6tilføjet af

dyre-politi

Vi burde have dyre-politi herhjemme og fængselsstraf til folk der gentagne gange, mishandler deres dyr.
tilføjet af

Dyre-politi = selvfølge allerede.

Det har vi jo også, folk der bliver straffet for dyremishandling, får jo et ekstra hårdt ryk i næsen anden gang de bliver sigtet for dyremishandling. Så det er nok "bare" graden af straffen der skal forøges, og ikke antallet af politi!!
tilføjet af

Dyrepoliti,hårdt tiltrængt.

Ja,det er et ønsker mange gerne vil have opfyldt.Som det er idag,kan der gå for langt tid,inden der blivet grebet ind over for dyrmishandling og misrøgt at husdyr/kæledyr.I mit fag,oplever jeg meget,men det værste er nu mishandling af de stakkels forsvarsløse dyr.Et af de værste tilfælde jeg har oplevet,var 12 misrøgtede heste,som åd deres egen afføring og stod i møg til langt op over benene.Hovene var helt ødelagte og møre,hestene var med lus,udsultede og kunne knap stå på benene.Beslutningen blev taget i samråd med kredsdyrlægen(han er den øverste i sådanne tilfælde)om at hestene skulle øjeblikkelig aflives på stedet.En humæn aflivning med sprøjte.Ejeren skete der ikke noget med,en dum bøde,og forbud mod at holde husdyr i 2 år.Ingen tænker på,hvor meget disse dyr har lidt,inden de fik fred.Der skal meget strenge straffe til disse mishandlere,men dommerne er for blødsødne og ligeglade.Disse mishandlere skulle selv prøve det de byder deres dyr,sådan.
tilføjet af

Mangler manget dyrepoliti

Der er meget mangel på dyrepoliti.For at kalde sig dyrpoliti,skal de gennemgå et strengt kursus i pleje og røgte af dyr.Det bliver de inde på landbohøjskolen lige nu.Ikke alle klare at komme gennem nåleøjet.Jo flere der melder sig des bedre.
tilføjet af

dyrepoliti

Ja det skal vi og det kan ikke gå hurtigt nok med at få oprettet et.
tilføjet af

USA og UK har det

Se på England og USA. De er også på dette område længere fremme end bondelandet Danmark. Her har dyrepoliti længe været en selvfølge.
tilføjet af

ham der havde..

ham der slæbte hunden efter bilen, han smed sin hund hjem i haven og i 3 døgn lå den og led inden naboerne ringede til dyreværnet. Manden gik fri...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.