3tilføjet af

Finanslov

Så har regeringen fremlagt fem hovedoverskrifter, der efter deres mening beskriver hovedpunkterne i aftalen.
Spørg danskerne hvor de vil spare, og de vil svare "på krudt og kugler i Afghanistan".
Spørg danskerne om det er fornuftigt at spare på uddannelserne og stramme optagelseskravene på videregående uddannelser.
Spørg danskerne, og de vil svare, at man ikke skal bruge en hel masse milliarder på at bankerne ikke kan finde ud af at drive deres forretninger.
Spørg danskerne om de vil have at der bliver nedlagt hundreder af stillinger på sygehuse.
Spørg danskerne om de mener at væksten vil stige ved at skulle føre milimeterdemokrati omkring offentlig service til borgerne.
Spørg danskerne om de mener at deres skattebetaling svarer til hvad fremtiden byder på med hensyn til sikkerhedsnet i tilfælde af uarbejdsdygtighed og/eller ufrivillig ledighed.
Det er nogle underlige overskrifter for årets finanslov, og pressen bærer som lallende hjerneløse skødehunde overskrifterne ud i pressen.
Journalister er ikke fem potter pis værd, når de ikke formår at rykke en millimeter på dagsordenen ved at sætte spm ved proportionerne og økonomien i de emner, som politikerne i regeringen bærer frem som den vigtigste dagsorden for at bevare velstand og velfærd.
Riv ned for opbygningsmidler og helst for de fattigstes midler - er det velfærd for dig?
sæt soldater ind for at beskytte varetransporter mens tusinder af jobs nedlægges i samme moment - er det sådan du vil bruge dine skattemidler?
fjerne sikkerhedsnettet fra de ledige og oplev en stigning af fattige og substistensløse og kriminalitet - er det det du vil bruge dine skatteindbetalinger til.
Bliv syg og ignoreret, fordi lægernes prioritering desværre ikke kom dig til gavn - er det det du troede dine skattepenge blev betalt til ?
tilføjet af

ja, den eneste, der glæder sig

til at blive screenet for tarmkræft er vist Mjølner
tilføjet af

Det der undre mig er.

At de kan lave en finanslov, som kommer til at gælde for en anden regering, lidt latterligt.
Det skulle være så de kun kunne lave èn finanslov for hvergang der var valg, de skulle tvinges til at kun gå til valg på "deres" finanslov, og så kunne de fremlægge en ny op til næste valg, men den finanslov de gik til valg på, den skulle gælde til næste gang der blev valg.
Nu har de brugt en masse tid på at lave en lov?, en lov som uden tvivl vil blive ændret så snart der kommer en ny regering, og det har regeringen brugt både tid og penge på.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Demokrati & velfærdd

df i løsdrift ?
Regeringen og så det der Dansk Folkeparti er ad og via okulte uoplyste begrundelser demokratisk eller ej, blevet enige om at ændre en to årige 450 timers regel til en ét årig 225 timers regel,

så retten til kontanthjælp fortabes for den ene ægtefælle, hvis IKKE hver ægtefælle har haft 225 timers underbetalt frivillit registreret og dokumenteret arbejde inden for det seneste år.
De kan bare ansætte hinanden !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.