3tilføjet af

Et stort sjokk.. ;(

For 2 mnd siden var min mor så syg at jeg viste ikke hvordan det skulle ende. Hun er det eneste jeg har af familie. Da jeg så hende på hospitalet, hjælpeløs og smertefuld blev jeg så ked, jeg blev helt nedtrykt og bange.. Nu er hun på bedringsvej, heldigvis, men jeg kan ikke glemme og blive glad igen. Jeg klarer ikke at lave noget, vil bare sidde indenfor. Hvordan kan jeg få mig over sjokket og finne glæden med livet igen?
håber nogen kan hjælpe mig............
tilføjet af

finde glæden igen

Sikke da noget værre noget med din mor. Det er da godt det går bedre med hende. Jeg håber for jer begge at hun snart kommer dig helt. Jeg synes du skal snakke med en god ven/veninde om hvordan du har det, ellers synes jeg du skal lufte det for en sygeplejerske, hvis din mor stadig er indlagt. Hvis du skal gå med disse tanker selv, risikerer du at ryge ned i et hul og det er svært at komme op igen.
Knuz
tilføjet af

SELVHJALP

Kare Lille Du..
Godt at din mor er paa bedring - men det ville nok hjalpe
mere hvis hun ser et smil og et optimitisk ansigt i dig..
Saa send hende nogle smil og se glad ud over at det gaar fremad - tude nase og vare nedtrygt vil ikke hjalpe fin mor paa nogen maade..Op med humoeret og vis det..
Held og Lykke til jeg begge..
MVH Bjarne
tilføjet af

Depression...

Hei.
Jeg ved ikke så meget om det, men måske du har fået en depression? Prøv at snakke med nogen venner først og se, om det hjælper... Ellers kontakt din læge.
Jeg er glad for, det går bedre med din mor igen.
Varme tanker og hilsner fra ACE.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.