11tilføjet af

Dansk Snaskeparti

DF snylter sig afsted på Danmarks vegne ved at hægte sig på regeringspartierne. Se bare hvor de fedter inden valget, ved at fri til både socialdemokraterne og venstre.
Det siger noget om, at bare de kan hægte sig på magten, er de ligeglade med om der står V eller S på skiltet. Hvor ynkeligt ! Hvor utroværdigt !
tilføjet af

Læg også mærke til....

.. hvor meget kritik CD får for at erklære krig mod DF. Efter CD's mening skal DF ikke tage patent på "danskheden", og alene det synes jeg er et godt valggundlag.
Rent faktisk tror jeg at mange danskere er ved at være trætte af regeringens ikke særlig effektive udlændingepolitik, så mon ikke Mimi & co vil få lidt opmærksomhed ?
tilføjet af

du er sikkert

PERKER !!!
DF er vi danskere sgu glade for !!!
tilføjet af

Det ville ikke blive bedre

...under en socialakrobatisk regering, mht. at få en effektiv udlændingepolitik, det nægter jeg at tro på! Ikke fordi socialakrobatiet ikke selv vil gøre meget ud af at effektivisere udlændingepolitikken, men deres mandat ville jo være afhængig af De Radikale, og så kan jeg levende forestille mig en lang række forhalende forhandlinger, der skaber enddog en endnu mere mudret og uigennemskuelig udlændingepolitik!
tilføjet af

sludder og vrøvl

Jeg kender mange andre konservative vælgere, der ønskede DF et sted hen hvor pebret gror, du kan tro jeg glæder mig til næste valg hvor DF bliver mere end halveret!!
tilføjet af

Du har ret...

Så længe Lykketoft står i spidsen for Socialakrobatiet sker der intet nyt. det er ved at være på tide at alle de gamle nisser trækker sig ud, og lader unge kræfter komme til. Tiderne har ændret sig, og vi har ikke længere brug for et gammelmandsvælde....
tilføjet af

I og med at jeg er dansker.....

... bedes du venligst, men bestemt, lade være med at udtale dig på min og mine fællers vegne. På forhånd TUSIND tak.........
tilføjet af

JA LAD OS ENDELIG BEHOLDE DF

ellers bliver danmark forpestet af masseindvandring, alt de lort vi har fået til danmark skal sendes hjem med det samme, bare ud med dadelknaskerne
tilføjet af

På en skala fra 1 til 10

Hvor glad er du så for dig selv ?
tilføjet af

Dansk folkeparti.

Ja og hvis vi ikke havde Dansk folkeparti og Z , så havde vi haft et mere multietnisk samfund. Prøv at gå ind på deres hjemmeside , og se hvor stor organisationen er blevet til nu....
tilføjet af

DET ER DA MEGET NEMT

ET NITAL
tilføjet af

DER TAGER DU FEJL

ET NITAL
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.