6tilføjet af

Du rev mig i stykker..

Jeg forstår ikke - jeg lærer aldrig at forstå - hvordan du kunne være så kold. Var der virkelig en anden, som så mange af de andre gik og hviskede om? Jeg følte mig så magtesløs, men åh hvor jeg elskede dig, og det gør jeg stadig - det vil jeg altid gøre ligemeget hvor langt jeg kommer med livet! For det var dig der fik mig til at leve! Det var dig der fik mig til at le, fik det til at snurre i maven, fik mine øjne til at skinne...
Men det var desværre også dig, der fik mig til at falde ned derfra hvor jeg svævede. Hvorfor blev du pludselig så kold?
Jeg kunne ikke længere bruges til kærlighed. Kun når du fik lyst til sex, og derefter et par kærlige ord og et par blide strøg over håret! Og hvorfor fandt jeg mig i det gang på gang? Du rev mig fuldstændig i stykker! Ved du godt det?
Jeg har en sød kæreste nu, men jeg ved at jeg altid vil være parat til dig! Jeg vil altid - måske mere end jeg ander - vente på dig (og på dine løgne)
For nøj hvor jeg bare elsker dig!!
tilføjet af

kender godt til det

hej du.
ved hvad du gennemgår. har selv været det igennem i et år. jeg har også en kæreste nu og jeg elsker ham sgu. men det har været svært at glemme min tidl. kæreste, også selvom han er den største lort på denne jord. jeg håber virkelig at du får det bedre.
tilføjet af

syg i hovedet

du er altså ikke særlig klog. jeg tror at han har berørt di´n selvtillid som inen før. mår et menneske føler sig magtesløs er det altså ikke en god ting. ja, vi kender alle sammen til dit problem og har nok alle prøvet det, men man skal også på et tidspunkt blive klogere og lade være med at være en måtte andre kan træde på. jer er helt sikker på at din x-kæreste ikke behandlede dig godt lige meget hvornår, men alligevel så du det godt i ham. desværre er det sådan, at man må give slip, da det gode måske aldrig kommer til udtryk og man vil ruge sit liv på en mand der bare lejer med ens følelser. jeg håber at de går bedre med din nye kæreste!!!!
tilføjet af

...

Er jeg ikke særlig klog? Det vil sige at alle der forelsker sig blindt kan kalde sig "ikke særligt kloge" Og det vil så sige at stortset alle mennesker på et eller andet tidspunkt vil blive mindre kloge?!
Jeg forelskede mig blindt, og forelskelsen blev til en dyb dyb kærlighed... det skal lige siges at han er 20 og jeg er 19 år... jeg elskede virkelig den her fyr og det gør jeg stadig! Og JO han kunne være så ufatteligt sød, han var god at snakke med, og jeg tror virkelig at han også elskede mig... om han stadig gør det, kan jeg jo ikke sige noget om.. men vi var et, vi var smeltet sammen, indtil... indtil lige pludselig!!
tilføjet af

...

Jamen jamen jamen
Hvis du var så vild med ham, hvordan kan du så have den nye kæreste nu??
Er du så ikke sådan lidt halvt om halvt.
Ja jeg ved godt hvordan det er at "leve" men på trods af det negative du har oplevet, så synes jeg at du skulle prøve at fokusere på din nye kæreste, det har han fortjent og det har du også. En ordentlig kæreste er hvad alle fortjener. Så tænk positivt på den gamle og tænk på, at det var da godt du kom ud af det i tide og nej hvor dejligt at du kunne møde en anden som værdsætter dig lige så meget som du værdsætter ham.
Held og lykke med dit nye liv med din nye kæreste.
tilføjet af

kænner det godt

Hej med dig. jeg kenner det alt for godt, det du er ved at gå igennem. For ca. 4½ år siden forelskede jeg mig også blindt i en pige, der var ik det jeg ik ville gøre for hende, vi var sammen i 5 md. og alt gik også godt de forste 2 md. vi blev forlovet efter ca 2 md. men pludeslig blev hun kold over for mig og hvergang hun skulle ud til en af sine venner som eget et pizzaria sminkede hun sig så hun så vildt godt ud, en dag jeg kom op til hende sad hun og sminkede sig, mere en hun gjorde når hun skulle ud til mig, så jeg spurte hende hvorfor hun to så meget makeop på hvor til hun svarede at hun skulle ned til ham vennen som egede det pizzaria, og da jeg så spurte hvorfor hun aldrig sminkede sig sådan når hun skulle ud til mig, smilede hun rigtit koldt til mig og sage (det ved jeg ik) nå men tiden gik og hun blev mere sur og kold over for mig.
Så en dag skulle vi op til den felles veninde som havde presenteret os for hinanden og der sad ham fyren med pizzariat og hendes ex kærste, og de fortalte med et stort smil om læberne at de havde knippet min kærste... jeg kunne desvære ik gøre så meget mod dem så jeg spurte hende om det var sandt og hun sage med tåre i øjenene ja det er rigtit nok... da vi så kom op til hende igen omfavnede hun mig og sage mens hun græd at det ik var sandt hvad jeg havde hørt iaften og jeg var desvære dum nok til at tro på hende, men efter den aften gik vores forhåld stille og roligt i stykker, og jeg elskede hende så meget at jeg desvære efter næsten 5 år stadig har føleser for hende... så som du kan høre så kænner jeg alt for godt til det du går igennem....
Knuz Jan
tilføjet af

flyv videre- du skal

Den er svær at knække..."men den man elsker tugter man"...siger man i et gammelt ordsprog!!! ja ja men hva betyder det...jo lige netop det at DEN MAN ELSKER JO ER SIKKER I SIN SAG OG IKKE BEHØVER AT VÆRE ELSKELIG /SØD OG KÆRLIG FOR DIG ...FOR DU ELSKER JO HAM ALLIGEVEL!
jeg kan ikke slippe min mand igennem et halvt århundrede men jeg skal videre! for han tager mig for givet og behandler mig som lordt...eller elsker med mig af liderlighed eller måske fordi det er nemt for han kender jo mig eller eller......men hvor er det lige "kærligheden til mig er"- nej den er blevet til ejer fornemmelse - hun er der og jeg bruger hende -
min pige' jeg må glemme (MIN)ham -du må glemme (DIN)ham ...vi har begge et menneske der elsker os igen (vi er det dejligste menneske for ham ( giv os lov til at elske ham)...men vi må åbne vore hjerter for ham for så at smide den anden i skuffen!!!!!!!
træk vejret og lad os flyve ud og blive glade igen!
kærligst en der ved*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.