5tilføjet af

en drøm/mareridt

Jeg havde en drøm i nat eller et mareridt var det egentlig. Med i den var min kæreste, som i øjeblikket er bortrejst for længere tid. Jeg kunne genkende følelserne i drømmen fra tiden lige inden har rejste, hvor jeg følte han svigtede jeg til fordel for sine venner. Jeg følte mig nedprioriteret. Jeg ved ikke om følelsen var rimelig, men den var der. Jeg fortalte ham ikke om hvordan jeg havde det, men var ofte i dårligt humør.
I går skrev han til mig at han snart ville komme hjem på et kortere besøg med det primære at se mig. Jeg er ret sikker på, at det var det der udløste drømmen for jeg husker nu, at jeg midt i al glæden kortvarigt tænkte at jeg ikke turde tro ham. Jeg var bage for at blive såret igen. Spørgsmålet er nu om jeg skal skrive og fortælle ham om drømmen og derved rippe op i noget, jeg egentlig helst vil glemme, eller om jeg bare skal vente til han kommer hjem og se, hvordan det går?
tilføjet af

kort og godt

du både må og skal
får du ikke snakket det igennem med ham, vil det nage dig altid!
lader du stå til nu, er det ret sikkert at i ikke får det snakket igennem, så vil følelsen værer der stadigvæk efter han er taget afsted igen.
tilføjet af

måske

Jeg ved ikke om jeg kan. Jeg ved ikke, om jeg er i stand til at forklare mine følelser, så han forstår. Jeg ved ikke hvordan han vil reagere. Jeg vil ikke have at han føler jeg bebrejder ham.
tilføjet af

vent til han kommer hjem

Vent til han kommer hjem, hvis det er nemmere for dig at sige det face-to-face. Det virker også mere personligt, og man har mulighed for at snakke om det på en måde man ikke kan, hvis du skriver til ham.
I sidste ende, er det jo egentlig op til dig selv, og hvad du mest har lyst til, og hvad du føler, vil gå bedst.
tilføjet af

Når han kommer hjem ...

.... skal du da helt klart fortælle ham om din drøm.
Han kan ikke gøre noget ved det nu alligevel, hvor han ikke er hjemme .... og du vil kun bekymre ham unødigt. Samtidig med det kan i ikke få talt det ordentligt igennem ...
tilføjet af

vær ærlig

Hej med dig,
Jeg synes at du skal være ærlig og fortælle hvad du har drømt og hvad du føler. Det er vigtigt at du ikke går rundt og holder følelserne inde. Jeg er sikker på at han vil lytte til dig og snakke med dig om det hvis du gjorde det. Det burde han i hvert fald.
Det er vigtigt med ærlighed i et forhold. Især hvis der er noget der går en på, så er det en dum idé at gå rundt med det i sig selv.
Hvis jeg havde en kæreste som gik rundt og var ked af det over noget ville jeg være utrolig ked af det hvis hun gik med det for sig selv. Det er jo det man har hinanden for. For at støtte hinanden i medgang og modgang.
Snak med ham. Jeg er sikker på at han vil lytte til dig og bearbejde det med dig.
Knus og kram herfra :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.