0tilføjet af

Du er noget værd i Guds øjne

Bibelen siger direkte at alle Jehovas tjenere er værdifulde i hans øjne. Jesus sagde for eksempel: "Sælges to spurve ikke for en ringe mønt? Dog falder ikke én af dem til jorden uden jeres Faders viden. Men på jer er endog alle hovedhår talt. Vær derfor ikke bange: I er mere værd end mange spurve." Tænk over hvad disse ord betød for Jesu tlhørere i det første århundrede.
Vi undrer os måske over at nogen vil købe en spurv, men på Jesu tid var en spurv den billigste fugl man kunne købe til føde. Læg mærke til at man fik to spurve for en ringe mønt. Ved en senere lejlighed sagde Jesus at man for to småmønter kunne få hele FEM spurve og ikke fire. Det vil sige at den spurv man fik i tilgift, faktisk ikke havde nogen værdi! Det kan godt være at disse små skabninger ikke havde nogen værdi i menneskers øjne, men hvordan så Skaberen på dem? Jesus sagde at "ikke én af dem", heller ikke den man fik i tilgift, var "glemt hos Gud". (Lukas 12:6-7) Nu begynder vi måske at forstå hvad Jesus mente. Hvis Jehova anser en enkelt spurv for at have værdi, hvor langt større værdi har da ikke et menneske! Som Jesus forklarede, kender Jehova hver eneste lille detalje ved os. Selv vores hovedhår har han tal på!
Er vores hovedhår virkelig talt? Nogle vil måske mene at her overdrev Jesus. Men tænk engang på opstandelseshåbet! Hvis Jehova skal genskabe os, må han så ikke have et nøje kendskab til os? Vi er så meget værd i hans øjne at han husker hver eneste lille detalje ved os, inklusive vor genetiske kode og alt hvad vi har samlet i vores hukommelse af oplysninger og erfaringer. At tælle vores hovedhår - hvoraf vi gennemsnitlig har 100.000 - ville være en simpel sag i sammenligning hermed.
Hav en god dag!
_______________________
Bibelen forbinder flere gange opstandelseshåbet med Jehovas hukommelse. Den trofaste Job sagde til Jehova: "Gid du vil gemme mig i Sheol [menneskehedens fælles grav], ... sætte mig en frist og HUSKE mig!" (Job 14:13) Og Jesus talte om at "alle de der er i mindegravene", vil få en opstandelse. Disse udtryk var helt på sin plads for Jehova husker til fuldkommenhed de døde som han har til hensigt at oprejse.
"I skal ikke undre jer over dette, for den time kommer i hvilken alle de der er i mindegravene skal høre hans røst og komme ud, de som har gjort det der er godt, til en livets opstandelse, de som har øvet det der er slet, til en dommens opstandelse." (Johannes 5:28-29) ---------> http://www.watchtower.org/e/bible/index.htm
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.