16tilføjet af

Er det håbløst?

Mødte denne her pige for en 3 mdrs tid siden. I starten var det bare platonisk i mellem os da vi arbejdede samme sted. Jeg fik dog nyt job og tænkte derfor at jeg da lige så godt kunne invitere hende ud engang (hun virkede jo så sød) - hvilket jeg gjorde efter en måneds tid.
Vi havde en rigtig god aften - som sluttede i tivoliet der var i byen i den periode. Vi var i noget Pariserhjul af en art, og det endte med at hun lænte sig ind mod mig så jeg kunne lægge armen om hende. Wee..
Et par dage senere tog vi ind til byen der havde åbent til midnat - bare sådan for at "nulre" lidt rundt går jeg ud fra, det var også hyggeligt. Hun fortalte mig at hun følte sig rigtig glad og tryg når hun var sammen med mig - noget hun åbenbart ikke har/havde let ved med sine venner/bekendte.
Herefter gik der så en 3 ugers tid hvor vi ikke var sammen, men "kun" talte over telefonen. Jeg må indrømme at jeg ikke er sikker på hvorfor der gik så lang tid - men det er jo heller ikke sikkert der er nogen speciel grund til det.
Og her kommer det vigtigte inden går videre: Hun har haft et utroligt dårligt forhold med én som har "låst" hende inde. F.eks. måtte hun ikke tale med nogen, han slog hende, var sygeligt jaloux o.m.a. Det endte med at hun kom på hospital da han havde forsøgt at kvæle hende gentagne gange. Det er nu 8 mdr. siden at det forhold sluttede.
I de sidste 5 uger har vi dog været sammen hvér weekend og et par hverdage. Vi har været i byen en gang, og så i biografen faktisk hver weekend siden. Og en enkelt gang til noget privat fest.
Det er tit sådan at når vi har lavet en aftale, så ringer hun 4-5 timer før og spørger om vi ikke bare skal mødes med det samme og lave noget indtil da. Så er hun - føler jeg - meget fortrolig om sin fortid, altså fortæller mig ting som jeg aldrig personligt ville afsløre til folk jeg ikke har kendt længere.
Hun har fornyligt inviteret mig med til Østrig i forbindelse med bryllup i hendes familie - noget jeg er forundret over da det ikke er "almindeligt" iflg. hendes kultur.
Jeg har det godt sammen med hende, og føler der er noget at bygge videre på. Jeg ved også hun har det godt sammen med mig - udover at hun selvfølgelig har sagt det, så vel også fordi man ikke bruger så meget tid med mennesker man ikke har lyst til. Det jeg er i tvivl om, er om hun også vil videre med mig?!
Det er lidt svært at forklare hvorfor jeg er i tvivl. Men nogle gange kan hun godt lægge armen om mig når vi f.eks. går - andre gange ikke. Da vi var i byen var hun meget "tætsiddende" - i mangel af bedre ord! Men man gør jo så meget når man har drukket lidt.
Hun har også - af en eller anden grund - fortalt mig hvilken type person hun leder efter som kæreste. En beskrivelse der passer rigtig godt på mig tilfældigvis.
Men i lys af hendes tidligere forhold (og hendes varierende "indstilling" overfor mig) er det bare svært for mig at vurdere om hun opfatter mig som en god ven eller om hun først vil være sikker på at hun kan stole på mig? Eller noget tredje..
Jeg er ret sikker på at jeg elsker hende - og jeg har også fortalt hende at jeg "holder af hende", men jeg ved ikke om det var dumt at sige det..
Såå.. Hvis der er nogen der kan hjælpe med at "dekryptere" min situation ville det virkelig være en stor hjælp. Ved godt at det tager tid at opbygge tillid, men jeg er desværre en smule utålmodigt anlagt.
Håber I kan hjælpe :-)
Mvh.
Rene
tilføjet af

Pres hende endelig ikke

Hej.
Hun lyder rigtig dejlig.
Mit råd er:
Skræm hende endelig ikke væk.
Med hendes fortid, er det kun naturligt, hvis hun er lidt forsigtig. Gi hende tid. Og for alt i verden må du vre tålmodig.
Jeg er sikker på hun også er meget glad for dig. Og når hun har beskrevet dig som den hun vil ha, er hun naturligvis også interesseret i mere. Men du må ikke presse hende. Vær en god ven. Vis hende gerne at du er interesseret. Send øjne. Hold hendes hold. Lyt til hende og sådan. Nyd det I har nu, og lad resten komme af sig selv!
Mvh.
tilføjet af

tålmodighed

Når hun fortæller dig så åbenlyst om hendes tidligere forhold, ku jeg godt få den tanke, at det ligesom er hendes måde at fortælle dig, at hun gerne vil tage tingene stille og roligt. Forståeligt nok. Hun virker interesseret. Har selv en "mørk" fortid med en fyr, og da jeg endelig kom ud af det forhold, var jeg også meget ærlig og åben overfor en fyr jeg var meget glad for :-) Det er nu min kæreste i dag og min bedste ven, han kender mig, og ved hvordan jeg reagerer på ting, så det ikke kommer bag på ham, og forstår. Han gav mig tid til at hele min sår, og til at forstå, at ikke alle behandler en dårligt. Man skal lære at stole på folk igen, bygge en ny tillid op, som man en gang er blevet skuffet over. Man vil ikke udsættes for det samme igen, og er derfor lift extra påpasselig og eftertænksom. Du virker nu reel :-)
Har du nogle spørgsmål skal du bare skrive igen :-)
Held og lykke
tilføjet af

Tak for jeres svar I to :-)

Tak for jeres svar I to :-)
Jeg vil give hende den tid hun behøver, det lyder som det klogeste valg. Så håber jeg at det er noget der betyder noget for hende. Vi har meget tilfælles og er sikker på at vi kan få det rigtigt godt sammen :-)
Mvh
Rene
tilføjet af

Hun har vist fundet ...

... sig en rigtig sød og forstående fyr !
Det virker som om hun gerne vil "noget" med dig, men er påpasselig med sig selv. Forståeligt med hendes baggrund ...
Hvis du er tålmodig og en god ven, i første omgang,- så tror jeg helt sikkert at der kan bygges en del mellem hende og dig.
Det hun er igang med nu er at skabe tillid ..... tillid til dig, som hun på et eller anden tidspunkt vil forsøge at relatere til som kæreste,- det kan hun sikkert mærke på sig selv,- men tør ikke endnu ...
Du virker som en sød og reel fyr .......hvis du elsker hende for den hun er, og med de "ar" hun har med i lasten,- så go for it !!!
Vær hendes fortrolige - og du får sikkert en dejlig bonus, når hun er klar !!!
Held og lykke ...
tilføjet af

Hej Rene, Her er mit råd!

Hej Rene.
Hun stoler åbenbart meget på dig og føler at hun kan fortælle dig alt, men det er klart at når hun har været ude for de ting, kan hun osse have svært nogle gange med at "kommunikere" med dig, bare det at hun invetere dig med til østrig viser at hun holder meget af dig.
Jeg synes du skulle tage med hende til Østrig, i vil opleve hinanden på andre måder og turen vil gøre at i kommer til at kende hinanden bedre.
Med andre ord jeg tror hun virkelig godt kan lide dig, men hun er bange for at blive såret/svigtet igen.
Vis hende at du er der for hende.
Held og lykke.:-)
tilføjet af

Tak..

..for alle de positive råd :-)
Ved det kan være svært at "anmelde" når man ikke har "set filmen" - så at sige.
Men jeg vil følge de gode råd I alle har givet!
Mvh
Rene
tilføjet af

... vær der for hende..

Hej René!
Kan kun sige. at de indlæg du har fået lyder som virkelig fornuftig snak.. Jeg kan i den grad genkende mig selv i din "veninde". Hvis du er den rigtige for hende, så vær der for hende, vis at du er hende værdig.. Det tager sin mand at skulle være den initiativrige, men jeg er sikker på at hun vil elske dig for det, og DET er DIN belønning.. Udfra de signaler hun har sendt dig, ser jeg det som om hun har lyst til at kaste sig i armene på dig, men er lidt forsigtig pga fortiden. Jeg tror at meget lidenskabelige mennesker har det på den måde... og når de bliver skuffede (på et eller andet tidspunkt i deres liv) så bliver de meget lukkede.. Hun ønsker simpelthen at lukke sin lidenskab ud i lydet, ud i det fri, ud til dig.. Min kæreste viste mig tålmodigheden og i dag er han klar over hvad der fik ham til at "Stå distancen". Jeg elsker ham ubetinget som han er og er meget loyal eftersom mit hjerte kun tilhører ham.. :-) Han er tilgengæld den dejligste, mest opmærksomme, varme og dejlige ven.. Han får mig til at føle mig som en kvinde, og jeg er sikker på at mit beundrende og taknemmelige blik i mine øjne får ham til at føle sig som en mand!!
Og når mand og kvinde mødes, elsker hinanden, respekterer hinanden.. ja, så giver resten sig selv! Stjernerne står højt på himlen! :-)
Knus fra Tulle
tilføjet af

Én ting til..

Jeg tænkte om der var noget særligt man kunne gøre for sådan en person? Som f.eks. give blomster, bare mindre traditionelt!
Måske noget der kunne fortælle hende at der er tid nok til det hele, at jeg ikke stikker af lige pludselig.
Er ikke så kreativ på det område, hehe..
Tak igen :-)
Mvh
Rene
tilføjet af

Go for it!!! ;o)

Du lyder sød.. lige præcis sådan én hun har brug for, for at hun rigtig kan folde sin kvindelighed ud.. Og gæt hvem der får glæde af alt det varme,dejlige og imødekommende som hun indeholder? ;-)
Jeg tror, at uanset hvad du ender med at sende/give hende.. så er det din tanke der tæller allermest. Det er din bagtanke der går direkte i hendes hjerte..Og hvis du kan give til hende uden at forvente noget - men selvfølgelig håbe - så skal du nok vinde hende... den slags personer har det nemmlige med at være utrolig uselviske og meget lidt krævende. Så bare det at du viser hende at du er der for hende er nok til at knytte hende til dig!! Pøj pøj med det hele.. og lad os endelig høre hvordan det kommer til at gå!! :-)
Knus fra Tulle
tilføjet af

Henvisning.

Hej Rene.
Jeg vil lige henvise dig til mit indlæg "Hun skal være min"; måske er der nogle brugbare svar, du kan bruge, da du måske står i samme situation som jeg gjorde for to uger siden.
C. Jensen
tilføjet af

Idéen

Tak C. Jensen, Tulle_p
Har fået en lille idé til en "gave", lidt kompliceret.. Men håber hun kan lide det da det bygger på nogle ting hun kan lide: astrologi, mystik, romantik.. og så det at at lære fra sig..
Men det er bare indviklet pga. en masse ting (relationer til familie og venner for begge parter), skylder bare mig selv at få det gjort :-)
Kan kun håbe på det bedste!
Mvh
Rene
tilføjet af

RE: Pres hende endelig ikke

Hun har ikke beskrevet personen som mig på den måde, de ting hun efterlyser passer bare på mig - men om hun er klar over det ved jeg ikke.. Det er nemlig ikke fysiske egenskaber :-)
Mvh
Rene
tilføjet af

RE: Henvisning

Der var skam lidt der kunne bruges, men situationen er ikke nøjagtig den samme :-)
Mvh Rene
tilføjet af

RE: Hej Rene, Her er mit råd!

Turen bliver desværre nok ikke til noget - for nogen af os. Men det åbner måske andre muligheder istedet, så det er ikke nødvendigvis dårligt.
Mvh
Rene
tilføjet af

Trist

Det eneste hun var ude efter var "økonomisk tryghed"..
tilføjet af

Mærkeligt?

Det virker lidt.. Mærkeligt? Medmindre hun har sagt noget lignende kan jeg ikke se hvorfor en kvinde i hendes situation skulle tænke sådan..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.