8tilføjet af

Danmarks dårlige ry;

Hej allesammen,
Jeg vil bare sige at jeg synes at det er for dårligt at man ikke længere kan rejse til udlandet uden at folk automatisk tror at man er racist, voldelig eller hjernelam af druk, vi danskere er generelt ved at få et rigtigt dårligt ry i verden.
Danske turister er blandt de meste støjende, fulde og ukultiverede af alle og mange turistdestinationer i sydeuropa er trætte af os læste jeg for nylig.
Og tro ikke at brylluppet imellem Frede og Mary kan redde tingene for os! Selv på Tasmanien kaldes Danmark for et fascistland, de burde da ellers være taknemmelige. Men det antikverede monarki giver os ry for at være reaktionære og tilbageskuende, læst f.eks. artiklen nedenunder:
http://www.bt.dk/royalt/artikel:aid=223834:fid=100039779/
Hvad kan man gøre ved det?
Hilsen Erik
tilføjet af

hej Erik

nå nu langer du igen ud efter monarkiet!? Det kan da umuligt være Frede og Marys skyld at vi dumme danskere får et dårligt ry. Men det må være på de poppede og larmende hoteller med hang til meget unge mennesker der giver os det ry. Vi camperer i udlandet og der er bare SÅ stille på pladserne. I år i Italien, det er helt vidlt at så mange mennesker kan være så stille. Det ry danskere har mellem campister er at vi er hyggelige, hjælpsomme og gode til at dele en flaske rødvin. Der hvor vi kommer er der god og positiv stemning. Folk kender altid en anden dansker og/eller taler om et eller andet aktuelt de har lagt mærke til vedr. os. Det kan være sport, kongehus (nemlig!) broer osv. Jeg tror det kommer an på hvem man spørger og hvor. Som bekendt kan statistik bruges og misbruges.
vh muski
tilføjet af

ps.

men jeg kan da godt se at den artikel er vand på din antimornarkistiske mølle! Han er da det mest snæversynede jeg længe har læst. Har han nogensinde været her? boet her? nå ikke, så kan han da heller ikke vide det, vel? På min arbejdsplads er der flere ikke-danskere, de og vi har ingen problemer. Det er desværre snarere en del anden generations indvandrere der er racistiske over for det land der brødføder dem. Danske piger er ludere og danske drenge skal bare udryddes. Det er da racistisk!
tilføjet af

Ikke HELT uenig;

Hej muski,
Jeg vil for en forandringsskyld give dig ret i noget af det du skriver! :-)
For det første vil jeg sige at den artikel i BT som jeg henviser til, er temmelig endimensional, jeg tror heller ikke at manden nogensinde har været i Danmark. Men pointen er jo at han bare refererer hvad han TROR han ved om DK, dvs. hans kommentarer kan ses som et udtryk for det image vi har internationalt, som et intolerant land. Jeg synes personligt at det er uretfærdigt at vi, i det mindste blandt nogle mennesker, har et sådant ry - og det synes du også, såvidt jeg kan se.
Men hvis vi nu HAR fået det dårlige ry, delvist ihvertfald, så synes jeg at man må forholde sig til det. Jeg lærte engang at hvis man skal sælge et produkt, så er dårlig omtale bedre end slet ingen omtale, fordi selv negativ omtale kan skabe interesse. Men det er klart at det kan også blive for meget! For et lille land som DK kan det være ekstra svært at trænge igennem med et positivt image når først det er sværtet til, jeg tror at det kommer til at tage lang tid før vi kommer af med den negative internationale presse som vi har haft de seneste år pga. Dansk Folkeparti, Rockerkriminaliteten og meget andet.
Til sidst vil jeg sige at du har ret i at "omvendt racisme" er ret udbredt, desværre. Jeg har det fint med at arbejde sammen med indvandrere, mest dog hvis de ikke er muslimer. De har nemlig en kedelig tendens til at tage afstand fra det danske samfunds værdier og det kan man ikke tillade sig hvis man vil bosætte sig i et fremmed land - det er faktisk ren racisme!!!
tilføjet af

Skal vi bøje os?

Jamen du godeste!. Skal vi danskere virkelig ligge under for, hvad andre måtte mene om os?
Det vigtigste må da være, at vi opfører os, så vi selv har god samvittighed.
Jeg selv er én af Dansk Folkepartis mange vælgere, og jeg føler mig da ikke racistisk.
Hvis nogle i udlandet har et problem med Dansk Folkeparti, må de være så frelste, at de nægter at se Europas virkelige problemer i øjnene.
De tider er forbi, hvor man kunne være politisk korrekt og bare feje problemerne ind under gulvtæppet!
Ærlig talt - Hvis dét generer visse personer i andre lande, er det bare ærgerligt!
Og apropos Tasmanien. Er det ikke i Australien, at de spærrer illegale indvandrere inde bag pigtråd??
P
tilføjet af

Hvad mener du?

Skriv dog hvad det er du mener gør os så upåpulære...
tilføjet af

sv.

"Skriv dog hvad det er du mener gør os så upåpulære... "
Jeg henviser til indlægget "Ikke HELT uenig"
mvh Erik
tilføjet af

Danmarks dårlige ry;

Aktuelt som aldrig før.
tilføjet af

Vi må hæve bistandshjælpen til kulturberigerne

for at fedte for tredie lande.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.