4tilføjet af

egoister

Hvorfor er mænd så egoistiske i sengen??
Hvorfor er det kun ham der skal ha noget ud af det??
og hvorfor er det kun hans yndlingsstillinger der skal prøves??
har jeg bare mødt alle egoisterne eller findes der rentfaktisk mænd der ikke har noget imod at overlade styringen til kvinden indimellem??
pige 23
tilføjet af

neej

Jeg tror bare du har været uheldig.. Jeg har da ogsaa moedt et par fyre, hvor jeg "bare skulle ligge og tage imod"!
Men saadan er de ikke alle sammen...
Min kæreste er fantastisk i sengen og ogsaa til at soerge for at jeg ogsaa kommer og overtager styringen engang imellem..
held og lykke
tilføjet af

Din egen skyld

Det er din egen skyld. Hvis du syntes, at de er egoister, er det fordi, DU giver dem lov til det, fordi du ikke siger fra. Sex er en leg for 2 og hvis de ikke kan finde ud af det, er det de forkerte mænd du har sex med, eller fordi du ikke siger fra og er for underdanige. Hvis du vil have noget ud af sex, må de deltage og også stille krav, ellers er de ikke værd at have sex med, og så strot dem.
tilføjet af

tag rattet

hej Pige
jeg syns det er superfrækt når pigen vil bestemme hvad der skal ske. ikke fordi jeg er til dominans eller noget, men så ved jeg hun får det præcis som hun vil ha det. og fyre har jo noget godt ud af det i næsten alle stillinger *s*
men prøv og tal om det, hvorfor det er ham der skal bestemme. sig ligeud at du ikke syns det er godt på den måde. så skal der nok ske ændringer.
håber det blir bedre
/B
tilføjet af

Nope

nej det er ikke rigtigt. Jeg får da tit lov til bestemme stillingerne i sengen... og uden for sengen :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.