3tilføjet af

Det får jeg aldrig prøvet

Hej
Jeg er en fyr på 30 år, der har en dejlig og sød kæreste. Som så mange andre fyre, tænker jeg meget på sex.
Jeg har aldrig nogen sinde fået lov til at komme i munden på en pige, og jeg kommer heller aldrig til det, for min kæreste vil ikke have at jeg prøver. Det er fair nok, for hun skal ikke gøre noget hun ikke vil, men jeg må nu bare indse at det er en ting jeg aldrig kommer til.
tilføjet af

Rolig nu...;o)

Hej Mikkel!
Alle har sine fantasier og lyster, men synes du skal overveje om det er så vigtigt for dig at komme i munden på din kæreste. Jeg væmmes selv lidt ved tanken om at min kæreste skulle komme mig i munden. Du har sikkert ikke smagt sæd, men det har ikke ligefrem den mest dejlige smag. Jeg synes du skal være glad for det du har - din kæreste, hvis du holder af hende! For mig at se er det en lille bagatel, men det er selvfølgelig ikke sikkert at det er for dig!? Kan trøste dig med at jeg ALDRIG nogensinde er kommet før - tænk hvis det var dig der ikke kunne det...
Hilsen C!!
tilføjet af

sædsmag

Hejsa:
Jeg er en kvinde som ikke kan lide smagen af sæd. Hvis min fyr skal komme i munden på mig, så er vi begyndt at bruge kondom med smag. Jeg vil gerne tilfredsstille ham.
tilføjet af

Piller

Hey Sprocket, hva hedder de piller, og hvor kan man købe dem? :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.