8tilføjet af

David imod Goliat - svar til nysgerrig.

To mægtige hære står over for hinanden på hver sin side af dalen ved Ela, sydvest for Jerusalem. På den ene side står Israels hær, anført af Saul, hvis mod er ved at vakle. På den anden side står filistrenes hær og dens mægtige tvekæmper Goliat, hvis navn muligvis betyder „iøjnefaldende“. Han er næsten tre meter høj og bevæbnet til tænderne, og han udfordrer israelitterne idet han spotter Gud. — 1 Samuel 17:1-11.
Hvem vil tage imod Goliats udfordring? ’Alle Israels mænd flygter for manden da de ser ham, og de er meget bange.’ Nu træder en ung mand frem på skuepladsen. Hans navn er David, der betyder „elsket“. Han viser sig også at være elsket af Jehova på grund af hans mod og hans nidkærhed for retfærdighed. Samuel har forinden salvet denne David til Israels fremtidige konge, og Jehovas ånd virker stærkt på ham. — 1 Samuel 16:12, 13, 18-21; 17:24; Salme 11:7; 108:6.
Da David hører Goliat smæde den levende Guds slagrækker, tilbyder han at slås med kæmpen. Saul giver sit samtykke, og David tager af sted, men uden den rustning og de våben som Saul tilbyder ham. Han bærer kun en stav, en slynge og fem glatte sten. Goliat, derimod, har et spyd hvis spids alene vejer næsten 7 kilo, og han bærer en skælbrynje af kobber der vejer 57 kilo! Idet Goliat og hans skjoldbærer nærmer sig ’nedkalder filisteren ondt over David ved sine guder’. — 1 Samuel 17:12-44.
Hvordan reagerer David på dette? Han slynger kæmpens udfordring tilbage mod ham idet han råber: „Du kommer imod mig med sværd og spyd og kastespyd, men jeg kommer imod dig i hærstyrkers Jehovas, Israels slagrækkers Guds, navn, ham som du har smædet. I dag vil Jehova overgive dig i min hånd, og jeg vil slå dig ihjel og fjerne dit hoved fra din krop, og i dag vil jeg give de døde kroppe i filistrenes lejr til himmelens flyvende skabninger og til jordens vilde dyr, og hele jorden skal vide at Israel har en Gud; og hele denne menighed skal vide at Jehova ikke frelser ved sværd eller spyd, for KAMPEN TILHØRER JEHOVA, og han vil give jer i vores hånd.“ — 1 Samuel 17:45-47.
David kaster sig ufortøvet ud i kampen. Stenen fra hans slynge farer frem mod sit mål, og kæmpen Goliat styrter om. Ja, Jehova har belønnet Davids tro og mod ved at styre denne sten så den med usvigelig sikkerhed rammer kæmpen i panden! David løber frem, trækker Goliats eget sværd ud af skeden og hugger tyrannens hoved af, hvorefter filistrene flygter i vild forvirring. Det kan derfor med rette siges at „KAMPEN TILHØRER JEHOVA“! — 1 Samuel 17:47-51.
tilføjet af

mmm

i JEHOVA fucker er da vidst lidt for selv glad
tilføjet af

GAB!

Skadeligt, infantilt og hjernesløvende, nedtur, FARVE: Mørk og middelalderlig indhold ord uden indhold! Fri os fra dumheden!
tilføjet af

Svar til Demokrates.

"For se! Mørket dækker jorden, og tykt mulm folkestammerne." - Esajas 60:2.
Det var det du sagde, ikke sandt? - Jeg har fundet det i Bibelen til dig.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

før

jeg tro fuld ud på hvor herre men du har bruge for hjælp du er for syg er det det i gør i den kult at hjenvaske folk så i bliver syg. ha engang en ven snakker ikke med hend mere for det dyg svin til moss i kolding hjenvaske hend.håber jeg møder ham en dag så jeg kan få en snak med ham of mine nænver
tilføjet af

Moses Hansen beder imod Islam

Vi må bede imod alt der er vranglære og JHV.
Gud VorHerre Jesus Kristus ved jo nok bedst, hvad der et ret og hvad der er vrang.
Jeg og Vi kommer til Kort i vores tro når vi ikke beder nok, og det være sig i alle livets sammenhænge.
Tak for god bibelsk forklaring om David og Goliat
må det Iøjnefaldene være det rig tige, så vi må være elsket, og med god grund, af vor alles sande Herrer. Mvh.
tilføjet af

Da Paulus og Silas forkyndte

for jøderne i det første århundrede, betragtede jøderne også Paulus og Silas for at være vranglærere. Så kom de til Berøa. Læs her hvad der skete:
"Brødrene sendte straks om natten både Paulus og Si′las af sted til Berø′a, og da de var kommet dertil gik de ind i jødernes synagoge. Disse [jøder] var mere ædelsindede end de i Thessalo′nika, for de tog imod ordet med den største iver og undersøgte daglig Skrifterne om disse ting forholdt sig således." - Apostelgerninger 17:10-11.
Du kan gøre det samme. Når Jehovas vidner kommer til din dør, så undersøg skrifterne om det forholder sig således som Jehovas vidner fortæller, bed dem om at vise det i Bibelen. Hvis det Jehovas vidner fortæller dig står i Bibelen, så er de ikke vranglærere.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

ståpladser i Saharra ?

Når Jesus siger at Himlen og jorden skal forgå men aldrig Guds Ord.
og der står i Johannes Åbenbaring om en ny himmel og ny jord.
blev engang forklaret, at Saharra ville blive frodig at leve i og at den nye verdensorden er på den nuværende jord .❓ sidstnævnte stemmer ikke overens med min bibel.
tilføjet af

man

man at du gider at blive ved med at være så dum mon ikke du snar har bruge for at få varme dine baller hjenvaske tump
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.