12tilføjet af

Det glæder mig

at ansvarsholderne bag sol debat forum, ønsker at der føres en sober debat herinde...der var et indlæg rettet mod mig of eyeofjustice, med et seksuelt nedværdigende indhold som jeg håber at vi kan være enige om ikke er acceptabelt i en debat (selv om vi så kan være uenige om alt andet)
Nogen gange er det svært at formulere sig, og det man skriver kan tolkes på mange forskellige måder alt efter hvem det er der læser det, men jeg vil understrege at jeg ikke er racist mod danskere, og heller ikke er fortaler for at man som udlænding ikke skal rette sig efter det danske regelsæt.
Jeg synes ikke man som udlænding skal bruge sin tilværelse på at være taknemmelig over at man må være i det danske samfund, vi har i ligeså høj grad som andre i dette land arbejdet for at opretholde et velfærdssamfund, og derfor er vi ikke jeres gæster men jeres jævnbyrdige.
Man skal som udlænding lærer sproget, overholde de danske love, og bidrage til samfundet i form af arbejdsmæssige ressourcer, men derud over skal man ikke blande sig i hvilken gud folk ønsker at tro på.
Manglen på integration bunder i gensidig had og mangel på respekt for sine medmennesker og der står hver især med 50 % af ansvaret.
Man kan råbe nok så mange hadefulde gloser, og fortælle folk at de skal skride hjem, men det må efterhånden accepteres at dem som lever her bliver boende her...der er for manges vedkommende gået over 50 år så måske burde man arbejde for at hjælpe menneskerne til et bedre ståsted for det er det eneste middel der er for at integrere disse mennesker fuldt ud i det danske samfund.
tilføjet af

Hvorfor

har invandrere aldrig andet end sex på hjernen der har sgu ikke været noget om sex med dig tag lige og styr dig
tilføjet af

joo

indlægget er slettet og med god grund
tilføjet af

WEEEEE

Betyder det at det omtalte indlæg er blevet slettet? – Hvis det er rigtigt, så har de (Sol) sgu været lidt længe om det.
Og jeps, vi har alle sammen lige meget pligt at være lige taknemmelige OG kritiske over for det samfund, som ”vores forfædre” har bygget op. – Ligegyldigt, hvem man så er i biologisk familie med.
Det er sgu noget pjat at diskutere, hvem der har ”bedste” eller ”fineste” bedste- eller oldeforældre.
tilføjet af

jep

fedtmule: jep klagede over indlægget og 1o min efter var det væk, hvilket må have betydet at de fandt klagen berettiget
Grethe: nå ja formålet med mit liv er at være midtpunktet i en chat...det kan jeg kun grine over
tilføjet af

Jamen, godt så ...

... var de for en gang skyld hurtige. :-)
tilføjet af

fetmule er cool

du den bedste fordi du har syet pengene ind i madrassen
tilføjet af

kunne i ikke tage og

være lidt mere interesandte zzzzzzzzz
tilføjet af

INDVANDRENE ER

dovne, upålidelige og dumme. de har fandenpinkeme kun deres muslimerlort i hovedet. ALLAH MIG HER OG ALLAH MIG DER OG MIN BARE RØV
tilføjet af

Nixen biksen

At finde i Danmarks statistik.
Indvandrere fra de såkaldte 3-lande (ikke europæiske) er
Nettonydere, mod resten af indbyggerne i DK incl indvandrere fra Europa er Nettoydere.
Sådan er det...
tilføjet af

Godt gået !

Dette er et svar med reson i.Der er fejl på alle sider MHT det der med det hadefulde.
Jeg har selv arbejdet med flygt./indv.og min generelle vudering af denne gruppe er at de både vil og kan integrere sig ,men at det kun er nogle få der ødelægger det for resten af samfundet.
Iøvrigt må jeg påpege at vi alle i dette land er indvandrere idet at da isen trak sig tilbage efter istiden ,kom planterne,derefter dyrerne og derpå menneskene!
Siden er der kommet folkeslag på folkeslag hertil og de er alle til hobe blevet Danskere...Danmarkshistorien er fuld af sådanne eksempler.
tilføjet af

og du er..

en person som kan kun angribe uden argumenter. Danskerne er også skide dovne, upålidelige, griske, grådige, kolde, tørre, kedelige, dranker, OG M.M. Det er jeres system der begrænser jer, ellers jeres korruption kunne mærkes mere. Jeres automater, cpr. girokorte,osv. kontrollerer og bremser jeres griske og materialistisk behov, alt skal være under kontrol, SÅDAN KORRUPTE MENNESKER SOM JER, SKAL KONTROLLERES KONSTANT!! fordi i er sådan lorte mennesker der snyder, giver ektra regninger, GIDER AT LAVE INGEN SKID, HVIS I IKKE FÅ BETALE FOR DET!!!
tilføjet af

JA BAH

Danskerne er inteligente mennesker, hvorimod indvandrene for det meste ikke kan stikke en pind en en lort uden at ødelægge begge dele.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.