5tilføjet af

for lidt maling, for lange straffe

Hvad sker der i det danske retsystem, når man kan smide en mand i spjældet for at kaste med lidt maling. Ham der mosede Bill Gates med en kage fik et rap over nallerne og en lille bøde, men i forbuds DK går vi helt amok!!!!
OPRØR NU
tilføjet af

Ingen maling, ingen straf...

Selvfølgelig skal det da straffes.
Maling eller hvad, så er det jo en symbolsk handling. Vi har ytrings frihed og ikke ubetinget handle frihed.
tilføjet af

Hva mener du !

Man kan da ikke gå rundt og smide maling på folk...Det er jo overfald!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg kan heller ikke lide Fogh, og kunne også godt nævne nogle flere, men derfor går jeg ikke rundt og kaster maling på folk...Tænk hvis vi alle gik rundt og kastede maling el ting på folk som vi ikke kan lide, det ville efter min mening være primitivt, dumt og ovenikøbet et forfærdlig svineri....
Fængselsstraf er måske at overdrive, HVIS det er første gang.
tilføjet af

Fængsel ok!

Det er egentlig okay at sende et "NEJ!" signal til evt. andre eller de samme hoveder, der kunne finde på at kaste med maling, æg eller andre ting. I fængsel med dem! Det er jo terror, omend i blød karakter. Ihvertfald bør der være 0-tolerance på det område. Tænk hvad Glistrup har måttet lægge krop til af den slags. Men til dem der syns det er ok, hvad så med at få tatoveret en stor rød plet i panden på dem der har kastet med maling på andre, så er der da en chance for at undgå bagholds angreb af den slags.
tilføjet af

Politiske handlinger.

Man tager ind til folketinget , og hælder maling over nogle ministre. Fængsel og der står noget i papirerne , er passende. Der er nogen som tror , at når det er politiske handlinger , så er alt tilladt. Nej nej nej do.
tilføjet af

Hr. Glistrup.

Hej med dig. Enig. Ja hvad har Hr. Glistrup ikke været igennem . Jeg kan ihvertilfælde se noget rigtig i det han sagde for mange år siden. Og DE zzzzz videre. Man forstår det jo ikke. Henviser også til en dreng på 11 år , som i skolen ikke må have spegepølsemadder i hans madkasse. De tilstande har vi i Danmark nu.VI skal indordne os DEM. ????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.