3tilføjet af

er psykopat men vil ikke være det

hey alle sammen jeg er en dreng på 16 siden mit 13 år har jeg drukket røget smøger og has taget næsten alle former for stoffer men det værste er at rulle damer og ældre mænd så jeg får penge til stoffer det er lang tid siden og er stoppet nu indtil en fest for omkring 14 siden da en dreng tog på min pige og det var for meget jeg gav ham en ornlig røvfuld os han blev hentet af en ambulance men nu har jeg fået alle lyster frem igen til at gå amok tag stoffer og lave kriminalitet igen har kun været fra gaden i 1/2 år uden aldt det pis men nu vil jeg ud igen er der noget hjælp ude i verden
tilføjet af

Hej Cool-boy

Hej med dig.
Det lyder som om du har det rigtig dårligt... det er jo ikke særlig fedt.
Der er masser man kan gøre, men det første skridt er vel noget hen i retning af at indrømme at man har et problem og så søge noget hjælp.
Der er ikke nogen der kan lide at have det som dig, så spørg dig selv, hvad det er der driver dig til at gå ud og gøre noget dumt..!? Har du brug for at sætte nogen på plads, er det opmærksomhed du vil have, flygter du fra noget du ikke gider at tænke på...?? Der er mange ting der kan ligge til grund for at du handler som du gør.
Når du har fundet frem til noget, må du have i baghovedet at det du ser som den lette vej (feste, rulle dammer osv..) i virkeligheden er den rigtig, hårde vej. Specielt hvis du bliver taget af politiet..!!! Tag fat i problemerne og få nogen du stoler på til at hjælpe dig. Der findes masser af numre man kan ringe anonymt til, så benyt dig af dem når du får de voldsomme lyster til at tage ud i byen og feste.
Rent kropsmæssigt er der meget der tyder på (i den alternative verden) at vrede er tæt forbundet med en belastet lever. Så du kan evt. besøge en biopat og gå på en diæt der udrenser kroppen og får den tilbage i balance. Der er ikke noget underligt i at have en krop fuldstændig ude af balance og på vej mod sygdom, hvis du i lang tid har taget både det ene og det andet.
En sidste ting jeg synes du skal gøre, er at sætte dig ind i de menneskers liv, som du overfalder og stjæler penge fra. Hvis de er gamle har de bestemt IKKE flere penge end dig, men tværtimod meget mindre, så det kan have stor betydning for dem fremover. Specielt i December hvor børnebørn og børn skal have julegaver.
Desuden får de også en frygt banket ind i kroppen som gør at der pludselig er en masse ting de ikke tør at gøre, det er jo forfærdelig synd. Specielt når det bare er for at du kan få nogle hurtige penge.
Er det virkelig det værd...!!! Samvittigheden kryber nok op på dig en dag, så stop med det samme, det er jo bare et valg der skal træffes, og det er kun dig der kan træffe det.
God jul... jeg håber du er en fighter der kan komme på ret køl.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

HEY BOY!

Du har mange aggresioner du skal ud med! Lad det ikke gå ud over sagesløse, du støver op på gaden.
Meld dig ind i en kampsportsklub eller bokseklub. Har får du afløb i massevis, på en god måde. Jeg har mange der ligesom dig, har haft store problemer i hverdagen. De fleste er 2.generations indvandrere, som af afmagt, og mangel på opmærksomhed, hang på gaderne på Nørrebro førhen. Dette endte som oftest i gaderøverier, slagsmål, biltyverier osv. Jeg fik kontakt til et par stykker, der kom og trænede med, et par gange om ugen i starten. Efter 2 timers intensiv Karate-træning er der ikke mere krudt i kanonen. Så det eneste de ville, var at komme hjem og slappe af. Det holdt dem fra gaderne. Efterhånden er der mange af disse drenge/rødder, der træner og tager sporten seriøst. De fleste er nu ude af den grove kriminalitet. Et par stykker er selvfølgelig faldet fra, men generelt er drengene glade for at, være kommet væk fra gadehjørnerne.
Prøv det. Det kan jo være at det hjælper.
Mvh.
"Tank"
tilføjet af

til coolboy

coolboy, du er ikke psykopat. Men du har alvorlige problemer.
Du må fortælle nogen om hvordan du går og har det.
F.eks en lærer, dine forældre, en socialrådgiver. Eller prøv at kontakte dit lokale misbrugscenter. De har mødt masser af unge mennesker der har det præcis lige som dig.
Prøv det. Knus.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.