2tilføjet af

DF vil renovere boliger for milliarder

Dansk Folkeparti lægger nu pres på regeringen for at bruge otte milliarder kroner på at renovere nedslidte boliger især i det almennyttige boligbyggeri.
Som led i boligforhandlingerne, der fortsætter torsdag, vil Dansk Folkeparti have staten til at udstede en lånegaranti, så Landsbyggefonden kan lade de mange milliarder rulle.
- Det vil skabe nye arbejdspladser og være til glæde for lejerne i de almene boliger, siger Dansk Folkepartis næstformand, Peter Skaarup.
tilføjet af

først parabolsagen

sådan en gang valgflæskesuppe på paraboler.
Uddannnelse til svineavlerne og burminkavlerne og burhønsavlerne så de kan håndtere egen stress både på landbrugsskolen og i landbruget.

Kilde: http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1376778.ece
Der er nemlig ikke sket en nedgang fra de 240 politianmeldelser i 2008 til kun 40 i 2009. Tværtimod er antallet steget til 291 politianmeldelser i 2009, og det korrekte antal i 2008 var helt oppe på 311.

Kilde; http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1440839.ece
Det halter stadig for mange minkfarmere med at overholde reglerne for dyrevelfærd. Også selv om myndighederne længe har ført en skærpet kontrol, og Dansk Pelsdyravl har lovet bod og bedring på medlemmernes vegne.
Det viser en foreløbig opgørelse for 2010 af kontrollen med minkfarme, som Plantedirektoratet i år har overtaget fra Fødevarestyrelsen.
tilføjet af

Det er da en god ide

hvis man bor til leje ved man ihvertfald hvor nedslidt lortet er. Fyldt med skimmelsvamp, og ved at falde fra hinanden. Man bliver da nødt til at holde bygningerne op to date gennem landsbyggefonden som de forskellige boligselskaber så kan søge økonomisk dækning gennem
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.