4tilføjet af

En pige jeg ikke kan få

Jeg har kendt en pige i snart et år og jeg har været forelskede i hende lige siden jeg mødte hende men hun ville kun være venner desværre... så vi bliv meget gode venner i steden for vi var sammen hver dag næsten og jeg ved alt om hende... Jeg har sagt til hende mange gange at jeg kunne lide hende men hun vil kun være venner det gør rigtig ond at høre det for jeg virkelig meget forelskede i hende vi har kysset en gang før da vi var mega stive men det betyder ikke noget for hende hun siger at det sker når man stiv og det gør ondt at høre hun filter nogle gange med mig men der er ikke noget i det.... jeg bilver og rigtig sur og ked af det når jeg se hende med ander dreng men jeg kan jo ikke gør noget hvad skal jeg gøre for ikke at elske hende mere og kun som ven.... HJÆLP......
tilføjet af

Drop hende og kom videre

Drop hende og kom videre, find dig en der også vil være sammen med dig. Du kan jo altid have hende som ven.
tilføjet af

forståeligt

men aksepter dog at hun kun vil værer ven med dig!
husk at tænke på at RIGTIGE VENNER har vi alle alt for få af!
giv hende rum til at rører sig på!
som hun har det nu, hjælper det ikke at sidde lårene af hende!
flørte med andre gør vi jo alle, men det berettiger slet ikke til jalusi!
som jeg ser det du skrev - ER HUN SLET IKKE KLAR - til andet end et stærkt venskab - værn om det! men misbrug det ikke!
tilføjet af

er du en klæber??

Jeg tror at du klæber dig for meget til hende og det hader piger.
Find dig en god interesse.meld dig ind i en klub bare gøre noget andet end at blive syg i sjælen over spildt mælk,føl dig for god til at være sugeprop.
tilføjet af

Been there

Er selv i samme situation. Mit råd til dig er at trække dig en smule tilbage fra hende, dog uden at virke sur eller afvisende men i stedet for at være sammen hver dag skær det ned til en gang eller to om ugen. ved godt det er vanskeligt men prøv. Efter nogle uger kan du evt begynde at skruge lidt om for charmen overfor hende. Flirt med hende men ikke for tydeligt...den mest simple teknik er oftest at se vedkommende dybt og længe i øjnene med et lille smil på læben. Efter et par uger med dette kan du evt prøve at kysse hende hvis hun flirter tilbage..gør det evt efter nogle øl eller et par glas vin. Det letter oftest stemningen. Du bør stoppe med at fortælle hende at du er vild med hende og i det hele taget droppe den forelskede hundevalp attitude over for hende. Tal evt om en anden pige du synes er sød, npr hun er i nærheden men undgå at blive konkret. Hvis det ikke virker efter et stykke tid, så bør du forsøge at glemme hende selvom det gør ondt og er svært.
Hvad angår at blive ja´loux når du ser hende ¨med andre fyre er der ikke så meget at gøre. Du må for alt i verden ikke virke sur eller såret, men virk ligeglad selv om du ikke er. Lad være med at se i deres retning hele tiden. Og smil og virk glad.
Lad mig vide hvordan der går og skriv hvis du gerne vil have noget det jeg nævner uddybet
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.