23tilføjet af

"De Fantastiske 5"

Eller bare "De 5".... Hvad synes I om disse mænd? Er det ikke rimelig irriterende at høre den påtagede måde hvorpå de taler. "Eeeej, du er bare Ssså Skøn i de der bukssar". "EEEj, sse nu dér, hvad er det han gør, altsså". Hvad er det for en parodi på en mand? Jeg synes bedst om en fyr der gør noget ud af sig selv, men det der er for meget. Det er fint nok de er bøsser. Men hvorfor er de alle 5 det? Er der ingen heterofyre der forstår hvordan man behandler en kvinde, eller laver god mad... Og nu de er bøsser, kan de så ikke bare være det, istedet for at skilte med det, og konstant gøre opmærksom på det. Ulideligt. Jeg ser programmet en gang imellem. De kan godt være sjove nok, men hvorfor er de dog ikke bare.
tilføjet af

forklaring

I USA hvor de startede med udsendelserne, hedder de( og jeg garanterer ikke for stavningen!)
*quear eyes for straight guys*
Så du kan nok se at hele meningen forsvinder hvis ikke de er bøsser.
Dit problem med deres måde at tale og bevægesig på er nemt klaret: SLUK FJERNEREN, eller zap over på noget andet.
tilføjet af

Ikke det..

Nåda.. Men hvorfor startede det sådan. Og det var ikke spørgsmålet. Det gik på, hvorfor de skal være så skabede bare fordi de er bøsser. De er vel stadig mænd?
tilføjet af

8O)

Du spurgte vist hvorfor alle 5 var mænd, men ok da.
Jeg ved ikke hvorfor programmet startede, og hvem der fandt på det. Måske en kvinde som syntes hendes mand var kedelig??
Det andet spørgsmål?
Alle de mænd jeg kender som er bøsser, opfører sig sommetider mere feminint end de fleste kvinder.
I stedet for at irriteres over det, kunne du så ikke prøve at se det charmerende ved dem?
Jeg synes at de er skide søde alle 5. Det er de amerikanske 5 i øvrigt også.
Pyt med lidt løse håndled, de laver nogle underholdende udsendelser
tilføjet af

Altså,,

Jeg kender også nogle bøsser. Sandt nok, de er en smule mere feminine. Men det her er så overdrevent at det er ulideligt. Det er ok at de er "i kontakt med deres feminine side", og står ved hvad de er. Men det er ikke noget at reklamere med på den måde.
tilføjet af

hørt

Det er da en fed udsendelse, jeg glæder mig til hver tirsdag - Og hvorfor er det kun kvinderne der skal have programmer omkring, hvordan de skal klæde og opføre sig ?
tilføjet af

jamen.......

Tror du ikke at det er meningen. Hele konseptet bygger på at det er bøsser der hjælper hetromænd. Så det er jo ikke at reklamere med det. Og overdrivelse fremmer sommetider forståelsen. Jeg tror det er meningen de skal opføre sig som de gør.
tilføjet af

De er irriterende...

Vil give She ret ... de er fandeme for meget!
Underholdningsværdien ville ikke falde blot fordi de opførte sig en smule mere normalt.
Jeg synes personligt at man får et akavet forhold til bøsser ... sådan er jo bøsser jo ikke generelt, det er simpelthen så optillet!
Jeg er ihvertfald glad for at jeg ikke bliver tændt af aandre mænd. ... nu behøver jeg da ikke skulle bruge en ordentlig omgang energi på at skilte med min homoseksualitet.
tilføjet af

Giv dem en chance!

Nu er alle fra "De fantistiske 5" jo bøsser og det er der ikk noget i vejen med! Jeg er træt af kedelige "normale" tv-værter. Det ville da møg kedeligt hvis alle fra "De fantastiske 5" blev skiftet ud med "normale" tv-værter der har en lille smugle forstand på tæj,hår og indretning. Det ville blive det samme som at sidde og se "Hvad er det værd" og det er bare skod! Og så har bøsser bare mere forstand og styr på det der. Bøsser er som de er - RESPEKTER DET!
tilføjet af

Overskruet

Tja. Ikke alle bøsser opfører sig på den måde. Der er mange straight fyre der ved lige så meget om tøj og stil. Og nok også bøsser der ikke er så overskruede, som de færreste bøsser jo nok er det.
tilføjet af

Tænk dig om

Der er jo nok en mening med at de er bøsser, jeg tvivl er på at 5 heteoer får sendetid på samme indgrediens i et sådan program.
medierne kredser jo meget om det ikke-normale eller det dårlige i os. Der jo oså en grudntil de store seertal ved Robinson feks, skænderierne, udebliver de, ja så udebliver seerne. Og selom du irker som om du er imod bøsser så kan jeg kun fastslå at du altså selv ser programmet!
tilføjet af

En kommentar..

Drop da at se det hvis I synes det er så skrækkeligt, jeg synes de er KANON, jeg hænger mig ikke i deres sprog, andet end jeg synes de er sjove.
tilføjet af

Amatører!!!

Du er da for latterlig !!!!
Har vist misforstået konceptet for udsendelsen TOTALT ! Hvor mange straight mænd kender du der gå op i sig selv og deres udseende ??????????? Derfor 5 bøsser !
tilføjet af

de er kanon

hallo hved sker der lige her.de fantastiske fem er bare gode-samt er det et underholdende program.Hvorfor skal alt var så røvkedeligt,man kan da bare lade være med at tænke på at de er bøsser-mange af de ting de siger og gør er jo rigtige,men de kan jo være fordi dem som kalder sig normale er åndsforladt fra virkeligheden.Jeg håber at der vil blive sendt flere af dem.
tilføjet af

Jeg ÆLSKER dem

Jeg synes simpelthen de er så gennemførte...Jeg ser det sådan at selvfølgelig er det idéen i hele konceptet, at de er bøsser, okay, så står de jo et andet sted end mange af deres "ofre". Og det de siger kommer fra en anden vinkel end ofrene plejer at høre tingene.
Dvs. derfra hvor de står kan de komme igennem med det de siger!...Det er jo i særdeleshed disee 5 mænds feminine sider, der spiller hovedrolerne...og det kunne nemt blive så plat og indholdsløst, hvis ikke dem, der spillede disse roler var så damned talentfulde og vidende...og dødkreative...jeg synes virkelig de er dygtige...
Når de feks. snakker BARBERING med andre mænd, så smasker de så mange sandheder og gode råd helt bramfrit ud i krydderen på offeret, som tøvende må erkende at det jo er nok egentlig rigtig nok....dertil kommer vi kvinder aldrig! "Det har du ikke forstand på kvinde..." Men de har de 5
Og de er da kommet med mange inspirerende idéer til mig...nu er jeg nok bare en af dem i Danmark der ser mindst fjernsyn, men det der program...det hører da til nogen af dem jeg HAR set og som sagt: Jeg ÆLSKER dem.....
tilføjet af

top notch

jeg vil sige, at det er et virkeligt morsomt program....for i virkeligheden handler programmet jo om at nogle stakkels mænd, der garanteret ufrivilligt er blevet tilmeldt programmet, skal gøres til spot og spe gennem diverse pinagtige situationer hvor deres seksualitet bliver sat på en hård prøve....det er uhyrligt morsomt...og stakkels stakkels mænd der bliver bragt på glat is gennem disse mere eller mindre perverterede prøvelser af fem lapsede gøglere...hurra hurra
tilføjet af

de fanatiske 5

jeg synes egentlig at showet kan være sjovt at se til tider, men ellers er det ikke noget jeg bruger min tid på.
men det burde hedde "de fanatiske 5" istedet, det ville passe bedre til de 5 hoveder
tilføjet af

Åhhhh..Ja!!!!"De usmagelige 5"

Jeg synes det virker tæmmelig påtaget og overfladisk
/uærligt/ de måder disse fører sig frem på-Ja-Faktisk lidt ubehageligt på en måde synes jeg selv!!!!ligesom modepatruljen eller mange andre af tidens populære-trendy programmer der er så meget at tage fat om der!Men er ikke i tvivl om at deres type som der blir stadigt flere af er vilde med deres (egen)slags
Hilsen den anonyme
ps
hader Britney spears
tilføjet af

sammenhæng

Det lyder ikke som om der er sammenhæng mellem hvad folk bryder sig om, og hvad de rent faktisk bruger deres tid på at sidde og se i fjernsynet.
Hvis man synes at De fantastiske 5 er plat og non-underholdende så lad dog være med at se det.
Det samme gælder alle andre reality-serier.
tilføjet af

ikke forstået

Jeg har da absolut intet imod bøsser og lesbiske.
Jeg har heller ikke noget imod rødhårede, folk med briller, katolikker, beatlesfans...Jeg synes ikke de er anderledes en alle andre. Jeg har heller ikke lagt skjul på at jeg ser udsendelserne med stort velbehag.
Jeg forstår derimod ikke at man gider bruge tid på at se på dem, hvis man ikke kan holde hele deres attitude ud.
tilføjet af

de 5

er altså så seje.
Så sig hvad i vil, det er min mening. :o)
tilføjet af

Godt sagt!

Sgu da helt enig med dig.....
Jeg synes nu altså at ens personlige mening om homoseksualitet er temmeligt underordnet for indholdet af de udsendelser...det er underholdning, og de BENYTTER sig af nogle signaler...de signalerer jo ikke "kom og ta' mig sex" ud i stuen...sådan opfatter jeg det i hvertfald ikke, og man kan jo bare lade være med at opfatte det sådan.
Folk har sgu da et ansvar selv for, hvordan de lader udefra kommende signaler få indflydelse indeni.
Nå, brok brok...det var ikke fordi jeg var knotten, jeg synes du har helt ret :o)
tilføjet af

De fantastiske 5 er da bare for lækre.

Bare en skam for os piger at de er bøsser
- Mange hetero mænd kunne virkelig lære meget af de 5, så en bragende god udsendelse.
tilføjet af

Jeg vil give dig ret i,

¨
at nok er nok! Nogle af mine bedste venner gennem 40-år er bøsser - og jeg kender ret mange.
De er dejlige farverige personer med masser af talenter.
I min omgangskreds er det et fåtal der er udprægede feminine ikke fordi det på den måde generer mig normalt - men i en alvorlig rundbords-debat kan det være meget distraherende på grund af at det kan svært at forblive seriøs.
De fleste opfører sig som alle os andre mænd.
Men som du siger hvorfor reklamere med at man er bøsse? "Og jeg er stolt af det" m.m. Jeg mener, så skulle vi såkaldte normale løbe rundt hele dagen og råbe "Og jeg er stolt af det".
Mvh. :0)
¨
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.