3tilføjet af

Finder du musik på nettet?

Jeg surfer nogen gange bare...og som regel kun efter musik og syrede billeder.
Så fandt jeg det her musik! Jeg er HELT fortabt...det er virkelig godt. Gothic- indie- rock- agtigt! Hvad laver sådan nogle læderlumre italianoer? Se dog lige at komme ud i verden med det der SUPERmusik. Prøv at låne det øre http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=17882667&MyToken=fd26f0a6-a593-4ca1-82e3-3caf932eacdb
Videre surfing viste, at de sørme HAR udgivet en skive, og ER i gang med at etablere sig på markedet. http://www.svenia.org/english/main.html
Den må jeg da bare have fingre i. Hvad med jer?
Finder I også supermusik på nettet en gang i mellem?
tilføjet af

Fed musik!

Det var sgu godt fundet, Halfevil333!
Den må jeg vidst også ha´ klør fem i.
Kom endelig med noget mere... he he. Vidste faktisk slet ikke jeg kunne lide Gothic.... men der er jo også noget rock over det, som du selv skriver. Fedt!
tilføjet af

Jeg høre musik på nettet.

Helt klart en gruppe man ikke spilder sine penge på at gå til koncert med eller købe en cd med selvom jeg åbent må erkende, jeg selv er blevet lidt mere sentimental i valg af musik på det sidste, og et link til musik der i perioder kan ramme mig i hjertet.
http://www.youtube.com/watch?v=I9SyCoKLpEU
Mvh
tilføjet af

OMG - det var sgu da Saturnus....

Jeg hørte et nummer, jeg faldt ned af stolen over, ja, jeg smeltede simpelthen...det var SÅ fedt...og jeg har simpelthen ikke siden kunne huske hvem det var, men det var da DEM! Det hedder "A Poem Written In Moonlight" Jeg kan se på Lastfm det er fra samme album, Martyre, som "Inflame Thy Heart" som du viser her...men jeg kan altså ikke finde ud af at spille det på lastfm...og det ligger åbenbart ikke på YouTube.
Men Claes...dety er et fedt band. Virkelig. Vi er helt enige der. Er du til det mere melankolske?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.