4tilføjet af

er det egentlig lovligt?

Hej....
Jeg er en fyr der for ret nyligt har mistet min "uskyld", desværre til et utålmodigt bæst af en kvinde på min egen alder, der nedgjorde mig meget for min sexuelle formåen, på trods af at hun vidste jeg var jomfru før jeg mødte hende! Jeg har siden gået og fået mindreværdskomplekser overfor kvinder, der var jævnaldrende med mig...derfor har jeg tænkt at jeg nok hellere må få mine sexuelle erfaringer med piger, der er lige så uerfarne som mig, så jeg ikke bliver hånet og såret igen...
Her den sidste måneds tid, er der så en pige der har flirtet lidt med mig, hun er medhjælper i en kiosk som jeg besøger jævnligt for at købe cigaretter. Hun ser RET ung ud, jeg vil skyde på at hun ikke er mere end 15-16 år, ihvertfald under 18år! Hun flirter mere og mere med mig, og her forleden spurgte hun om hun ikke måtte få mit nummer og det gav jeg hende så lov til. Hun bliver nu ved med at fortsætte med at lægge op til mig via sms'er over mobilen. Desuden er jeg begyndt at fantasere om hende rent sexuelt og må sige at jeg er ret tiltrukket af hende.
Spørgsmålet er så, om det egentlig overhovedet er lovligt, hvad jeg har gang i? Jeg tænker på, at godtnok er den kriminelle lavalder på 15 år og jeg vil skyde på at hun er mindst 15 og højst 17. Men så har jeg også hørt noget om at hvis man har et betroet erhverv hvor man passer unge under 18, så skulle det være ulovligt, efter hvad jeg har hørt.
Nu ligger det således, at jeg for omkring 8 år siden var badminton træner for unge juniorer ...vil det så være ulovligt, hvis jeg gik i seng med hende her den unge, der åbenbart er så vild med mig?
tilføjet af

bare en tanke :-)

Nu du har hendes mobilnummer og I sms'er sammen, så synes jeg da det er ret underligt, hvis I ikke har spurgt hinanden hvor gamle I er! Hvad med bare lige at spørge "hvor gammel er du egentlig?" Det kan jo være hun er ældre end hun ser ud til, selv har jeg været alt for god til at fejlskyde alder på piger *gg* og hvis hun er over 18, har du jo ikke noget i klemme :-)
Good luck anyway :-)
PS: jeg skal ikke kunne sige, hvilken betydning din fortid som badmintontræner har, hvis hun er under 18...så godt er jeg ikke inde i loven, og har heller ikke haft brug for det...
tilføjet af

Tænk dig om!

Jeg vil først lige udtrykke min dybeste medfølelse for dig, det er bestemt ikke en værdig behandling du har fået af hende den første du har været sammen med! Hun lyder mildest talt som en meget ussel og selvisk kvinde, godt du kom af med hende!
Angående din lave selvtillid pga. din manglende seksuelle erfaring, så synes jeg du skal tænke dig godt om med hende det unge pigebarn! Har du tænkt på at en grund til at hun går og lægger op til dig, kan være at hun opfatter dig som en moden og erfaren mand, og derfor sikkert har nogle store forventninger til dig i sengen? Hvis du ender i seng med hende og hun bliver skuffet, så kan du sikkert for alvor komme ned med nakken! Mange unge siger nemlig tingene uden at pakke dem ind, så du vil måske få nogle endnu hårdere ord med på vejen, noget som kan trække din selvtillid endnu længere ned!!
Jeg vil blot tilføje at langt fra alle kvinder på din alder tænker lige så enøjet og egoistisk som hende den første du har mødt. Jeg selv er også 28, jeg har selv en del erfaring rent seksuelt, men ville altså INTET have imod en uerfaren mand, hvis jeg ellers elskede ham iøvrigt, det kan jeg forsikre dig om! Så skulle det være min største fornøjelse at "lære ham op". Sådan tror jeg reelt også mange andre kvinder på min og din alder tænker, også selvom det på overfladen kan se ud som om der kun er hårde egotrippere, der kun tænker på karriere og succés og ikke har lyst til en uerfaren fyr....
Så jeg synes du skal glemme hende den unge og finde en på din egen alder, det er i sidste ende også mere holdbart i længden....
tilføjet af

Lovens ord....

Loven er pænt klar... Det ville være ulovligt hvis du havde sex med dine egne elever.... Hende her kan du roligt hoppe i kanen med, under forudsætning af at hun er over 15.
/Sprocket
tilføjet af

opfølgning og tak for svar :)

Jeg vil først sige tak for svarene, og lige følge op på hvordan det er gået siden. Vi har været sammen her i går aftes! hun er godtnok super dejlig dejlig! Godtnok kun lige fyldt 17 år og ser endda yngre ud (!!), men er langt mere moden af sind, ja hun virker ret voksen! Vi har nu snakket en del, det er så kommet frem at hun har lagt mærke til mig i kiosken næsten 3 mdr! (hvor jeg så kun har lagt mærke til hende i 1 måned).
Vi har nu også snakket en del om aldersforskellen og hun har sagt at hun godt var klar over at jeg var en del ældre end hende, men at hun heller ikke gik efter et kæresteforhold, hun manglede bare en "hyggeven" og har så været hooked på mig et stykke tid...jeg tror bare jeg vil nyde nuet, hun har ihvertfald ikke en masse forbehold for mig, det er virkelig skønt endelig at nyde en pige, der ikke skal hagle mig ned med hånende bemærkninger..og så er hun sgu dejlig :-)
Til Anne-Lise : kan godt være du bliver fortørnet, jeg giver dig ret i at aldersforskellen nok vil være for stor til et kæresteforhold - ikke fordi hun ikke er moden, men fordi det nok ikke vil gå så godt i spænd med mine og hendes omgangskreds, der tror jeg et seriøst kæresteforhold vil få trange kår.
Så egentlig er jeg meget godt tilfreds med tilværelsen nu :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.