4tilføjet af

Skal sovebusser forbydes?

Efter årets uheld med sovebusser, skal denne type busser forbydes? Ville disse ulykkerne været undgået/skaderne reduceret hvis det ikke var sovebusser?
tilføjet af

niks

der er flere uheld med biler end busserne.
tilføjet af

ja.

Men når der sker ulykker med busserne, så er det klart værre hvis det er en sovebus. Folk ligger uden at være fastspændt og ryger gennem bussen som projektiler.
tilføjet af

Ja, sovebusser burde forbydes

Som gammel Turistchauffør, så ved jeg hvad jeg her skriver om, og det er med livet som indsats at trække vejret hver dag vil nogle sige, ok det er rigtigt, men det er meget farligt når det foregår i en sovebus, for chaufførne er selv om de ikke vil erkende det overfor andre, død trætte, og det bygger jeg på følgende forklaring.
Inden turen til udlandet, skal du samles op et eller andet sted, og det er der også andre der skal, og måske med start fra Ålborg, busskifte i Fredericia, du har måske oven i købet været tidlig oppe for at kunne være i Ålborg til XXX tid, efterr busskiftet i Fredericia, går det så ellers derned af, når du når til DUBORG, så har chaufføren opbrugt sin første gang kørertid ( 4.5 time )
Efter en times ophold hos DUBORG, fortsætter vi så med den anden chauffør, nu skal den første jo så sove, hvad gør han, render rundt og serverer øl og vand, for bussens gæster, de gider nemlig ikke rejse sig og selv hente øllet,lad os her vore flot, og sige at første chauffør nu redder sig en times søvn, så er det hans tur til at køre igen, og hvis ikke så kommer der en helt ny chauffør til at overtage rettet, han ser meget frisk ud, men prøv at se ham lidt an, han har daggammelt skæg, og viser det sig han er med til at hjælpe andre busser på vej, så på et tidspunkt bliver der også nu sat en skive i bussen som kaldes en ( Anders And skive ).
Hjemturen foregår faktisk ret kort tid efter at man er ankommet,for her er der ikke tid, eller mulighed for at få sovet ud, der er sparet et værelse væk så chaufførerne kan få sover ordentlig ud, næ ind i kassen med folk, og lad os så komme hjem i vores egen seng.
Det farlige i en sovebus er bla. at når man sover på det øverste dæk, så er der ikke noget til at holde en indenbords, kun ruden og når den er smadret, så er der ellers fri bane for dig til at blive kastet ud, og derved blive mast under bussen, du bliver sempelthen lavet til fars.
En komplet beskrivelse af sådan en tur vil fylde temmelig meget, men der her for at du lige kan se bagsiden af den form for kørsel.
Så busrejser er dejlige, men vælg altid en tur med overnatning på, det er både dejligt og hyggeligt, for alle parter.
Hej
tilføjet af

No problem!

Problemet er som oftest at det er CHAUFFØREN, der sover........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.