3tilføjet af

Er hun interesseret i mig?

Hej alle,
Jeg er helt nede i kælderen, da jeg har mødt en sød pige på min arbejdsplads.
Så burde jeg egentlig være jublende glad, men jeg går jo og er bange for, hvad hun vil synes om mig. Jeg er ikke særlig god til sådan noget med at møde en pige. Jeg har aldrig rigtig haft heldet med mig, og ved ikke hvad jeg skal finde på. Har I nogle gode råd?
Jeg ser hende næsten hver dag, men hun er på en anden afdeling, så jeg kan ikke rigtig komme til at tale med hende. Jeg har smilet til hende og hilst på hende. Hun smiler også til mig og siger hej, men det gør kolleger vel...
Jeg ved ikke, om hun er interesseret i mig. Jeg kigger efter hende, men hun kigger aldrig efter mig. Så er den vel ikke længere?
Så er det også lige det, er jeg er 29 og jeg tror nok hun er 22-23. Så vil en ung pige overhovedet have noget at gøre med mig? Jeg ser måske nok lidt yngre ud end jeg er, så det betyder vel ikke så meget [:*(]
Takker på forhånd.
P.
tilføjet af

tag da chancen

Hej P
Det er lidt svært at sige om hun er interesseret, når jeg ikke har flere oplysninger. Hvis I ikke rigtig snakker sammen, er der jo en chance for at hun ikke ser dig som andet end en kollega hun nogle gange siger hej til. Men det betyder jo ikke at hun ikke vil kunne lide dig hvis hun lærer dig at kende. Jeg synes du skal tage chancen, og bare sige til hende at du synes hun er sød og at du gerne vil drikke en kop kaffe med hende en dag.
Jeg er selv en pige på 22, og jeg synes måske 29 er lidt gammelt.. men ikke nok til at jeg ville afvise en ellers sød fyr. så jeg synes du skal prøve, hvis du så godt kan lide hende..
tilføjet af

Tak mfgirl

Tak for svaret.
Ja, jeg er helt solgt [l] Men jeg er jo bange for, hun har en kæreste og at jeg bliver afvist. Hun er helt efter mine ønsker om, hvordan en pige gerne må se ud. Og de hænger jo ikke på træerne.
Jeg er også ked af min "høje" alder, men jeg synes nok, vi kunne passe sammen. Kærlighed har jo ingen alder, og hvis hun kunne lide mig, er det jo også bare helt i orden så.
Det kan jo højst gå galt... Så må jeg bare tage mig sammen.
tilføjet af

Du har da ikke noget problem endnu!

Gå bare langsomt frem, snak med hende, find ud af, hvem hun er. Hvem siger, hun overhovedet er noget for dig, bare fordi hun ser passende ud?🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.