4tilføjet af

For tidligt..?

Jeg er en pige på 21 der meget gerne snart vil have børn. Jeg er utrolig moden af min alder og mener selv jeg er klar... Men så alligevel ikke.. Jeg bor sammen med min kæreste på 34 (han har en datter på 5, han ser hver anden uge) Vi har begge fast arbejde, hus og det hele.. Vi har dog kun været sammen et år, er det så for tidligt at planlægge barn? Vil gerne høre andres erfaringer og hvor lang tid I var sammen med jers partner, inden I fik børn..
-Annerappi
tilføjet af

5½ år..

Var sammen med min kæreste i 5½ år, før vi fik Alexander her for 1½ måned siden.. Personligt tror jeg ikke at der er noget der hedder gammel nok til at få børn, det er nok et spørgsmål om at være moden, bevidst og have en masse kærlighed at give, og selvfølgelig en stabil dagligdag og indkomst.
Man skal være klar på det HÅRDE arbejde det er at få børn. For det er jo ikke rigtig fortrydelsesret når man HAR fået et barn.
ALT hvad man tror inden man får et barn, selv dagen før man skal væøre forælder, det kan man skyde en hvid pil efter.
Det er MEGA hårdt, og man bliver presset mentalt. Langt de fleste ELSKER ikke bare deres barn ubetinget fra fødslen, det er noget der kommer når man lærer sit barn at kende. Så det er bestemt ikke så lyserødt som man får indtryg af gennem medierne.
Man skal i hvert fald være klar på at sætte sig selv i 2 række, for der er ikke meget tid til sig selv, det første lange stykke tid. Også skal man være RIGTIG god til at samarbejde med sin kæreste, plus man VIRKELIG skal finde en tålmodighed frem man ikke troede man havde :)
Men det ER kæmpe stort, og man får et nyt syn på livet..
Hvilke tanker har du omkring at få et barn ?? Hvad er det som gør du VIRKELIG ønsker et barn ?
tilføjet af

...

Har altid været glad for børn, så ved det ikke "bare" er fordi de er søde.. Men er begyndt at føle anderledes når jeg er i nærheden af små børn, syntes jeg ser gravide kvinder hvor end jeg er. Drømmer om babyer og tænker meget på børn i løbet af en dag. Mener selv jeg har masser af kærlighed at give en lille ny, selvom der går en del til min kæreste og ikke mindst hans datter.. [l]
tilføjet af

hmmm....

Der er jo vitterligt kvinder som tager tingene helt naturligt og elsker ders barn så snart det er født,har du nogen sinde tænkt på det? Hvor det at få et barn ikke er en hård kamp som du skriver.De kvinder findes,jeg nød hvert minut og elskede mit barn så snart jeg fik ham i armene.Det var ikke en kamp og det var ikke så hårdt (undtagen mangel på søvn i begyndelsen)......Det var en dejlig tid!
tilføjet af

vent måske

eller gå til den, snak med din familie, venner og kollegaer❓ Og kæresten !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.