9tilføjet af

Er det blodskam?

at gå i seng med min kusinen?
tilføjet af

ja...

det er det bestemt
tilføjet af

Er det blodskam

Nej. Iflg. lovginvingen må fætre og kusiner gifte sig med hinanden. derfor er svaret NEJ
tilføjet af

Tænk på børnene

Hvis fætre/kusiner gifter sig,kan det nemt føre til børn med indlæringsbesvær,eller de bliver sinker.Tænk på muslimerne,de driver den slags ægteskab,med underlige børn til følge,så jeg vil helt klart sige at den slags ægteskab er blodskam.og burde forbydes ved lov,her i landet.
Matildte og Chriatian(de kongelige)var fætre/kusine/og se hvad der kom ud af deres avkom.3 meget grimme børn,og ikke en af dem er særlige klygtige,den grimmeste er nu nok Prins Ingolf.
Nej,ikke den slags ægteskaber.
tilføjet af

Nej

En fætter og en kusine må gerne gifte sig og få børn i følge loven. Og det er vle loven der afgør om det er blodskam...hvad skulle ellers afgøre det? Ens indre moral? Hvis den siger noget andet....så følg den...det er DEN der tæller!
tilføjet af

Handler vel om

hvor dybe jeres følelser er for hinanden og at det er gensidigt ?
kommer i rigtigt sammen
tilføjet af

Næ nej det er ej!

Det er det bestemt ikke. Alt uden for andet familieled er ganske legalt. Det er ikke at anbefale, da det kan have genetiske konsekvenser for et eventuelt barn, men efter dansk lovgivning, er det fuldt tilladt at dyrke sex og ægteskabe med en kusine.
tilføjet af

Tænk på børnene

Du kan heller ikke være særlig kløgtig, når du ikke engang kan stave ordet ordentligt. Dog giver jeg dig ret i, at prins Ingolf kunne bruge en skønhedsoperation
tilføjet af

Nej...!

Min bedste vendinde, hendes mor er kæreste med
hendes fætter...

Det er ingen problem....
/Out MikeyO
tilføjet af

øøhm

jaer det er det sku <!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.