17tilføjet af

Danskere ER racister

Ja dette er en generalisering. En generalisering udlændinge konstant må stå til regnskab for.
Danskerne kan deles op i tre grupper:
1: 10% af danskerne er racister
2: 10% af danskerne er oprigtigt IKKE racister
3: 80% -JA FUCKING 80% af alle danskere er SKABSRACISTER
De 10% racister er de åbenlyse som fx nynazisterne og visse fortalere for nogle politiske partier osv (navne er med vilje udeladt).
Hvor ufatteligt det end lyder, ja så findes der faktisk danskere der ikke er racister. Danskere som respekterer indvandrere som deres ligemænd og behandler dem på lige fod med andre. De udgør desværre kun ca sølle 10%.
De sidste 80% tilhører den hykleriske masse, som hytter deres eget skind. Den ækle dobbeltmoralske selvoptagede pøbel. Udaftil holder de en facade der siger "Nå ja, selvfølgelig skal udlændingene have lov at være her". Men dette gør de udelukkende i frygt for hvad omverdenen ellers ville tænke om lille Danmark. Men lige så snart de kommer hjem bag deres fire vægge, så går snakken straks om indvandrere. Om hvor meget de hader denne snyltende masse der kommer væltende ind over grænserne.
Et af Einsteins mest kendte citater lyder:
The world is a dangerous place. Not because of those who do evil, but because of those who look on and do nothing.
De racister der råber op, dem ved man i det mindste hvor man har... Men det tavse flertal... Skabsracisterne der lever med deres klamme holdninger i det skjulte. Det er dér vi har det farlige element.
tilføjet af

Er det racistisk

racistisk at synes det er fair at man må indordne sig et lands love og normer, at det er fair at man skal kunne klare sig sprogmæssigt efter et par år (der er stadig nogen der har boet her i 10-15 år der ikke taler dansk - og her mener jeg ikke at man har accent, men at man IKKE kan begå sig), at man først kan få økonomisk støtte efter et stykke tid, at man først kan få permanent opholdstilladelse efter et stykke tid (ikke engang EU borgere kan det, hører man dem brokke sig?). At man synes det er fair at alle må vente lige længe på en bolig (på nær enlige mødre/fædre - fair nok). At man ikke kan blive i landet hvis man gør noget kriminelt. Nævn mig et land hvor dette kan lade sig gøre, eller er alle i alle lande racister? Eller har du mon misforstået ordet racist?
tilføjet af

og din kilde er??

og dine statistiske data er hentet fra hvilken undersøgelse?? Din egen opfattelse? Du ved åbenbart hvad alle i Danmark taler om derhjemme? Skulle 80% af befolkningen i Danmark mene at mennesker med hvid farve, dvs. det er jo den de fleste danskere har, er bedre end andre hudfarver? Dvs. så skulle 80% af befolkningen mene sig bedre end Alexandra? Hmm... tror ikke det. Som udlænding og en der har boet i flere land kan jeg kun sige at det er min erfaring at man altid skal bevise hvad man står for når man kommer fra et andet land fordi folk ikke kender ens baggrund og det har intet med racisme at gøre - det har at gøre med at mennesker er tryggest ved det de bedst kender og det er tilfældet uanset hvor i verden det er. Synd med sådanne totalt udokumenterede påstande som den du slynger ud - det modsatte kan jo nemlig heller ikke dokumenteres.
tilføjet af

Det kan æt pas

Æ tyns nu æt Dansken er rasist, det tyns lilmor hellet æt.
tilføjet af

Den anonyme stemmeboks

Det du rent faktisk konstaterer er: 90% af alle danskere ER racister.
Hvis dette var tilfældet tror du så ikke at, partier som Dansk folkeparti og fremskridts partiet ville klare sig lidt bedre under folketings valg?? Der står vi alle i den anonyme stemmeboks...
tilføjet af

danmark er blevet nazistisk

jeg ved det for der er en der er efter mig og jeg forstår det ikke?
tilføjet af

Måske

Du er skizofren, eller lider af Paranoia?.
tilføjet af

Sådan er det...

Sådan er det. Folk er bange for det de ikke forstår. Flyt hvis du ikke kan klare det...
tilføjet af

rasisme

det er tydeligt at høre at du er muslim.
det er også ok, men er det ikke lidt pladt at kopire et andet indlæg og så ratte lidt i det.
men for at komme til sagen, hvorfor tror du at "alle" danskere er rasister? hvis nu der ikke var nogle af anden etnidk bagrund der blev ved med at ødlægge det for jag andre så ville i også være mere velkommen.
men mennesket er nu enrattes sådan at det er noget frammet og nogle af dem laver ballade og så må rasten også gøre det.
jeg arbejder i ef firma hvor der er mange udlænninge, og jeg har det kanont sammen med dem, MEN der er også nogle jeg helst så ikke var i landet mere, hvorfor jeg er blevet truget på livet af dem men sådan er det.
derfor skal man ikke generslisere men der er der desvære mange der gør og det er en fejl.
mvh mig
tilføjet af

Vi tør ikke stemme DF

Ja.. 90% af danmarks befolkning har faktisk lyst til at stemme DF... Men det tør vi ikke... Fordi så ville det straks rygtes ud i verden hvilken højrebølge der var skyllet ind over Danmark, og hvor intolerante danskerne er blevet. Og frygten for at de pludselig ville blive intolerante overfor danskere... Den skræmmer os fra at stemme DF.
tilføjet af

Ævle bævle

bliver du ved med.
Men stadig ikke noget belæg fra, hvor du har dine udsagn
fra - og stadig slet ikke nogle konstruktive tiltag for, hvordan problmer kan løses.
Og egentlig troede jeg at begrebet "alvidende fortæller" kun fandtes litteraturens verden...... Men det er da daaaajligt at vide at en totalt fremmed ved hvad der foregår inde i vore hoveder......
tilføjet af

Plat at sige!

Flyt hvis du ikke kan klare det... -Det var jo et enormt godt foreslag!😃Hvor gammel er du lige?
Du siger: Folk er bange for det, de ikke forstår
Mit foreslag er: Prøv at forstå!!!
Mvh. Luna
tilføjet af

Kræv ikke for meget af dem

Lunabaluna... nu må du ikke kræve for meget af dem. Vi har jo tydeligvis med sølle stakler at gøre, som klart understreger vigtigheden af at vi har 0-5 på 13-skalaen.
Det kræver jo hjerne at forstå ting.. et kriterie disse amøber klart ikke opfylder.
Og at sætte sig ind i hver enkelt person istedet for at generalisere. Det kan de SLET IKKE overskue. Der er deres hjerne allerede kortsluttet pga. overload.
/EyeOfJustice
tilføjet af

Snak for dig selv!

Jeg er sikker på at mange danskere er racister, men jeg er nu ikke så sikker på det er så slemt!!!
For selvom det ikke ser for lovende ud herinde i debatten, så tror, og håber jeg på at der er gode, fornuftige danskere, der har et mere nuanceret syn på udlændinge problemerne end DF har!!!!
tilføjet af

:) :)

Jep!
tilføjet af

"Internettet" er ikke "Internettet" !!!!,,,

Så er den antidemokratiske og neonazistiske signatur tyv løs igen.
Han som når han løber tør for argumenter blot skriver miskrediterende indlæg i andres navn.

;;;;;;;;;¤¤¤¤¤¤¤;;;;;;;;;;;¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤4
tilføjet af

Du får det til at lyde som noget skidt??

Er det kun mig eller er overstående 'en ignorent, klassisk, klynkende etnisk berigelse- der åbenbart ikke lige, har kunne finde ud af, det der med holdning, viden og indsigt i de ting han/hun/den/det udtaler sig om. Var vi danskere racister / skabs racister, så formoder jeg ikke helt du havde kunne skrive dine ligegyldige beskyldninger. Gad vide hvordan du skulle kunne det? tænk på alt det hårde arbejde du skulle lave i deportions lejrene. Eller sværer endnu nede fra de ukente og uvelkommenes massegrav- Tænk dig om klientgjorte berigelse (du en mimoritet og tolmodighed er vist ved at være væk). TÆNK og TAL eller TIG.
tilføjet af

racisme

ER DANMARK ET STRUKTURELT RACISTISKT SAMFUND?
VI ER JO IKKE RASISTER , VI ER JO DANSKER.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.