1tilføjet af

en kærlighed flere sorger

jeg ville gerne fortælle at jeg også har været min kærste utro.det var i starten af vores forhold han elskede mig men det gjorde jeg ikke.derfor gik det galt,det var først da han ville slå op jeg forstod hvilken magt af kærlighed jeg stod over for. det er nu et ½ år siden og det går dårligt.jeg gør alt jeg har ikke været i byen en eneste gang eller snakket med en anden fyr,for at hvise ham jeg elsker ham.men han kan stadig ikke glemme det.men jeg ved en dag skal vi være sammen igen.han skal havde sin tid og det skal man respekter. han skal havde lov og ret til at vælge med ro. der kommer det bedste resultat.hilsen den utro kæreste.
tilføjet af

Der kam man bare se!

Utroligt at der skal så meget til for at pigen indser dette. Jeg har prøvet noget lignende, hun var dog ikke utro men havde lidt for meget kontakt med andre fyre end "tilladt". Hun tog alt for givet (og jeg mener ALT), var på tværs hele tiden, havde ikke en skid repsekt over for mig, løj over for mig, var utilregnelig, osv osv. Alt dette fordi hun gik med tanken om at hun kunne få noget bedre end mig (og fordi jeg var for meget af en hundehvalp, gjorde alt for hende). Da jeg så en dag fik for meget og konfronterede hende med at jeg ville sige stop nu, gad ikke mere, ja gæt hvem der kom kravlende tilbage.... Ja.
Nogle piger, dette gælder også mænd, indser først hvad de har når det er mistet. Jeg stoler ikke helt på hende endnu. Men det må komme med tiden, for jeg elsker hende virkelig!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.