5tilføjet af

Elefant-kærlighed

Hej, er det normalt at fantasere om sex med elefanter? Jeg så engang en flot hanelefant i zoologisk have, og siden har jeg haft nogle hede tanker... Den var igang med at parre sig med en hunelefant, og hold da op for en snabel! Er jeg unormal?
Kun seriøse henvendelser, tak.
tilføjet af

Det er helt normalt !

Hvordan har du fået fat i et tastatur, der passer til elefant-fødder ?
Det skal både være i overstørrelse og kunne tåle et umådeligt tryk.
tilføjet af

Ihhh

Jeg er altså ikke en elefant!!! Og jeg håbede faktisk på seriøse indlæg!
tilføjet af

min mening...

At du nok tænder på at dyr har sex - er måske fair nok - det ku' jeg msåke oss - nemlig selv det at nogle har sex på den ene eller den anden måde - og at jeg så relaterer til min kæreste og ender i seng med ham...
Men det er nok rimelig unormalt - vil jeg tro - du burde nok "prøve at glemme dem" - ellers frygter jeg snart for noget jeg vil finde lige så bisart som da alle de heste blev omskåret/mishandlet.
No offence - men pas på hvad du gør...
tilføjet af

... fantasier

Jeg har ofte i tankerne denne sex-lyst at blive bollet af "noget stort". Når jeg ser en hingst trænge ind i hoppen med sit stor lem, kan jeg også få samme lyst, men det er vel ikke særligt realistisk at gennemføre det. Derimod har jeg en veninde, som er gift med en sort mand fra Afrika, og jeg må tilstå, at jeg med mellemrum har lyst til at mærke hans penis inde i mig. Jeg har fortalt min mand, at jeg nogle gange har disse fantasier, og han har opfordret mig til at afprøve mine fantasier.
Jeg ved dog ikke rigtigt, hvordan det kan lade sig gøre, uden at jeg udleverer mig selv overfor andre, som kender mig.
tilføjet af

Hensyn til dyr og mennesker.

Dyresex er vel ikke altid = med dyremishandling. Jeg har selv en dejlig Labrador han på 2 år som jeg jævnligt dyrker sex med og det betyder da langt fra at hverken den eller jeg lider ved det. Når jeg trækker af tøjet og lægger mig på gulvet med spredet ben, kommer den altid af egen fri vilje og begynder at snuse og slíkke mine kønsorganer og op omkring anus og når jeg så samtidig onanerer, slikker den gladeligt det hele af når jeg sprøjter op på maven af mig selv. På samme måde nyder han også tydeligt, når jeg sutter og masserer ham til udløsning og så deles vi om at slikke ham ren for safterne der kommer ud af det. Er der stadig nogen der siger "dyremishandling"?
Jeg spurgte ikke om andres moralbegreber, men vil bare vide hvor jeg evt. overtræder dyreværnsloven.
Husk på! Engang var det også forbudt at dyrke homo sex. Det må man godt nu, men man må stadig ikke mishandle andre mod deres vilje.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.