7tilføjet af

DF bombarderes med citronmåner

I sidste uge beskrev nyhedsbureauet Newspaq, hvordan Dansk Folkepartis medlemsblad skrev, at store indvandrerfamiliers appetit i landets venteværelser var årsag til, at der ikke længere er gratis kaffe, saftevand, kage eller frugt at finde hos lægen og på sygehuset.
Det kan i dag føre til et sandt kagekaos hos Dansk Folkepartis partikontor på Christiansborg.
http://avisen.dk/df-bombarderes-med-citronmaaner_136994.aspx
tilføjet af

Det må være dejligt

de kan sende nogle af dem hjem til mig....
tilføjet af

Madsvineri

Jeg besøgte min bror på rigshospitalet. Der var sat mad frem til de oppegående patienter.
Stor var min overraskelse, da en familie på besøg, de var flere, tog for sig af "retterne".
Jeg spurgte min bror om der så var mad nok til patienterne og om ikke han mente det var noget frygteligt griseri, at alle ravede rundt i maden.
Nej, der var ikke mad nok og han mente også det var noget svineri. Men det ville blive stoppet nu var hans klare overbevisning.
Det var blevet stoppet næste gang jeg var på besøg. Det er nogle år siden, men jeg er stadig rystet over, man fra rigshospitalets side satte mad frem a la buffet, hvor alle kunne hoste og rode rundt i maden.
I rigshospitalets cafeteria var maden så fed, at det var ulækkert. Jeg håber det er ændret nu.
tilføjet af

Hvorfor ...???

Hvorfor skyder så mange mennesker sandheden fra sig og vender det blinde øje og det døve øre til..??
Er vi simpelthen alt for flinke og "politisk korrekte" her i lille dumme Danmark.
Nu arbejder jeg på et af vores desværre efterhånden lukningstruede hospitaler og jeg kan bestemt nikke genkendende til den fremstilling´som DF er kommet med.
Jo, det er bestemt rigtigt, at vi har været nødt til at fjerne muligheden for gratis kaffe og småkager til de besøgende; ej heller er det mere muligt lige at få en bid brød med sammen med patienten... Som man kunne tidligere..
Og nej, det er ikke fordi invandrene er mere grådige en etniske danskere, slet ikke; årsagen er, at de er alt for mange når der er besøg.
Hvor besøgende til danske patienter typisk er et par ad gangen, så vælter det typisk ind med hele familier, onkler, fætre og børn i forbindelse med besøget. Og, dette store besøgstal er både til ulempe for personalet, men også til gene for øvrige patienter; ikke på grund af deres adfærd, men på grund af antallet. Vi har simpelhen ikke stole nok, vi har ikke kopper nok, og vi har slet ikke resourserne til at imødekomme det.
Det kan jo så heller ikke komme som en overraskelse at vi med de knappe personale resourser ikke har mulighed for til stadighed at sørge for varm kaffe, the og saftevand, småkager, isterninger, kopper, glas, servietter mv. til alle disse besøgende.
Vi har derfor, nødtvungent, set os nødsaget til at fjerne denne service; det er trods alt et hospital og ikke en restaurant eller en cafe...
Det ville da være dejligt såfremt vi kunne opretholde denne servicemulighed, men politikerene har jo valgt at prioritere og samtidig skære ned på såvel budgetter som på personale; og et sted rammer det altså; og her rammer det såvel indvandrere som danskere...
Selvfølgelig er det dejligt at disse indvandrere har så stærke familiebånd og viser hinanden så stor støtte og interesse; det kunne vi danskere lære meget af, men som vores politikere prioriterer og tildeler midler så KAN vi desværre ikke følge med med den service, som vi gerne så der blev ydet..... Og det har intet med racisme at gøre...🙂
tilføjet af

Sikke noget pjat

DF siger bare tingene som de er.
tilføjet af

Øh!!

Hvad er det for ting de siger?????😮[f]
tilføjet af

Tydeligt bevis på hvor uintelligente DF er!

Det er jo sådan at man krummer tæer hver gang DF kommer med deres tåbelige inputs.
tilføjet af

Grådige familier

Det har jo nok taget overhånd når både fætre og kusiner til de syge var med, de er i forvejen til gene for andre ting på sygehuset.
Men jeg har en veninde der i 1976 arbejdede på¨et plejehjem, allerede dengang talte de om på det sted at adskille de ældres kaffepause og besøgstiden idet børn og børnebørn guffede i sig af brød og kager.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.