35tilføjet af

Chekker i jeres kæreste.

Jeg havde mistanke om utroskab. I nysgerrighed og jalousi tanker om utroskab, chekkede jeg min kærestes taske efter en bytur. Hun flejnede mildest talt helt ud.
Vores forhold blev taget til kraftig overvejelse fra hendes side. Hun fortalte at hun aldrig ville kunne stole på mig mere osv. Tænk hvis jeg var gået i hendes mobiltelefon osv.
Er det virkelig så slemt og usædvanligt at chekke sin kæreste på den måde !
Flejnede hun sådan ud fordi hun har noget at skjule !
Chekker i jeres kæreste, hvis i har mistanke om utroskab !
Hvad gør i, chekker i telefon, sms, mail, taske, lommer osv. !
Fandt i noget der afslørede utroskaben !
Skal man ubetinget og altid stole på når kæresten fortæller at hun ikke har været utro !
tilføjet af

Fandt du noget ?

Hej Anonyme !
Fandt du noget❓
Jeg tror vi alle har prøvet at tjekke op på vores kæreste, og mener det er ganske naturligt at gøre det når man pludselig føler sig truet.
Men fandt du noget ?
tilføjet af

Det er dårlig stil !!!

Det er en uskrevet lov, at man ikke snager i kærestens private egnedele....telefon, pung, mail osv.
Jeg kan godt forstå din kæreste tager det alvorligt, jeg var også blevet både sur og skuffet.
Det kan du ganske enkelt ikke tillade dig, et forhold går i stykker, hvis ikke der er tillid tilstede, og det udviser du ikke ligefrem.
Mistanke eller ej, så skal man holde sig fra at gå i private gemmer, det kan man kun få problemer ud af, som du også hat fået nu, og med god grund.
Jeg havde ikke stået model til at blive visiteret på den facon..ALDRIG !!!
Vh.
tilføjet af

Fantasi eller virkelighed.

Nej, det kunne jeg ikke finde på, med mindre min mistanke er så velbegrundet, at jeg kun mangler beviserne. Hvad var dine grunde, kun formodninger?, og fandt du noget?
Mobiltelefon, det må vel høre ind under brevhemmeligheden. Det er strafbart at åbne andres post.
tilføjet af

uanset om du

fandt noget ved at tjekke op på din kæreste, skal du lige vide, at selv om man er gift, forlovet eller kærester så er der visse ting der er private.
Jeg har været gift i 33 år, men jeg er ALDRIG "gået" i min mands tegnebog ligesom han ALDRIG er "gået" i min tegnebog eller taske.
Stoler du ikke på din kæreste så sig det til hende - slå op med hende, men lad være med at gå bag ryggen af hende - det kommer der aldrig noget godt ud af.
tilføjet af

forstår hende

det har ikke noget at gøre med at hun har noget at skjule, men at du ikke stoler på hende. der er ikke noget værre end at ens kærste ikke stoler på en og at du har brudt hendes tillid ved at gå i hendes taske og indirekte har beskyldt hende for at lyve og være dig utro det er det største brud på tillid du kan vise!!!
jeg ville i den grad også overveje at slå op med dig hvis du gjorde sådan noget mod mig.
HVis jeg var dig vil jeg tage det hele på min skulder, undskylde overfor hende, ned på knæ og fortælle hende at det hele var fordi du var usikker og lov at du ikke vil gøre det igen.....
tilføjet af

Tillid-går det begge veje?

Det er helt i orden at tjekke hinanden, dem der ikke kan forstå det, vil en dag vågne op og blive vældigt overasket. Man tjekker kun når man føler parforholdet/ægteskabet truet. Tillid er godt -men det er ikke altid nok. Det handler om at men skal opbygge et godt og langt liv sammen, evt. hvor børn kommer på tale.
Lad jer ikke forvirre omkring tillid, for når man går i byen hver for sig, og alkohol evt. er indblandet, så handler det ikke om tillid mere, for vi er jo bare mennesker, og vi kan træde ved siden af.
tilføjet af

Alkohol har aldrig

været en acceptabel undskyldning for at svigte den tillid andre mennesker har til dig.
Går du i byen alene må du lade være med at drikke hvis du ikke kan styre dig, eller ville du ryge ud hvis du var min!! Nå måske ikke, men jeg mener ikke at man kan have et velfungerende forhold hvis tilliden mangler eller bliver sat på alt for mange prøver.
tilføjet af

hun har noget at skjule

Din kæreste har helt sikkert noget at skjule, ellers ville hun ikke tænde sådan af, næste gang så tjek hende i det skjulte....
Tag selv en bytur uden hende, og fyr den for vildt af....
tilføjet af

2 muligheder

enten bliv hun sur fordi du ikke stoler på hende, og hun derfor føler sit privatliv krænket. Det kan være i måske har haft diskussionen før? har du før givet udtryk for at du mente hun måske ikke var tro når hun gik i byen?
anden muighed er at hun rent faktisk har noget at skjule, og var nervøs for hvad du skulle finde? sms'er hubn åbentlyst hjemme eller er tlf slukket når i er sammen?
Jeg mener at det er lavt at tjekke sin kæreste, det viser at man ikke stoler på hinanden, men i samme åndedræt vil jeg sige at det er den mest naturlige reaktion hvis men føler sig usikker, presset osv har selv gjort det, men hader at skulle stå og tolke sms beskeder, ud og indgående opkald og endda dankortnota....
Der er ofte også andre grunde til at man bliver mistænkelig, andet end at kæresten går i byen. det kan være en ændring i opførelsen, ændret tøjstil osv.
find ud af hvad det er du reagere på og hvorfor, tag en samtale med hende og se om hun kan berolige dig. du kan jo heller ikke kræve at hun skal indskrænke sin personlige firhed på dine præmisser, så i er nødt til at finde en holdbar løsning...
held og lykke
mille
tilføjet af

Personlig frihed, frihed til hvad og fri for hvad

Jeg hører ofte, ordene, min personlige frihed. Personlig frihed hører hjemme i singelkulturen, frihed , dækker over et begreb hvor man er fri, men fri til hvad og for hvad. Hvis man er to mennesker der danner par, ung eller gammel, hører begrebet "frihed" i ikke sammne med begrebet "parforhold eller "ægteskab" for man skulle ikke gerne være "fri" for hinanden, og fungerer forholdet så behøver man ikke "personlig frihed" men bare plads.
tilføjet af

Hvis man...

Har noget at skjule, så bliver man vel vred... I vores hjem står min taske altid fremme og er til fri adgang for min mand. Jeg har ingen hemmelige ting eller føler mit territorium bliver overskredet ved at han kigger i min taske. Eller læser beskeder på min mobil. Tværtimod kan jeg finde på at sige til ham, hvis han kommer slæbende med min mobil for at fortælle at der er besked, at han kan selv læse den hvis det er så vigtigt for ham.
Jeg har heller ingen skrupler med at læse sms i hans mobil, og han bliver heller ikke vred over det. Vi har intet at skjule for hinanden og personligt synes jeg at der er en forkert opfattelse, at man absolut skal have noget, som er privat når man bor sammen.
Jeg stoler på min mand, men forbeholder mig stadig retten til at kigge i det som passer mig. Ikke af mistanke, men af nysgerrighed...
Forklar hende hvorfor du har kigget og fortæl hende hvad hun kan gøre for at denne situation ikke opstår igen.
tilføjet af

Bravo!!!

Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv !!!
tilføjet af

Nager tanken dig

Hej der, tanken nager dig siger du. Er der nogen der har hørt om sæd i kvindetrusser uden der har været en tissemand inde i "billedet", det er ligesom den der " hvem har slået en prut i mine bukser, ja hvem tror du selv. Find dig en ny kæreste
tilføjet af

Nej, vi checker!!!

Lær at stave...
tilføjet af

lille fjols

mon du ikke er et lille fjols når du lige skal snuse i din kærstes minitrusser for at se om hun har været en tur på grisestien??? det er jo ikke sikkert at det er rester af sæd. Det er ikke noget værer end en kærste der tror at bare man drejer hovedet så er det fyre man kikker efter. Den slags mænd er ikke værd at samle på, de har ingen selværd, og ender med at slå fordi de også er mindre begavet....
tilføjet af

hør her

hej anonym........
jeg ville nok have spurgt min kæreste om hvorfor han havde kigget i mine ting, og bedt ham om at komme med en fornuftig forklaring, og derefter ville jeg have reageret på en passende måde, men jeg ville nok ikke have flejnet ud da man som pas skal kunne tale om tingene..... men alligevel forstår jeg ikke hvorfor du aboslut skulle se din kærestes ting igennem for at kunne stole på hende...... du skal kunne stole på din kæreste det er jo også om tillid et forhold består af.......
så snak med hende om det hvis det skulle ske igen, det løser mere.....
tilføjet af

Gør det!!!

Du skal bare lede alt igennem, søg og du skal finde... Har selv gjort det, og fandt beviset på et kontoudtog. Du skal jo bare sørge for at det aldrig bliver opdaget. Din kæreste skjuler da noget, led videre....
tilføjet af

Den er HELT gal med dig...

..og en del af jer andre! Du lider af sygelig jalousi, og det bør du gøre noget ved.
Det at være kærester eller være gift handler ikke om ejendomret til hinanden. Det handler om kærlighed og tillid.
Du har INGEN som helst krav på eller ret til, at søge efter de "beviser" du gør. Hverken moralsk eller juridisk. I forhold til juraen er du ganske simpelt langt ude over grænsen for krænkelse af både lov om brevhemmelighed og privatlivets fred i almindelig forstand. Det du gør er simpelthen ikke lovligt.
Det er egoistisk, urimeligt og ren junglelov. Hvordan kan du med god samvittighed i dén grad snyde og bedrage det menneske du elsker, og så samtidig mistænkeliggøre hende? Hvordan kan du finde det forkert hvis HUN gør noget der ikke er korrekt efter DIT selvcentrerede verdensbillede, når du så groft går bag hendes ryg og misbruger hendes tillid?
Hun er altså både moralsk, etisk og juridisk fuldt ud berettiget til at "flegne ud". Hvis hun kan leve med at bo sammen med en der ikke stoler på hende, så fint nok. Ellers burde hun efter min mening forlade dig omgående.
tilføjet af

Nærmere forklaring.

Jeg vil gerne præcisere.
Min mistanke begrunder jeg med hendes intensive flirten i byen og til fester. Med flirteri mener jeg ikke bare at kigge efter en flot fyr, men mere præcist det at hun ikke afviser interesserede fyre der henvender sig. Hun modtager gerne drinks og når hun danser med dem er det meget frækt, hun kan sagtens finde på at gnide sin røv mod hans underliv osv. Hun kører flirten helt ud. Ihvertfald over min grænse.
Vi har helt klart et meget forskelligt syn på disse ting. Når vi taler om det, fejer hun mig af og siger der ikke er noget i det. Ligeledes fortæller hun at hun bare er sådan og at det hverken vil eller kan hun ændre på.
Jeg er sgu ikke ligeglad med hvad min kæreste laver i byen bare hun kommer hjem til mig. Jeg har det sgu ikke fedt med at min kæreste flirter uhæmmet og til højre og venstre. Det er ikke sikkert at hun gør det for, at gøre mig usikker eller for at nedgøre mig, men det er effekten det har. Kærlighed handler efter min mening i høj grad også om respekt. Det at respektere sin partner og handle på begges vegne.
Jeg kan forstå på dig at du mener jalousi er noget pjat, og at det bare er den jaloux person der overreagere. Sådan er det også i nogle tilfælde, men jeg mener også at partneren har en rolle i dette spil.
Vil også gerne fortælle at jeg ikke checkede hendes mobil osv. kun hendes taske og pung. Men havde jeg kunne finde ud af en mobiltelefon havde jeg sandsynligvis kigget i den. Tro mig, jeg er udemærket klar over at det er forkert at gå i andres ting, også sin kærestes, men i min daværende tilstand af jalousi og skinsyge gjorde jeg det altså. Jeg forstår ikke at det er så utilgiveligt en ting at gøre. Hvis det var mig ville jeg vise forståelse for situationen, men naturligvis skulle det ikke ske igen.
tilføjet af

Fandt du noget.

Nej, jeg fandt heldigvis ikke noget der antydede utroskab.
Ved heller ikke helt hvad jeg ledte efter, måske et telefonnummer på et stykke papir eller sådan noget.
tilføjet af

Sådan

Tak for præciseringen. Der er jo noget gods i dig kan jeg mærke, og det er godt. Men kan du ikke bruge det på at komme op af stolen og udfordre hende, ved også at være en interessant mand på dansegulvet? Lad hende flirte og flimre i fred - du vil opleve at hun kommer til dig, hvis hun pludselig ser dig flirte og danse sexet med andre kvinder. Om ikke andet vil du kunne bruge det som afsæt for en LIGEVÆRDIG snak (ikke diskussion) med hende. Og jeg tror hun vil elske dig for det. Både i overført og i bogstavelig forstand.
Jalousi er ikke noget pjat. Det er noget forfærdeligt noget at være ramt af, men det er ikke noget der skal diktere ens partner hvordan de skal agere. Almindelige hensyn er een ting, underkuethed i forhold til din jalousi er noget ganske andet, som hun ikke må kaste sig ud i. Det holder forholdet nemlig ikke til! Ganske enkelt. Danser hun helt efter din jalousi-pibe, vil du tage det som en bekræftelse af at jalousien har en mission. Og det har den ikke.
Held og lykke
tilføjet af

ja det skulle I også

tjekker!
tilføjet af

Helt ærligt

Jeg mener, at hvis der, desværre, er gået skår i tilliden i et parforhold, vel at mærke begrundet, af en eller anden årsag. Så kan det, at chekke - være en måde som man forhåbentlig kan få afvæbnet sin mistanke.
Dog mener jeg, at det bedste, især da også for en selv og samvittigheden,- at lige tage nogle snakke vedr. den snagende mistillid, som er opstået og hvorfor.
Og derefter - forhåbentlig - blive enige om, at vi spiller med åbne kort.
Jeg må se din (mobil, pc, breve) osv. og vice versa. For vi skal lige have opbygget dette igen! Og forhåbentligt, efter en tid,- er det ikke så interessant mere,- for der har så ikke været noget, også tillidsopbygningen starte på bedre vilkår.
Desværre sker det jo ofte,- at nogle får bekræftet en mistanke,- og ja. Så synes jeg virkelig, at det bare er godt at muligheden fandtes - så kan man nemlig handle ud fra det. Om så det fører den ene eller den anden vej!
Jeg har personligt, bare den holdning, at jeg har intet at skjule for min dejlige mand. Og skulle han blive usikker på mig,- på nogen måde,- så må han da hjertens gerne se i hvad som helst, og så kunne vi derefter få nogle snakke om det - ærlige naturligvis. Der er vel ingen grund til at opretholde "privatlivets fred", på en måde, så ikke en gang ens partner må involveres?
Ja, jeg spørger bare.
(spiller man med åbne kort forøges tilliden)
Og jeg tænker også - da jeg var ung - fandtes hverken pc eller mobil - og dermed heller ikke disse tillidstruende problematikker.
Kh. Q41
tilføjet af

behøves ikke

-hvorfor (ialverden skulle man det)?.hvis man har tillid til sin (mand/partner) er det vil forhelved ikke et problem -VEL!.JEG HAR SELV EN MEGET TROFAST MAND SOM JEG RENT FAKTISK (HAR ØNSKET MIG I TEMMELIGT LANG TID)..MEN PÅ DAVÆRENDE TIDSPUNKT FANDTES DET IKKE FOR MIT
VEDKOMNE...
men det er da utroligt ,at se hvordan mænd er FOR deres KVINDER!.
-det er så bare så "heldigt"at hvis den meget skøre mand ikke overholder huslige regler er det (JO)bare(SÅ)trist for ham..,at han må ende på et mandlige hjemcenter...
-helddigvis jeg slap af med det utroværdig svin,som jeg havede en (UTRO MAND)!..MEN HVOR JEG DOG KAN SMILE NU AF GLÆDE.det er så bare det ,at der er desvære et par folkelige knolde som ikke (VIL FORSTÅ)!..
"SÅ,TIL DEN ØMME BAGDEL SOM ER YDERST FRUSTERET LAD MIG VÆRE IFRED-LEV DIT EGET LIV SØSTER"!..HUSK LIGE HVAD MAN SIGER ER EN PÅPEJELSE AF EGEN PROFIL SKITTELSE!.:)HEJ!.
tilføjet af

JEPS!

og det kan godt betale sig - afslørede min kærestes utroskab på mobilen....blev mistænksom, fordi han begyndte at slukke den i tide og utide.
Tjekkede senere og min mistanke var begrundet!
Virkelig ledt!!!!
tilføjet af

Det er fedt nok at:

I alle sammen ridser de uskrevne regler op for ham, og jeg er helt enig med jer i dem... men, for at manden skal kunne få noget konstruktivt ud af det her, fortæl ham så hvad I selv ville gøre for at få sandheden frem... Hvis han er i tvivl om han kan stole blindt på kæresten så er hans mistanke måske kommet et sted fra? Hvad ville i selv gøre i hans situation?
tilføjet af

Det svar du lige gav var:::::

Også temmeligt mindrebegavet, fortæl manden noget han kan bruge til noget istedet for.
tilføjet af

Mange af jer ihvertfald

skulle man nok sige, jeg ser også at flere af jer faktisk kommer med konstruktive kommentare.. hehe, sorry, den tar jeg på min frakke.
tilføjet af

Min kæreste gjorde det ved mig

Hejsa..
Jeg har oplevet at min kæreste har været jaloux eller følt sig truet.. Og har så tjekket min mail, computer osv. for at finde noget "hemmeligt". han fortalte mig det nogen tid efter og jeg kunne ikke andet end at give ham et knus. Jeg har ikke noget at skjule og kunne ikke lade være med at tænke på hvor dårligt han igrunden må have haft det siden han begynder at tjekke mig. Jeg tilgav ham med det samme.. Jeg har jo intet at skjule, så jeg kan ikke se hvorfor han ikke måtte kigge i mine ting. Vi har fået snakket om hans angst og vi har begge lært at være mere åbne. Idet hele taget blevet bedre til at tage præcis det problem jalousi op og få snakket det igennem. Ingen af parterne i et forhold er tjent med at gå rundt og være bange og jaloux.
tilføjet af

Jep

Ja, det har jeg gjort...Jeg tjekker min kærestes mobil udskriv online og der kan man gå tilbage i tiden, så fandt ud af at han havde løgn, ikke været utro men løgn. Han havde skrevet med tre forskellige piger den første tid af vores forhold deriblandt hans ex kæreste.
tilføjet af

er absolut ikke enig

Bare fordi man lever som par, behøver man ikke nødvendigvis leve som éen person, dete r fint for dem der gerne vil det og holder af det, men det er vi altså mange der ikke gør. vi sætter pris på at have egne venner, gå i byen uden kæresten, tage på ferie med venner/veninder.... hvorfor skulle det dog være forkert, det fungere jo i de forhold hvor begge føler at det er godt.
Jeg vil ikke være fri for min mand, vil bare gerne have oplevelser med andre mennesker.
mille
tilføjet af

Hvordan??

Nu har jeg set flere, der fortæller at de har tjekket deres kærestes mobil via udskrifter fra Internettet - HVOR og HVORDAN gør man?? Har nemlig selv en mistanke, som jeg har konfronteret min kæreste med, men han nægter selvfølgelig alt... Men jeg ville nu gerne kunne være lidt mere sikker i min sag!
tilføjet af

jeg checker min mand

Det gør jeg altså, fordi jeg mistænker ham for utroskab, jeg vi har begge hverandres email adresser og koder dertil, det samme med mobiler, og vi er enige om at kigge i hinandens personlinge ting.
En dag fandt jeg sms´er som ikke hørte hjemme i min mands telefon, så derefter har jeg checked ham uden at han ved det...
tilføjet af

mistanke kommer et sted fra

Hun har helt sikkert noget at skjule, men led dog diskret efter beviset, ellers vil hun jo fjerne alt, hvad der er afslørende bevismateriale. Og så vil jeg lige sige, at du SKAL stole på din egen dømmekraft. Du må ikke underkue dig selv, for så vandt/vinder hendes "livsstil".
Har selv prøvet at være den, der havde mistanke, desværre gik der meget lang tid, inden jeg fandt beviserne, men selv da blev det også benægtet.
Utro mennesker vil ofte benægte, selv når man står med håndgribelige beviser...
Efter min mening, er det kun fordi, hun helt klart har noget at skjule, og så vil hun på den beskidte måde lægge skylden for ufin opførelse over på dig, så det er dig, der får dårlig samvittighed... Én ting kan du være sikker på, hun ved ikke selv, hvad samvittighed er for en ting...
*knuz* herfra, og søg trygt videre, men i det skjulte
tilføjet af

Det lyder fornuftigt!

Jeg synes din holdning til kærestens ubegrundede jalousi lyder meget fornuftig og konstruktiv. Du kunne selvfølgelig have valgt at blive sur, men hvad ville du have fået ud af det? Formodentlig kun at han nu også ville være blevet sur. Således optrappes problemerne lynhurtigt og det er jo dumt!
Jeg tror, ligesom du, på tilgivelse! Det er smukt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.