ting når man har fundet den "kvinde" man vil dele sit liv med.-glem ikke unge mand du er 20 år!.du har hele livet foran dig."se så at komme igang med livet ,men vær`forsigtig med de kællinger for de kan være stride.
held og lykke!!
jeg håber du kunne bruge minne ældrer ord,fra en middel voksen kvinde.
tilføjet af

Ordentlige piger

Det tager lang tid at opbygge et kærligt og godt forhold, så hvis der er een blandt de, der 'bare vil være ven' med dig, som du gerne vil videre med, kan du sikkert komme det; men afhold dig fra at udtrykke, at du ønsker en elskovsakt. Vær i stedet noget for hende, som ikke lugter af sex. En ordentlig pige går nemlig ikke i seng med hvem som helst.
tilføjet af

lad være med at lede..

min overskrift taler vist for sig selv. lad være med at lede efter kærlighed, lad være med at kaste dig ud i forhold hvor du føler at du kun gør det fordi du gerne vil have en kæreste. og du skal sq nok møde pigen der vil have dig. lige pludselig siger det SMAK! og så står hun der uden du egentlig gjorde noget ved det selv.. tag det stille og roligt, drop den der med at komme sammen med dem man hav været sammen med når man har været i byen og pisse fuld.. det er sjældent det holder...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.