5tilføjet af

er forelsket i en der har kæreste!!!! HJÆLP

jeg er en pige der er forelsket i en fyr, men han har en kæreste... vi var sammen i weekenden, og jeg havde også kæreste på, men jeg gjorde det forbi med min kæreste dagen efter... og nu er jeg bare blevet mere forelsket, end jeg var før.. han sagde at det var dejligt, og jeg var vildt sød og dejlig, men han kunne ikke give afkald på sin kæreste som han stadig elsker, og tro at græsset er grønnere på den anden side... hvad skal jeg gøre??? for jeg vil så gerne have at han bliver MIN... skal jeg prøve og se om jeg kan være sammen med ham igen, og prøve på at få ham til at indse at jeg er den rigtige, eller skal vi bare blive ved med at være venner??? RÅBER EFTER HJÆLP...
tilføjet af

hmm...

Hejza!
Det var da en sur situation du er havnet i der! hmm, Jeg synes i bare skulle fortsætte med at være venner indtil videre. siden du siger at du lige er den rette for ham, er det så fra dit synspunkt af eller hans? for det kan jo godt være at efter hans eget synspunkt og egen mening at han allerede er sammen med den rette og så må du jo indse at det ikke lige er dig som er den rette... Det er jo vigtigt at i finder hinanden som den rigtige og ikke bare én af jer!
Jeg ved så ellers ikke hvordan du kan gøre ham til din, men i tilfældet af at han finder dig som den rigtige vil jeg da mene at det kommer af sig selv🙂
al mulig Held & Lykke til dig og så må du også have en rigtig god Jul!
tilføjet af

er forelsket i en som har kæreste på!!!.

kære lille dig!!!
er du overhovedet sikkert på,at "han"er det samme?!..som det lyder,er det ligsom dig der styrre ræsset.jeg syntes ærligt talt at,du skulle tænke for du forveksler dit livs hjerte syndrom.
jeg kan fornemme,at du er sådan en "type"der er"alt"ødelæggende for et par som har det utolig rart sammen...føj du skulle have "smæk"i den bare.
du må jo,være klar over,at dette kan koste mere end dit "venskab"med denne fyr.stakkels lille dig!!..forresten hvad ville du gøre hvis en af hans nermmeste/eller venner,måske ham selv ser dette "brev"du har skrevet?!....så er du fandme temmelig meget på den.
er det så det vær`?..
tænk på alt det postyr der kommer før du laver sådan en "grim" konsekvens.du bliver gjort til grin for hele hans om gangs kreds,du kan selv komme ud for den samme grimme"handling"du har foretaget dig(trist)var!..
m.v.h.
JULEFREDEN
tilføjet af

Du er vel nok en rar pige

Du lyder da nok som en rigtig tæve hva?
tilføjet af

jaaa

jaaa det er jeg vel...nogen skal jo være det...og ved du hvad der væreste er....
jeg kan sgu lide det kan jeg...
tilføjet af

Hej

hej... Jeg ville bare lige skrive at jeg ved hvordan du har det... Har selv været ude for det... Det er slet ikke sjovt!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.