4tilføjet af

Don Ø har ringet til ny aktionær

Den nye storaktionær i Parken Karl Peter Korsgaard Sørensen, ejer af KPS Invest, har været i kontakt med bestyrelsesformand I Parken Sport & Entertainment.
"Vi har fået en opringning fra Flemming Østergaard, der ønskede tillykke med handlen, som han tilsyneladende skulle godkende, fordi der var en eller anden binding mellem Steen Vela og ham, som vi ikke kender dybere til. Men et eller andet, har der i hvert fald været fremme i medierne," siger han.
Karl Peter Korsgaard Sørensen forventer en positiv velkomst i Parken.
"Vi går ud fra, at han tager imod os på en god måde, som en aktionær på lige fod med de øvrige aktionærer. Det eneste der måske adskiller os i det her er, at vi køber nok så mange aktier, som de fleste af de andre har gjort," siger han.
Forza FCK os kan ingen nå ! ! !
tilføjet af

Jeg troede

at han ringede til den næste dommer som de skal havde i næste kamp,for den dommer de havde mod Randers igår må være købt,han overså et straffe til Randers på et kritisk tidspunkt da FCK førte 1-0,det havde været en helt anden kamp hvis han havde dømt straffe på det tidspunkt,men ud over det,så var det sikkert fortjent at FCK vandt,pga deres 2 halvleg .men som sagt hvis der var dømt straffe til Randers,kunne sejren havde gået til begge sider
tilføjet af

Mon ikke også ham

negeren, der sparkede en FCK spiller i hovedet skulle være glad for, at dommeren ikke havde travlt.........med at dømme.
tilføjet af

Kommer det mig ved?

Det tror jeg ikke.
tilføjet af

Hvad fanden

det var jo bare en fck-spiller,så kan de jo ikke tage skade af det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.