15tilføjet af

Er det for tideligt?

Er det for tideligt at have sex som 12-13 årig?
tilføjet af

!???

Hvad synes du selv!?? Dybt seriøst!!!
Hvad har du selv oplevelsen af!????
Det er dit svar!!
tilføjet af

Er det for tideligt?

JA, hvis du tænker på rigtig sex!
Hvem er det, der jager din barndom ud af din krop?
Hilsen Nisse.
tilføjet af

Ja!

Ja, jeg syntes det er for tidligt. Specielt hvis den man sex med er ældre end en selv. Så vent lidt, så tror jeg også at det bliver mere spændende og at det bliver en bedre oplevelse for dig. En anden ting er at graviditet VIRKELIG ville være et stort problem når man er så ung.
De bedste ønsker for dig, Christian
tilføjet af

nej

nej jeg vil også heve sex og ejg er 12 år
tilføjet af

skal vi dyrke sex sammen hilsen marc

jeg er en dreng på 12 jeg vil gerne have lidt sex med dig hvis du vil alså
tilføjet af

helt ærligt!!

hvis man ikke kan stave til TIDLIGT så er man nok lidt for tidligt ude...
hilsen *E*
tilføjet af

Det kommer an på dig selv

Hej..
Jeg synes selv det er for tideligt, jeg havde selv sex for første gang da jeg var 13 år, og det har jeg fortrudt lige siden. da det kun var en hurtig tur på toilettet og så var det det. det eneste drengen ville var at få noget på den dumme.
Så tænk dig godt og grundigt om før du gør noget, og HVEM du gør det med.
held og lykke.
tilføjet af

Tja..

Hej.. min første gang var da jeg var 15.
I dag er jeg 18, og fortryder ikke min første gang. Da jeg selv var 13, havde jeg en kæreste på 15, og var ved at gøre det, men lod være.
Det var faktisk min kærestes skyld, da han sagde at han syntes jeg skulle vente til jeg i hverfald var 15, og det er lykkelig for at han gjorde!
For guds skyld vent..
Jeg ved at det hele er så spændene med sex og alt det der, men vent hellere..
Hvis det skulle ske at du blev gravid, er du tvunget til at sige hvem du har været sammen med, og hvis han er over 15, ryger han ind i fængslet.
Hvis du godt vil havde sex med din kæreste (håber du har en kæreste og ikke en tilfældig) så få finger, handjob det kan ikke skade... (Handjob= at onanere på ham)
Du kan gå psygisk ned på det, og du føler dig måske stærk nu, men jeg kender et par stykker der gjorde det i den alder, og de forstryder, og er ude i en masse rod.
håber du ellers kan bruge mit svar.
Hilsen Signe
tilføjet af

Hmmm Jeg var kun 12 År.

Hej alle....
Jeg er en kvinde på 37, mor til 2 på 8 og 11. Jeg var kun 12 den første gang...og ikke alle tager skade af det... Det var ikke behageligt, men blev det lidt senere. Jeg passede på mig selv og tænkte fornuftigt. Jeg kan godt se nu at jeg ville blive noget ked af det, hvis jeg fandt ud af min datter havde sex som 12 årig. Uha den tanke tør jeg ikke engang tænke. Hun er jo `kun` et barn endnu...Så mit råd er....vent til du kan se fornuftigt på det hele....Der er jo også det at tænke på.....at nu er der jo også HIV at tage hensyn til...ikke kun det at blive gravid... Håber der er nogle som kan have gavn af min historie.... Hilsen en mor ....som IKKE har taget skade af....at have sex som 12 årig...P.S. drengen var kun 13......
tilføjet af

hey læs her

kære mig
ja ja ja ja ja ja det er for tidligt og det vil kun være en meget meget dårlig oplevelse for dig du er stadig et barn og jeg håber så inderligt at du ikke gøre det! dine venner vil se ned på dig der vil blive snakket om dig dvs bagtalt. nyd din barndom
mvh. anna
tilføjet af

12 år ???

Hej...
Ved ikke om jeg skal sige det er for tidligt, gik selv i seng med min kæreste da jeg lige var fyldt 13, og fortryder det ikke den dag idag, men vil sige at du bør tænke dig om... mig og min tidligere kæreste snakkede længe om hvordan, og hvorledes det hele ville være og om vi var parate til sex - og en dag kom det til os helt naturligt..
Men vil også huske dig på at du lige er trådt ud af "børnes verdnen" og er på vej ind i en ny, så for guds skyld gør det med en du stoler 100% og ikke bare et engangs knald, der ville ikke være noget mere ærgeligt end at skule fortryde sin første gang..
Lige til slut vil jeg sige at du skal først gøre det når du er 110% klar - FOR DIN EGEN SKYLD, og du skal ikke gøre det hvis du føler dig presset...
ALT lykke i fremtiden
Cecilie.
tilføjet af

hmm...

Hvis du skal dizze folk fordi de ikke er ret gode til at stave tror jeg hellere du skulle blande dig uden om de her debatter.
Der er jo folk der ikke lærer at stave nogensinde. Skal de så dø som jomfruer??
tjah.... så ville verden ikke være overbefolket, det er helt sikkert.
Noget andet jeg tænkte på er hvorfor folk tror det nødvendigvis er en pige på 12 år der har skrevet det her indlæg. Kunne det ikke lige så godt være en pervers stodder på 49 år som vil i kontakt med nogle børn?? Og hvad med alle de svar der er kommet?
Jeg synes det er alt for nemt at komme i kontakt med små nuttede børn ved det her...
Hilsen...
tilføjet af

Ja og nej!

Hejsa..
Man kan sagtens sige, hvornår det er for tidligt, at dyrke sex med en anden, men når man høre din alder, tænker man bare nej!
Men hvis du selv føler dig klar, og det vil ikke bare sige klar, men virkelig klar..! Du skal være 105% sikker på, at det du gør, er det rigtige!!! Valget er op til dig, men personligt syntes vi også det er meget for tidligt!
Det kommer også meget an på hvor gammel din kæreste er! For er han over 15-16 år er det ulovligt, at dyrke sex med en mindreårig.
Du er jo også først buskemyndig, når du er 15 år ;o)
Hilsen os..
tilføjet af

Har du tænkt dig om?? Så det sq ok..

Hej!
Ligesom andre her har skrevet, så mener jeg også det afhænger af ha du selv føler.
Nu skriver du jo meget kort, så det er svært at præsisere sit svar, men jeg selv var lige fyldt 13, og jeg har aldrig fortrudt. Jeg var også meget moden af min alder, og det var med en fyr jeg havde kommet sammen med ca 4 mdr. (det kunne i mange tilfælde godt være for tidligt) Men vi var sammen i 2½ år. Så jeg, og forholdet var klar på daværende tidspunkt.
Det håber jeg også du er.. Men ikke for at dizze dig, men hvis du kan stille spørgsmålet, er det måske fordi du ikke er klar...
Men som sagt, du skriver ikke at uddybende, så det er lidt svært at sætte sig ind i din situation.
Hilsen SAra
tilføjet af

JA !

Hej Marc
Jeg vil meget gerne have sex med dig .Skriv til mig så kan jeg hjælpe dig med at få noget på den dumme ![l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.