9tilføjet af

Førtidspensionist har sit eget

Lille private savværk. Han lejer sig ind i min nabo ejendom og supplerer sin pension ved hjælp af sit eget lille savværk. Det er som sådan ok med mig, men altså......jeg synes ikke det er i orden, at han har sin virksomhed midt i et boligkvarter, og slet ikke, at jeg som nabo skal finde mig i, at hele huset ryster og larmer hver gang han bruger sin motorsav og når han bagefter bruger sin økse når han kløver.
Jeg ved at han ikke selv har en brændeovn og derfor ikke selv bruger det brænde han laver.......så derfor tænker jeg, ville det ikke være rimeligt hvis han udøvede sit brændehuggeri ude i skoven hvor det hører til. Er det rimeligt, at vi midt i et boligkvarter skal finde os i larmen fra et savværk?
"Det skal lige siges, at han også kan finde på at være aktiv i sit savværk midt om natten når vi andre skal sove, hvilket gør det endnu mere generende"
tilføjet af

Og jo, Jeg har

sagt det til ham, men han er udenfor normal meneskelig rækkevidde......pye, får bare et helt hen i vejret svar tilbage.....😮
tilføjet af

Det brænde

han laver, det får jeg forærende, så bare stille du 😉
tilføjet af

Jeg kender det.

Kender også en del "førtidspensionister" der er så aktive at de burde være på arbejdsmarkedet.. Men nu bliver revuderingen heldigvis snart indført med skrappere krav..
tilføjet af

Prøv lige og læs

Det første indslag en gang til, også tænk over hvad det var du skrev, at du har ondt i røven over at han er førtidspensionist, det er gået op for mig, men.
Hun skriver at han tit laver noget når de skal sove, mon ikke det kan betyde at manden ikke kan følge et normalt arb.skema, og at det er en af grundene til at han er på pension?.
Men noget helt andet er at han ikke må støje om aften og natten i et boligområde, det står i loven, så det er bare at sige til han at det stopper nu, ellers vil der blive taget kontagt til ordensmagten, for det er en sag for politiet, man må kun arbejde i normal arbejdstid i boligområder, det vil sige fra Kl6.30 til 16.30, med mindre der er speciale forhold der gør det nødvendigt at arbejdet bliver udført uden for den tid.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

læs selv

At man kan få førtidspension, hvis man ikke kan indrette sig efter normale arbejdstider, eller at det skulle være en grundene-det må stå for din egen regning, også selvom du kommer med en historie, om at du kender en (ven, far, søster eller andet familemedlem), som har fået pension på grund af dette.
tilføjet af

Måske en løsning

Du kan jo undersøge om han har tilladelse til at drive erhverv fra ejendommen...
tilføjet af

En af de grunde til at jeg

Fåe indvalidepension er at jeg ikke kan arbejde sammen med andre, Pga angst for hvad de laver bag mig, også Pga de underlige tidspunkter jeg er vågen på, jeg kan F.eks vågne Kl. røv og nøgler om natten og være frisk, også ville det havde været rart hvis helbredet kunne holde til at man så lavede noget,men.
På en måde kunne jeg jo så godt havde været selvstændig, for så kunne jeg havde bestemt mine egne arb.tider, men der er også andre grunde til at jeg fåer indvalidepension, og de ødelægger den mulighed, men, ellers havde det nok virket, og det kunne jo være at det var sådanne noget han skulle havde haft hjælp til at blive, i stedet for at sætte ham på pension, selvfølgeligt nok med pensionen som sikkerhed.
Men kunne måske sparre en masse penge på førtidspensioner, hvis at alle pensionister sammen med pensionen fik et moms Nr, så kunne de selv når deres helbred kunne klare det, tjene nogle lovlige penge som de så betalte skat og moms af, selvfølgeligt med en hvis modregning i pensionen.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Stedet hvor han gør det

Er selvfølgeligt ikke særlig smart, men på den anden side er det da godt at han laver noget, jeg havde engang en genbo, også lavede jeg en bund i en tårup vogn, det var søndag formiddag, Ca. Kl 10.00, jeg lå nede og svejsede i vognen, da kællingen pludseligt stod og slog på vognen med en hammer, jeg fløj op i luften, jeg blev sgu forskrækket.
Hun flippede totalt ud og sagde at jeg straks skulle stoppe, for hun fik gæster Kl.14.00, også skulle der være ro, jeg var gal over den måde hun havde banket på vognen på, og sagde til hende at hun skulle skrubbe ud af min grund, så flippede hun ud, og sagde at hun ville ringe til politiet, jeg sagde at hvis hun ikke fes ud lige nu, så ville jeg ringe til politiet, så gik hun, ½time efter kom politiet, og spurgte mig om hvad jeg lavede, jeg svarede, og sagde at nu havde den sindsyge kælling været efter mig i 1 år, lige meget hvad jeg lavede så var det galt.
Så gik vi over til hende og talte med hende, betjentene sagde til hende at hvis hun ikke stoppede med at genere mig, så ville de lave en anmeldelse på chikane, også gik vi over til mig igen, siden dengang holdte hun sin kæft, jeg var færdig med vognen Kl 12.00, og grunden var en industrigrund, og vognen skulle bruges samme dag.
Sagt på en anden måde, han hamre og banker, men vi har kun den ene side af sagen, ikke.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

udenomsnak er du god til

!!!!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.